Cazul Madeleine McCANN
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Wednesday, May 13, 2009 2:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Roxanel wrote:

Si asta inseamna implicit ca ei sunt vinovati?

Sunt atatea persoane suspecte care se plimbau pe langa apartamentul lor in ziua respectiva. Arhitectul vecin cu ei, mai nou a aparut un nou portret robot al altei persoane, samd.

Inca se cauta, ei fac apeluri prin toate posibilitatile, au trecut totusi 3 ani de atunci. Daca fetita traieste pe undeva poate o vor gasi vreo data. Sa ne fereasca sfantul de asa o nenorocire. Nu avem cum sa stim ce este in sufletul lor. Fetita era primul lor copil conceput prin IVF, va dati seama cat a fost de dorit.

E mare, mare pacat sa acuzam pe cineva de crima mai ales ca nu exista nimic care sa o dovedeasca pana acum. Mai ales ca ei sunt parintii micutei.

Sa speram ca o vor gasi in viata, eu atat le doresc.

Sau facut fel si fel de speculati, daca totusi parintii au vre-o vina,ma intreb de au facut atata tam-tam,iar dac nu au nici o vina,inseamana ca cineva chiar a urmarit totul din umbra,ca altfel nu-mi explicalcool alcool alcool
shirel
Scris: Wednesday, May 13, 2009 6:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
ingerash
Scris: Wednesday, May 13, 2009 7:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
pale sorry1 plans plans plans saracuta copilaplans plans plans
Rody
Scris: Thursday, June 11, 2009 12:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Se pare ca incet incet se afla ce sa intamplat cu Maddy.Noul suspect Raymond Hewlett un pedofil care a fost comndanat pt viol si crima deja.In prezent este internat in spital cu un cancer la gat in faza termenila.Medicii nu-i mai dau mult de trait,insa a declarat pt prima oara ca stie despre Maddy,dar inca nu sa hoatarat sa vorbeasca.Eu sper sa se alfe ce sa intamplat cu Maddy.Se pare ca ar mai fi sanse sa fie in viata,asa cum spera pariinti.Ei spun ca macar sa le spuna ce sa intaplata cu ea ,chiar daca e moarta macar sa alfle unde este cadarvrul ei sa o poata imormanta crestineste!
http://www.rtlinfo.be/rtl/news/article/247131/le-p-dophile-hewlett-l-affirme-oui-j-ai-vu-maddie-/
shirel
Scris: Wednesday, May 26, 2010 9:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
raly
Scris: Wednesday, May 26, 2010 10:28 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Apai s-o gasit dupa 3 ani sa comenteze unu!Cert e insa ca nu au gasit-o inca!Si nu stiu daca o va gasi vreodata!pale
giulia_mamik
Scris: Thursday, May 27, 2010 8:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,dar cate cazuri identice nu sunt in lumea toata?Si la noi in Romania,multi copii disparuti nu mai sunt gasiti vreodatacry .Cred ca e cea mai mare durere pt un parinte sa isi piarda copilul si sa traiasca cu speranta in suflet ca poate candva il va gasi.E crunt!
Eu o chestie nu inteleg.Cum sa lasi un copil de 4 ani intr-o camera de hotel cu fratiori mai mici si tu sa mergi sa cinezi in voiebanghead banghead banghead ?????????Zau asta nu pricep nici sa ma omori !Eu pe fiimea nici un minut nu o pot scapa din ochi...dapai sa plec noaptea la distractie si ea sa ramana singura de izbelistebanghead .Plus ca erau si intr-o tara straina,nu acasa (si nici asa nu as putea sa o las).Asta inseamna sa nu ai consiinta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.