Cazare buna in Franta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, February 9, 2009 9:21 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cine a mai fost in Paris si poate sa imi recomande si mie un hotel de 4* care este OK, aproape de mijloacele de transport si destul de central (cred) ca sa pot vizita cat mai multe lucruri?
ingerash
Scris: Monday, February 9, 2009 9:39 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Cumnata mea a fost acolo si a fost foarte multumita.O sa iau legatura cu ea cant termina job-ul sa-mi dea informatii.Mi-a trimis si o gramada de poze.
koko2008
Scris: Monday, February 9, 2009 2:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Si eu vreau informatii ..Parintii mei vor sa plece in luna de miere la Paris(la vara)...Pupicei
Roxanel
Scris: Monday, February 9, 2009 2:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
AdrianaC wrote:
Cine a mai fost in Paris si poate sa imi recomande si mie un hotel de 4* care este OK, aproape de mijloacele de transport si destul de central (cred) ca sa pot vizita cat mai multe lucruri?

Adriana, eu lucrez intr-o companie franceza in UK si colegii mei pleaca frecvent la Paris pentru diverse intalniri.

O camera la un hotel bun de 4 stele in centrul Parisului cu mic dejun te ajunge cam la 100 de euro de persoana pe noapte. Poti incerca ACCOR hotels. Este foarte importanta si perioada in care vrei sa mergi. Daca vrei sa mergi cu copiii sa verifici inainte ca accepta copii sub o anumita varsta. Unele, de exemplu, nu accepta copii sub 12 ani.
shirel
Scris: Monday, February 9, 2009 3:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Adriana si noi am fost in luna de miere Paris si am fost cazati la un hotel destul de dragutz si foarte curat cu pret acceptabil pe vremea aceea in 2006 Hotel De France invalides foarte aproape de Turnul Eiffel.
Normal nu ai nevoie sa fie aproape de centrele de vizitare ci aproape de o statie de metrou.Este cel mai simplu si poti astel vizita tot Parisul.Noi am cumparat un fel de abonament pentru cinci zile care era si mult mai ieftin si ne-am tot plimbat,este extrem de comod si favorabil.Deasemenea in statiile de metrou sunt expuse gratuit harti ale Parisului cu tot ceea ce trebuie vizitat.
Exact acuma mi-am deschis harta in fata mea si imi vine chiar maine sa zbor la Paris.Este minunat cred ca este cel mai frumos oras din lume ,eu una sunt indragostita de el si deabia astept sa-l vad din nou.
Nu uita sa intre si pe la Galeries Lafayetie de unde eu am iesit cu mai putin de 1000 euro in buzunar .hohot hohotNu m-am putut abtine si gata.Aaaa si dimineata este obligatoriu o cafea si croisons. pupici pupici Daca m-ai vrei indicatii am o lista plina si poze dealtfel.Vreau si euuuuuu!!!!!
TeosOf
Scris: Monday, February 9, 2009 5:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Adriana, uite un site bun www.booking.com pe care pot sa faci direct rezervarea. De vreo 2 ani, numai asa mi-am facut toate rezervarile si n-am avut probleme. La fiecare hotel scrie langa ce puncte turistice sunt si langa ce statii de metrou. Mult succes!computerlove
Maria & Mario
Scris: Monday, February 9, 2009 6:58 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi am stat la unul din hotelurile lantului Ibis Accor. Cazarea e de 3 stele . Nu central e inportant sa fii cazata ci langa metrou, ca oricum fara el nu te poti deplasa dintr-un punct de interes in altul ! Au mic dejun inclus in pret .
Spor la ales !
ingerash
Scris: Monday, February 9, 2009 7:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am primit mesaj de la cumnata mea si zice asa:

..."am stat intr-un hotel de 2 stele in centrul Parisului pe care nu l-as recomanda. recomand hotel de 4 stele. cazare si transport am platit pe internet.

nu am folosit autobuz deloc. am folosit metro. biletul de metro e folosit de fiecare data cand intri in subteran.

am mers pe jos. nu am avut un plan. harti ale parisului sunt pe internet, cu detalii de genul cladiri importante, etc.

Parisul e foarte scump. mancarea e in jur de 15-25 euro de persoana cand mergi in Cafe.

cel mai important ar fi sa stii cati bani vrei sa cheltui si sa nu treci peste buget, plus limba franceza sau engleza.

A..."

Am ceva fotografii ,le pot posta?

AdrianaC
Scris: Tuesday, February 10, 2009 11:25 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sigur, daca sunt legate de cazare le poti posta aici, daca nu la topicul cu Franta.

Multumesc mult fetelor pentru ponturi !
kali
Scris: Monday, July 25, 2011 2:29 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
marivic
Scris: Saturday, March 31, 2012 7:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
A fost cineva in Toulouse?Stiti cumva cum este viata acolo?Este mai ieftina decat in Paris?La fel?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.