Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Of, Buli, imi pare tare rau! Pupa cavalerul si din partea noastra! Stiu cum e... De fapt, tocmai mi-am recitit postarile! A mea si acum mai cade - are niste picioare numai vanatai si julituri! Iti inteleg starea perfect! Hai, ca va fi bine, mami! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Imi pare rau... sunt tare aiurea cazaturile astea! Pentru toata lumea implicata. Adevarul e ca ma bucur ca am depasit perioada... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/23/2013 Mesaje: 13
| bulibuli wrote:Fix asa a cazut al meu azi. De pe terasa din fata casei (inalta de vreo 50 cm), direct in cap pe ciment!! Imi vine sa mor, nu alta. In fiecare zi ne jucam pe terasa, alearga de colo colo, urca si coboara de 100 de ori pe zi. Azi l-am lasat ca in orice alta zi sa se joace pe terasa timp in care eu ma apuc sa mai fac una alta prin gradina (la 2-3 m distanta de el, sa fie mereu in raza mea vizuala). Si el, desteptul, a vazut nu siu ce si a dat sa se aplece la marginea terasei (nu mi-am imaginat ca va cadea, am zis ca doar se uita in jos) si buf! in cap pe ciment. A facut o tumba de toata frumusetea. Noroc de sapca de pe cap, ca si-l spargea sigur. Culmea ca nu a plans f mult, dar pe mine m-a luat o durere crunta de cap instantaneu, am o stare... El e ok, s-a jucat in continuare, a alergat, acum doarme... Innebunesc! Nu mi-as fi imaginat ca mai poate sa cada la varsta asta asa ca mamaliga in cap cand se apleaca... Nu mai am chef de nimic, aveam atatea planuri pt azi, am treaba o gramada si nu-s in stare de nimic...
offf...o sa treaca...daca nu a plans, cine stie cum a cazut... iti inteleg starea cred... a mea e un fel de kamikaze de 1 an si 6 luni si mi-e groaza sa ma gandesc cum o sa fie mai maricica. zilele trecute s-a urcat pe masa, se urca pe orice acum ca cica sare (dar nu stie, doar face tzop tzop zice ea). la noi cea mai naspa cazatura a fost din patut. nu mi-am imaginat ca se poate da peste bara de lemn pe la 8 luni cred (abia se tinea pe picioruse si invatase sa se deplaseze de la un cap la altul al patutului tinandu-se de bara), dar se poate...si pana acum a facut-o de vreo 3-4 ori. doar prima oara m-a luat insa total pe nepregatite si am plans mai mult decat ea (ma gandeam sa o duc si la un control ca era foarte mica, dar i-am urmarit comportamentul cateva zile si era acelasi ca pana atunci)... de atunci stam oricum cu perne pe jos de jur imprejurul patutului si cand doarme singura in camera fac o mie de ture la ea... a cazut si pe ciment dandu-se dea dura pe o minge (iti dai seama ca s-a dat o singura data, ca era sub ochii nostri si pana sa o prindem deja luase busitura)...sper la cat mai putine evenimente din astea pe viitor si asa iti urez si tie |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Niciodata nu poti fi prea precaut cand mergi la un loc de joaca, iar copiii sunt ca argintul viu, nu stau locului nici 2 secunde. Totusi, sunt cateva lucruri la care eram mereu atenta, la leagane / invartitori, tobogane, scara pisicii.
In rest, poate sa cada oriunde si oricum, conteaza mult si cum reactionati voi, pentru ca de cele mai multe ori si noi ca parinti ii transmitem copilului o stare de agitatie si incepe sa planga. E bine sa aveti la voi in permanenta servetele umede, servetele uscate, dezinfectant de maini si o sticla de apa. Daca a cazut, incercati sa ii spalati mai intai rana doar cu apa, apoi daca nu se mai vad urme de pietricele, nisip, etc, puteti sa curatati cu servetele si cu solutie dezinfectanta locul.
Cine mai are copii de 1-2 anisori, poate sa ne impartaseasca din experientele vis-a-vis de cazaturile la locul de joaca, ce s-a intamplat, cum ati reactionat voi, copilul, ce aveti intotdeauna la voi, etc. |