Cazaturile la locurile de joaca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Sunday, September 3, 2006 10:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Pupici Alexandrei si de la noi!pupici

La acest subiect suntem veterani si campioni, nu cred ca avem concurenta, in sensul ca nu trec 2 zile si avem un cucui nou nout si rosu si umflat. Se intampla sub ochii mei, ai lui tata-su, ai bunicior uff plans Uneori e imposibil sa il mai pazim. Cred ca ar trebui sa-i pun casca de motociclist pe cap, altfel nu mai scapam de cucuie. Zgarieturile nu le mai numaram, ca la patrulatul in 4 labe sunt inevitabile pale
delfinasa
Scris: Saturday, September 30, 2006 5:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Impiedicata mea cade la fiecare minut in parc...e asa o repezita, se entuziasmeaza si se uita inapoi cand merge si nimereste cu capul in tobogan, animalute sau alte chestii...pale...si are asa o placere sa stea sa scormone in pamant dupa ce cade, special nu se ridica ca daca o vad cazand ii zic "sus-sus", o las sa vad ce face si bineinteles incepe sa scormone in pamant, sa culeaga toate nenorocirile de pe jos si le baga-n gura si stie ca imediat vin s-o ridic banghead...cum s-o dezobisnuiesc sa nu-si mai puna pamant in cap, sa nu mai fie asa repezita, sa nu mai bage-n gura toate prostiile gasite la playground? uff
Anaida
Scris: Saturday, September 30, 2006 10:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
Delfinasa, si eu ma luptam cu Razvan sa nu mai bage in gura toate prostiile (inclusiv pamant, nisip)...cu timpul s-a dezvatat de obiceiul asta, cred ca face parte din dezvoltarea lor, gurita ramane multa vreme un organ de cunoastere si explorare...incearca sa-i dai jucarii curate de-ale ei pe care sa le tina in manuta sau sa-i distragi atentia de la prostioarele pe care vrea sa le bage in gura, ca, daca ii interzici, asta va face imediat, va baga in gurita tot ce n-o lasi tu.
Acum ma lupt cu Alex sa nu mai bage in gura tot ce gaseste, inclusiv pantofii lu' tati ii rontaie daca-i gaseste pe holras ...am deviat de la subiect!
yulyana82n
Scris: Monday, August 20, 2007 2:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2007
Ieri bb meu a cazut cu capul de o treapta din casa ...e din lemn dar s-a atins chiar de marginea care e facuta din topor asa ...nu e rotunjita ci taioasa. A dat putina apa pe parchet si a alunecat cu capul....a venit pe spate .A facut un cucui , s-a umflat , si se vede asa o unga cum ar fi vrut sa curga sange. S-a mai desumflat acum ....credeti ca ar putea avea probleme pe viitor de la asta? Sper sa nu mai am parte de asa ceva sa vad sau sa aud de asa ceva .
Cristy
Scris: Monday, August 20, 2007 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
yulyana82n wrote:
Ieri bb meu a cazut cu capul de o treapta din casa ...e din lemn dar s-a atins chiar de marginea care e facuta din topor asa ...nu e rotunjita ci taioasa. A dat putina apa pe parchet si a alunecat cu capul....a venit pe spate .A facut un cucui , s-a umflat , si se vede asa o unga cum ar fi vrut sa curga sange. S-a mai desumflat acum ....credeti ca ar putea avea probleme pe viitor de la asta? Sper sa nu mai am parte de asa ceva sa vad sau sa aud de asa ceva .

pale pale

Ai fost la doctor? Baiatul se simte bine acum? Nu da semne de ameteala, voma lipsa de poftas de mancare, tulburari de vedere...
Darria
Scris: Monday, August 20, 2007 8:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Iuliana: pt. siguranta ar fi bine sa faceti o vizita la un medic, macar un telefon. Apoi: sa-l urmaresti sa vezi daca apare ceva, oricat de mic, schimbat in comportamentul sau: nu-si mai mentine echilibrul, cade mai des, ameteste, vomita, il doare capusorul, etc.....

danamaria
Scris: Wednesday, October 10, 2007 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
buna intai de toate,
si la noi e o mare problema cu cazutul, insa pina acum avem cucuie doar in frunte
nu stiu cum reuseste fetita mea sa cada tot timpul pentru ca tatal ei(care e in crestere copil) e tot timpul linga ea, chiar nu stiu cum prinde momentul si mai da o busitura
banghead
delfinasa
Scris: Friday, October 12, 2007 3:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Danamaria, asa este la varsta asta...cazaturi, cucuie, vanatai, plansete...chiar cu noi de mana, copiii mai cad si se lovesc...suntem cu ochii pe ei mai mereu, dar parca pandesc momentul sa incerce marea cu degetul si hop si cazatura.
crista
Scris: Sunday, October 28, 2007 2:33 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Si noi avem deja vechime la cazaturi, David nu stie sa merga doar sa fuga si asta e foarte nasol, ca atunci cand cade se loveste bine uff
Nu demult l-am lasat 30 min in casa cu strabunica-sa ( mare greseeala am facut )...si can m-am intors aprope ca si-a spart arcada, si-a facut o mica despicatura in spranceana si s-a julita obrazul si buza, daca un pic mai mare era dspicatura de la spranceana trebuia cusut cry. Si cum a picat...cica din fuga, ea n-a fost pe faza si a intrat cu fata in dunga de la usa, si din cauza vitezei s-a lovit asa rau. Doamne ajuta ca acum e bine si nu are nimic, ca deja sunt disperata cu cazaturile lui mai ales ca tot timpul se loveste cu capul uff ( defapt asa eram si eu pana pe la 10,12 ani plans ).
petro
Scris: Sunday, December 7, 2008 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Of, ce de cucuie face si Darius. Nu scapa de unul si isi face altul. Mereu sunt cu compresa rece la indemana. De multe ori imi scapa din mana, se impiedica pe loc drept si nu apuc sa-l prind. E campion la cazaturi. Si ce mi se pare mie curios e ca le face in casa. Cand suntem afara la joaca nu are probleme.
tiramisu
Scris: Wednesday, August 5, 2009 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 8/4/2009
Si matei al meu cade tot timpul. Doar ca nu prea plinge decat daca se loveste foarte tare. Saptamana trecuta a cazut si s-a julit destul de tare in genunchi dar nu a zis nimis. s-a ridicat si a mers mai departe.
Ieri insa am avut parte de un incident ceva mai haios: a vrut sa ajunga mai repede la groape cu nusip si a cazut cu fata inauntru. Nici nu va inchipuiti cum arata tot nisip pe fata. deabia l-am curatathohot
tiramisu
Scris: Thursday, August 13, 2009 9:46 PM
Nivel

Astazi a cazut in nas si e tot zgariat. Desi in parculet era iarba pe jos, tot a gasit un loc mai babatorit unde sa dea cu nasulcry sorry1
sousourel
Scris: Friday, August 14, 2009 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ei bb Matei, esti un nazdravan, nu-i asa? pupam nasucul julit si iti dorim cat mai putine cazaturi cu julituripupici
tiramisu
Scris: Thursday, August 27, 2009 7:03 PM
Nivel

Multumim sousourel dance Ne-a trecut dejadance

Acum avem bubu in genunche. A cazut astazi si s-a ridicat repede si a fugit mai departeras Doar dupa un timp am observat ca e tot julit in grnunchetopai
Anelise
Scris: Monday, September 13, 2010 9:01 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Saptamana trecuta pitica mea a cazut in curte (sub supravegherea lui tati) si si-a julit nasucul. pale O saptamana a durat pana am scapat de semne. Acum de dimineata a alunecat pe o punga in bucatarie si a venit cu fetisoara de parchet. I s-a spart buza sus, probabil la contactul dintre buza si dintisorii de sus. uff Avea gurita plina de sange si s-a umflat instantaneu. Sunt disperata, cu un gol imens in stomac! pale In afara de compresa cu apa rece ce altceva sa-i mai fac? Please, heeelp! cry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.