Cazatura zdravana. Oare e bine bebe?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madalinalinalina
Scris: Saturday, August 13, 2016 1:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/13/2016
Buna seara burtici si mamici . Aseara am comiso bine... am tras o cazatura de toata frumusetea. Am cazut pe burta oarecum dar din reflex, instinct nu stiu exact ce a fost am pus genunchi la inaintere si culmea barba :). Dar cu burta nu am atins cimentu nici macar un milimetru. Genunchii si barba sunt praf , dar intrebarea mea ar fi pana ajung la un ecograf nu am avut nicio sangerare nici scurgere de lichid sau vreo durere mai acuta, dar acum pe seara simt ca o intepatura in partea dreapta care raspunde in spate. o fi de la cazatura ? tin sa mentionez am 16 saptamani si bebelu de la cazatura misca normal nu e nimic neobisnuit dar totusi am o neliniste pana am sa ajung la medic. Ati patit ? Ati avut vreun simptom mai ciudat dupa ?
aurishta
Scris: Saturday, August 13, 2016 9:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am patit ceva de genul asta cand eram in luna a 7-a...am cazut rau pe gheata, dar nu s-a intamplat nimic rau! De regula, bbele este in siguranta, mamica are mai mult de suferit!
lara_plus
Scris: Saturday, August 13, 2016 4:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/17/2016
Daca te doare burta si ai sangerari nu mai sta si fugi la doctor. Acum ai zis ca nu ai asa ceva..bebe sta in lichid si pluteste si mai ales ca ai protejat si tu burtica, dar nu te risca pentru nimic.
madalinalinalina
Scris: Saturday, August 13, 2016 9:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/13/2016
Sangerari nu am avut intepatura pe care o aveam a disparut. Azi am fost la medic e totul ok bebe e bine. Multumesc oricum Boredom
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.