Cazaturile la locurile de joaca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Friday, August 25, 2006 6:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cat suntem in parc nu mi-e asa frica de cazaturile pe care le ia pentru ca pe jos sunt chipsuri de lemn uscat si chiar daca ia vreo cazatura nu pateste nimic pentru ca sunt mici si neascutite, special facute pentru playgrounduri...dar altfel pun problema pe asfalt sau pietris, cand sunt cu ochii pe ea ca pe butelie si de cele mai multe ori nici n-o las singura ca e repezita si cade imediat, asa ca prefer sa ne jucam cu Basketball pe iarba sau la playground ori in casa pe mocheta, ca altfel numai bube ar avea pe ea.
Alina
Scris: Friday, August 25, 2006 12:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Trebuie sa existe un echilibru. Adica, o mama prea grijulie, va avea si un copil super mamos, poate chiar un neadaptat, dat, totodata, nici prea multa libertate (sa ramane mereu singur, nesupravegheat).
Copilul trebuie sa-si dezvolte personalitatea, increderea in propriile puteri si independenta.
Eu am adoptat, cu amandoi copiii, un gen de spionaj; mai exact 90% din lucruri le fac singuri (cel putin asa cred ei), dar eu sunt in spatele lor sau prin preajma.
Cat despre cazaturi, eu te-as sfatui sa-i dai libertate Karinei, dar sa fii langa ea, in caz de e nevoie.
alinutza
Scris: Friday, August 25, 2006 1:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Sint de acord cu Alina. Am lasat-o pe Ana sa simta cazaturile, daca pot spune asa. O singura data a cazut mai tare, cind eram la Orsova si s-a repezit la leganute, s-a impiedicat de o radacina de copac ce iesea din pamint, a cazut si s-a muscat zdravan de buza de sus. plans A plins putin, apoi a si uitat, s-a jucat mai departe. Daca o vezi pe Ana cum e numai bube prin genunchi...ii trece la un picior, face la celalalt. Ne arata ca a facut buba, curatam locul si inapoi la joaca. Nu e asa o tragedie daca e sa cada, doar ca trebuie sa fii foarte atenta, ca - copii, daca au viteza, pot sa dea si cu capsorul de astfalt. Doar atit: fii pe faza!. Mai las-o sa si cada, face parte din dezvoltarea ei; asa sint copii...
pupici
g_nicoleta2000
Scris: Friday, August 25, 2006 1:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Acum cazaturile nu mi se par impresionante fata de cazaturile de dupa 2-3 ani cand alearga fara noima. Cade, se ridica, cade, plange, stergem lacrimile, se ridica si iar cade. Cam asa mege copila mea dupa ora 20 cand este obosita. Parca-i un boboc de rata impiedicat dar nu se lasa invinsa. Citisem despre flexibilitatea deosebita ce o au articulatiile lor ca sa poata face fatza la asa de multe cazaturi.
leut
Scris: Monday, August 28, 2006 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Am niste nervi de nu ma vad...fir-ar el sa fie de calorifer...a plecat Alex intr-o viteza si s-a infipt exact in el...si nu a dat cu orice ci cu capul...s-a julit si s-a umflat...sa vedem ce spune Iuli despre asta...ce sa fac, putin am scapat-o din ochi!plans O sa fie frumoasa tare la mot!plans Am dat-o cu unguent de galbenele...acum rade, cred ca a trecut.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, August 28, 2006 2:05 PM
Nivel

leut wrote:
Am niste nervi de nu ma vad...fir-ar el sa fie de calorifer...a plecat Alex intr-o viteza si s-a infipt exact in el...si nu a dat cu orice ci cu capul...s-a julit si s-a umflat...sa vedem ce spune Iuli despre asta...ce sa fac, putin am scapat-o din ochi!plans O sa fie frumoasa tare la mot!plans Am dat-o cu unguent de galbenele...acum rade, cred ca a trecut.

Ei, ce-ar putea sa spuna Iuli? Ca esti o mamica perfecta dar ca nu poti sa stai tot timpul cu ea in brate! Se mai intampla, ne pare rau de benchiul vostru.pupici
Kiki
Scris: Monday, August 28, 2006 2:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Pupam pe julitura ca sa treaca repede si sa nu vada tati! pupici pupici pupici pupici
leut
Scris: Monday, August 28, 2006 2:36 PM
Nivel

pupici pupici pupici
Am incercat sa-i pun si o compresa cu apa rece si ce tipat a scos...nu vrea deloc, sper sa-i treaca mai repede, tare rosu si urat e locul ala...
Cum sa nu vada tati...exact la ea se duce cand vine acasa!
Maria & Mario
Scris: Monday, August 28, 2006 6:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mami, da eu am ca am dus-o siroind sange de sub nas , de nu se vedea ce e rupt, spart , julit. Asta e ! Sa speram ca vor fi cat mai putine semne. Ca amintirile de la varsta asta nu se pastreaza. Pup pe bubitza, Alexandra ! pupici
Alina
Scris: Monday, August 28, 2006 7:02 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
leut wrote:
Am niste nervi de nu ma vad...fir-ar el sa fie de calorifer...a plecat Alex intr-o viteza si s-a infipt exact in el...si nu a dat cu orice ci cu capul...s-a julit si s-a umflat...

O sa treaca, Leut. Un pupic Alexandrei pe cucui. pupici pupici pupici

Alina attached the following image(s):
14aa.gif

leut
Scris: Monday, August 28, 2006 8:46 PM
Nivel

pupici pupici pupici
SI tati ne-a pupat pe cucui...ce fata a facut cand i-am spus, dupa care s-a luminat si mi-a spus: daca patea cu mine...ce faceai? si la bufnit rasul! Asta da reactie...dance
Anaida
Scris: Monday, August 28, 2006 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
leut wrote:
pupici pupici pupici
SI tati ne-a pupat pe cucui...ce fata a facut cand i-am spus, dupa care s-a luminat si mi-a spus: daca patea cu mine...ce faceai? si la bufnit rasul! Asta da reactie...dance

Pai vezi? si-ti faceai griji degeaba! Lasa, ca trece...un pupic si de la noi!
Razvan mi-a cazut din carut cand avea vreo 10 luni si a dat cu capul de un pod metalic peste care treceam in acel moment. Nu stiu cum am uitat atunci sa-l prind cu centurile si s-a sprijinit pe partea din fata a carutului care s-a desprins iar el a venit gramada in fata carutului...ce jale a mai fost, nu stiam ce sa fac mai intai, sa impac copilul, sa deblochez trecerea, ca podul era destul de stramt, noroc cu o doamna care mi-a luat caurtul si am putut trece podul.
Alexandra a zburat din pat cu tot cu perna pusa pe marginea patului si a dat cu nasul de covor de a stat o saptamana cu julituri pe nas.
Oricat am fi de vigilenti, tot nu reusim sa-i ferim de pericole, poate sa ne luam vreo 5 soldati care sa-i pazeasca non stopsalut
miraa
Scris: Monday, August 28, 2006 10:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
pupam si noi pe alexandraangel
miraa
Scris: Monday, August 28, 2006 10:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
pupam si noi pe alexandraangel
leut
Scris: Tuesday, August 29, 2006 10:03 AM
Nivel

PAi, cred ca de la pupicii vostri i-a trecut si de la galbenele!ras pupici

leut attached the following image(s):
cucuiul.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.