Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| gheata ar fi fost mai buna,numai ca banuiesc ca si compresa a fost greu sa i-o tii pe gurita. uf,Liz,ai mei si acum cad,ca-s mai mari si mi se rupe sufletul la fiecare cucui sau julitura pusici pentru Miru tinem pumnii sa se vindece repejor buzica |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Da, Mela, asa cum ai spus si tu, nu am reusit mare lucru cu vestita compresa pentru ca tipa si plange si isi intoarce capusorul daca incerc sa o ating acolo. Buza de sus este foarte umflata si se vede si dunguta aceea rosie exact cum practic a taiat dintisorul. Acum s-a linistit pentru ca a dormit 2 ore, practic ea e ok, doar mami e varza din toate punctele de vedere. Off! Sunt constienta ca vor mai fi multe accidente, dar tare aiurea ma simt. Era exact langa mine cand i-a alunecat piciorusul. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Liz ,se mai intampla si accidente!O sa se dezumfle pana deseara o sa vezi!In afara de compresa si de gheatza nu vad ce altceva ai putea pune! Un pusic pt gagalicea mica! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Saptamana trecuta s-a facut si Bogdan o steluta in frunte. Maine mergem la chirurgie sa-i scoata firul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Fata mea acum 2 ani a avut un accident care era putin mai grav.
Era cu o prietena cu 2 ani mai mare ca ea, daca atunci avea 10 ani prietena ei avea 12. si ea s-a dus pana la baie si a inchis usa de la dormitor iar usa s-a blocat, si noi la usa aveam 80% din usa geam. iar ea nu a impins din partea de lemn ci din partea cu sticla i a intrat cau mana in geam. A avut noroc ca nu i-a ajuns la vene, ingrijorata am plecat de la servici si am fost cu ea la chirurgie si a cusut-o. M-am speriat dar am trecut cu bine si de asta. Acum m-ai are doar cateva semne.
Miru sper sa treaca buzica! Te pupam dulce dulce dulece sa treaca! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai Lizu nu te speria asa am patit si cu Riki si i-am pus gheata repede s-a desumflat dar acolo sub buzica a avut o taietura mare,asa e cu copii,nu poti fi tot timpul numai cu ochii pe ei,lasa ca asa vei sti pe viitor ce sa faci si sa nu te mai sperii asa de tare,pupam fetita scumpica si mamica speriata! |
|
| Raly, Anabella, gata, a trecut in mare! Nu mai este umflat, in schimb e o pata rosie deasupra buzei de sus pana va trece complet! Ideea e ca nu o deranjeaza la papa si asta ma bucura! Si ieri a mancat foarte bine, fara niciun fel de probleme! M-am speriat foarte tare cand am vazut sangele siroind si cam mult gandindu-ma ca poate si-a rupt vreun dintisor ca asta chiar era grav! Irinuta, refacere rapida si baietelului tau! Ioana, bine ca nu a fost foarte grav! Cred ca as lesina de spaima! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Liz, putin nurofen trebuias sa ii dai, ca e anti-inflamator si anti-nevralgic. Am avut si noi cazaturi, tot cu sperieturi si vineteli s-au lasat. Pupam sa treaca bubita! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Lizu' eu sunt cam in urma. Pune ticker cu varsta fetitei, please!Si pupici pe buzita, sa mai treaca necazul. Oricum, de la o domnisoara se asteapta mai putine accidente deci mai putine dureri la inima pentru mami! |
|
| Sousourel, pai, cred ca depinde de domnisoara! Daca a mea ne mosteneste pe amandoi, e clar! Am fost amandoi neastamparati! ... O sa caut un ticker. Peste 4 zile va avea 1 an si 3 luni! Dana, de-acum a trecut! Data viitoare (desi sper sa nu mai fie cazul) o sa fac si asa! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| De cate ori am cazut noi, ohoo. De foarte multe ori. Eu incerc sa le las liber, la urma urmei e firesc sa cada, sa se loveasca ca altfel nu isi da seama ce e aia lovitura, si in unele cazuri nu constientizeaza, daca se loveste ca n-are voie sa faca acest lucru. Fetele mele daca se lovesc undeva, sau din cauza unei jucarii, nu mai folosesc acel lucru doar daca le-au satisfacut cu adevarat, uita de lovitura si reiau jocul sau jucaria. Asta e copilaria, cazi josi, plangi si te ridici. Si vorbesc la loviturile acelea care nu prea au importanta, niste mici vantai, pe cand atunci cand te ustura la o lovitura sau e ceva mai grav nu-i de joaca. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| acum vreo doua luni, eram l servici si pe la pranz primesc telefon de la Stef (sophie era la bunica) - deobicei stef nu ma suna la ora aia si imediat am stiut ca s-a intamplat ceva. stef mi-a explicat foarte calm ce s-a intamplat si apoi m-am simtit mult mai bine. socrela i-a dat de papa lui sophie in high chair si apoi a vrut sa ii dea apa care era pe masa din spate, dar inainte de asta i-a desfacut centurile si doar s-a intors pentru o clipa. sophie curioasa...a luat-o si ea din loc si a cazut cu fata in jos pe podea. a plans, bunica s-a speriat si mai tare...de a chemat ambulanta...ca stef a cazut cand era mic, cu capul de o piatra si a fost inconstient pentru cateva minute, si ea de atunci a ramas cu sechele. a venit ambulanta, sophie deja radea se juca, era bine. i-au spus ca e bine, dar ea a insistat sa mearga la urgente sa vada un doctor. si abia dupa ce a vazut-o un doctor pe sophie, s-a mai linistit si bunica. stef mi-a spus toate astea la telefon si m-am simtit mult mai bine. apoi am plecat un pic mai devreme de la servici mai mult pentru sophie. m-am gandit ca i-ar placea o imbratisare de la mami, dar pana la urma bunica avea mai mare nevoie am adus-o acasa pe sophie cu o vanataie mare..dar tre' sa spun ca daca nu era sotul meu sa ma linisteasca, poate eram si eu ca bunica. 1 bila alba pentru tati. |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am facut si eu una de pomina,asta-vara! Am pus-o pe Angelica pe bancheta masinii, ca sa bag caruciorul in port-bagaj. Cand am deschis portiera,nevazand ca se ridicase in picioare din cauza geamurilor fumurii,ea a cazut, mititica, cu capul de asfalt! S-a julit, bietul pui, a plans de s-a faramat, iar eu... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fix asa a cazut al meu azi. De pe terasa din fata casei (inalta de vreo 50 cm), direct in cap pe ciment!! Imi vine sa mor, nu alta. In fiecare zi ne jucam pe terasa, alearga de colo colo, urca si coboara de 100 de ori pe zi. Azi l-am lasat ca in orice alta zi sa se joace pe terasa timp in care eu ma apuc sa mai fac una alta prin gradina (la 2-3 m distanta de el, sa fie mereu in raza mea vizuala). Si el, desteptul, a vazut nu siu ce si a dat sa se aplece la marginea terasei (nu mi-am imaginat ca va cadea, am zis ca doar se uita in jos) si buf! in cap pe ciment. A facut o tumba de toata frumusetea. Noroc de sapca de pe cap, ca si-l spargea sigur. Culmea ca nu a plans f mult, dar pe mine m-a luat o durere crunta de cap instantaneu, am o stare... El e ok, s-a jucat in continuare, a alergat, acum doarme... Innebunesc! Nu mi-as fi imaginat ca mai poate sa cada la varsta asta asa ca mamaliga in cap cand se apleaca... Nu mai am chef de nimic, aveam atatea planuri pt azi, am treaba o gramada si nu-s in stare de nimic... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Pupam buba sa treaca bulibuli asa m-as fi simtit si eu |
|
|