![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 8/13/2016 Mesaje: 2
| Buna seara burtici si mamici . Aseara am comiso bine... am tras o cazatura de toata frumusetea. Am cazut pe burta oarecum dar din reflex, instinct nu stiu exact ce a fost am pus genunchi la inaintere si culmea barba :). Dar cu burta nu am atins cimentu nici macar un milimetru. Genunchii si barba sunt praf , dar intrebarea mea ar fi pana ajung la un ecograf nu am avut nicio sangerare nici scurgere de lichid sau vreo durere mai acuta, dar acum pe seara simt ca o intepatura in partea dreapta care raspunde in spate. o fi de la cazatura ? tin sa mentionez am 16 saptamani si bebelu de la cazatura misca normal nu e nimic neobisnuit dar totusi am o neliniste pana am sa ajung la medic. Ati patit ? Ati avut vreun simptom mai ciudat dupa ? |
![Avatar](/i.ashx?u=11667)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu am patit ceva de genul asta cand eram in luna a 7-a...am cazut rau pe gheata, dar nu s-a intamplat nimic rau! De regula, bbele este in siguranta, mamica are mai mult de suferit! |
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 8/13/2016 Mesaje: 2
| Sangerari nu am avut intepatura pe care o aveam a disparut. Azi am fost la medic e totul ok bebe e bine. Multumesc oricum |