Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cred ca ati auzit de acest caz.Ma inpresionat tare mult povestea fetitei de 4 anisori care a disparut din Portugalia in timp ce se afla cu parintii in vacanta.Parintii au lasat-o in camera inpreuna cu ceilati frati gemeni si au plecat sa cineze la restaurantul hotelului.In acest timp Maddie cica ar fi fost rapita.Sa-u facut multe speculati si nu sa ajuns la nici un rezultat. Este nascuta 12 mai 2003 ,ora nasteri necunoscuta! Data disparitiei 3 Mai 2007.Ai putea sa vezi ceva despre ea Ingeras,eventual o astrograma,de ce sa intamplat asta,sau asa ia fost soarta??? Te pup si sper ca nu esti supi pe mine,dar tare mult ma inpresionat cazul ei.Of..ce mult as vrea sa stiu ce sa intamplat cu ea Oare o mai fi in viata dupa 18 luni de la disparitie???? Gasiti mai multe informati aici... http://www.google.fr/search?hl=fr&q=maddie&start=20&sa=N
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Interesant!Spune-mi te rog in ce oras si tara sa nascut? Din ce oras al Portugaliei a disparut?
Rody,de ce sa fiu supi pe tine?M-ai pus pe ganduri |
|
|
Am gasit orasul din care a disparut; Praia da Luz, Portugalia |
|
| inger7 wrote:Interesant!Spune-mi te rog in ce oras si tara sa nascut? Din ce oras al Portugaliei a disparut? Rody,de ce sa fiu supi pe tine?M-ai pus pe ganduri A disparut din Praia da Luz,dar in ce oras sa nascut nu mai stiu.Banuitec ca e nascuta in Anglia,in Portugalia erau in vacanta! cred ca am scris amandoua in acelasi timp Mersi in gras,abea satept sa aflu cate ceva despre ea.Poate intrebi la astrologia orala.Sa-i faci tot ce se poate din punct de vedede astologic |
|
| Rody wrote: A disparut din Praia da Luz,dar in ce oras sa nascut nu mai stiu.Banuitec ca e nascuta in Anglia,in Portugalia erau in vacanta!
Da,am gasit si eu orasul.Mai caut si eu sa aflu orasul nasterii |
|
| Cred ca oarasul nasteri e Leicester ,un oras din Anglia!
|
|
| Rody wrote:Cred ca oarasul nasteri e Leicester ,un oras din Anglia!
E sigur? |
|
| Da,asa se pare |
|
| Ingeras,se pare ca nu e corecta ora nasteri,dar nu e o problema pt tine,ca o poti afla.Nu se stie exact... |
|
| Rody wrote:Ingeras,se pare ca nu e corecta ora nasteri,dar nu e o problema pt tine,ca o poti afla.Nu se stie exact...
Am calculat cu metoda"trutila lui Hermes" si a rezultat urmatoarele: Perioada gestatiei a fost de 266 zile, cu 7 zile mai scurta decat normal. Conceptia a avut loc la data Aug 17 2002 ora 9:39:10am Momentul exact al nasterii: May 12 2003 ora 0:10:10am |
|
| inger7 wrote:
Am calculat cu metoda"trutila lui Hermes" si a rezultat urmatoarele: Perioada gestatiei a fost de 266 zile, cu 7 zile mai scurta decat normal. Conceptia a avut loc la data Aug 17 2002 ora 9:39:10am Momentul exact al nasterii: May 12 2003 ora 0:10:10am
Esti un Inger Parca o vad pe Elo cand ma uita la poza ei....of mititica |
|
|
Sant doar femeie,mama,sotie... Frumusica fetita |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Poza cu Maddie era peste tot cel putin in Cascais si Lisabona unde am locuit,chiar primisem si e-mail de la o prietena in caz ca ,,,,.Intr-adevar erau in vacanta in Algarve in Portugalia .Si eu mi-as fi dorit sa aflu adevarul ,dar deocamdata nu se stie crudul adevar. |
|
| Ely wrote:Poza cu Maddie era peste tot cel putin in Cascais si Lisabona unde am locuit,chiar primisem si e-mail de la o prietena in caz ca ,,,,.Intr-adevar erau in vacanta in Algarve in Portugalia .Si eu mi-as fi dorit sa aflu adevarul ,dar deocamdata nu se stie crudul adevar. Si la noi in Franta la fel.Nu pot sa mi-o scot din minte,de asta mia venit ideea ca Inger sa vada cum ia-u fost astrele.Poate cine stie....Sunt multi carea o au la suflet pe Maddie si se roga s-o gaseasca,sau daca e moarta macar sa se afle ce sa intamplat cu ea"Adevarul"! |
|
| Eu stiu ,ca esti mai mult de atat |
|
|