Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| baietelul meu de 2ani si jum a fost diagnosticat cu hernie si hidrocel la un ousor.eu sunt din galati si nu cunosc vreun doctor chirurg bun de la spitalul de copii.mi-a zis cineva de dr duca teodor dar nu stiu ce fel este.la spitalul de copii au fost cateva cazuri cu,copii ce nu s-au mai trezit din anestezie si sincer mi-e groaza.iar ca sa merg la bucuresti tot nu cunosc pe nimeni si nu prea dispun de f multi bani acum si de cazare si multe altele sper ca ma intelegeti as face orice pentru copilul meu dar trebuie sa ne limitamsi dupa posibilitati.va rog sa ma ajutati macar cu un sfat sa stiu ce as putea sa fac.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Salut si-mi pare tare rau ca ai probleme. Un doctor bun e Dumitriu, la Spitalul de copii. E chirurg cu vechime si am auzit numai lucruri bune. Sper sa rezolvati repede problema. Sanatate! Revin mai pe seara cu numele altui dr. din Braila... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| La Braila, un medic chirurg pediatru cu experienta este dr. Ioan. Eu am fost multumita de fiecare data cand am fost la dansul. Oricum parerile despre medici sunt impartite, asa ca cel mai bine cere mai multe pareri si apoi hotarasti ce e mai bine pentru puiul tau.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Asa, asa...de Ioan ziceam... |
|
| suntetiu dragute multumesc din suflet de dr dumitriu nu am auzit iar din braila am auzit chiar azi de dr iaon dupa cxe am trimis mesajul oricum mai astept si alte recomandari de la mamicute de baietei care au trecut prin asa ceva la ce trebuie sa ma astept in caz de operatiemi-e frica tare mai ales ca am inteles ca se face anestezie generala astept si alte mesaje pupici voua si la puii vostri |
|
| buna mamicute sa stiti ca am gasit pana la urma un medic din braila se numeste balan bratu si la vazut pe micutul meu si mi-a zis ca nu este nevoie de operatie sincer ma bucura sa aud asta dar nu stiu prea bine pe cine si ce sa cred pe cel de la galati sau pe cel de la braila eu am fost multumita de dr de la braila l-a consultat mai in detaliu sa zic asa si cu mai multa rabdare.stiti cum e te agati de partea ce ti se pare mai buna si-ti convine mai mult si am auzit numai lucruri bune despre el mi-a zis sa-i fac control cam la trei luni sa vedem cum evolueazadar la ce are el cam pe la 5 ani poate fi vb de operatie daca nu se trage ce are el nacolo mi-a explicat ce si cum si sper sa fi avut dreptate.va pup si sanatate la toti puisorii si parintii lor si sa traim cu speranta ca sistemul nostru sanitar se va schimba macar pentru nepotii nostri daca nu pentu copii nostri
|
|
| Sal! Carmen
Am avut aceleasi probleme cu piticul meu. Iti recomand un medic bun: Dr. Cristea care din 02.11.2009 va fi sef de sectie la spitalul de copii din orasul tau (Galati). FFF important este ca piticul tau sa fie vazut de un medic de specialitate (chirurgie pediatrica) si nu de unul de adulti. Este un om deosebit, calm, amabil si cel mai important pt tine cu foarte multa experienta. A lucrat 20 de ani la Spitalul clinic de copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti si 11 ani aici la noi in Brasov. Sper sa-ti ajute.
JE |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| dr Ioan din Braila este un adevarat profesionist |
|
| va pup sanatatmultumesc din suflet fetelor pentru sfaturi,danamaria am auzit de dr ioan din braila dar nu am ajuns la el si iti mulltumesc mult si tied-je de dr cristea nu am auzit nimic ca ar veni la noi la spitalul de copii chiar avem nevoie de un om in primul rand si de un medic bun care sa te inteleaga si sa te ajute si sa-l faca pe puiul tau bine eu la galati am fost la dr duca care am auzit ca ar fi un dr bun dar eu cand am mers la el l-a consultat pe daniel in max5min am iesit direct operatie de urgenta ca am zis ca se prabuseste spitalul peste minemi-avb f rece nu mi-a explicat nimic ce se poate intampla stiu cum este normal sa stiu si eu nu dar ma rog poate asa este el dar mie nu mi-a placut deloc de el iar medicul de la braila dr balan bratu mi-a vb f deschis si cal si frumos mi-a explicat totul acum pe cine sa cred nu stiu sincer mi-e frica daca il las asa fara operatie sa nu aiba urmari pentru mai tarziu daca il operez poate nu-i cazul chiar nu stiu ce sa fac astept sa vina medicul cristea sa-l consulte si el sa vad ce-mi zice si el.mai astept sfaturi de la voi chiar nu stiu ce sa fac eu as vrea sa fie adevarat sa nu trebuiasca operatie dar daca totusi este nevoie vreu sa fie un medic bun.va pup multa sanatate voua si puisorilor vostri
. |
|
| va pup sanatatmultumesc din suflet fetelor pentru sfaturi,danamaria am auzit de dr ioan din braila dar nu am ajuns la el si iti mulltumesc mult si tied-je de dr cristea nu am auzit nimic ca ar veni la noi la spitalul de copii chiar avem nevoie de un om in primul rand si de un medic bun care sa te inteleaga si sa te ajute si sa-l faca pe puiul tau bine eu la galati am fost la dr duca care am auzit ca ar fi un dr bun dar eu cand am mers la el l-a consultat pe daniel in max5min am iesit direct operatie de urgenta ca am zis ca se prabuseste spitalul peste minemi-avb f rece nu mi-a explicat nimic ce se poate intampla stiu cum este normal sa stiu si eu nu dar ma rog poate asa este el dar mie nu mi-a placut deloc de el iar medicul de la braila dr balan bratu mi-a vb f deschis si cal si frumos mi-a explicat totul acum pe cine sa cred nu stiu sincer mi-e frica daca il las asa fara operatie sa nu aiba urmari pentru mai tarziu daca il operez poate nu-i cazul chiar nu stiu ce sa fac astept sa vina medicul cristea sa-l consulte si el sa vad ce-mi zice si el.mai astept sfaturi de la voi chiar nu stiu ce sa fac eu as vrea sa fie adevarat sa nu trebuiasca operatie dar daca totusi este nevoie vreu sa fie un medic bun.va pup multa sanatate voua si puisorilor vostri
. |
|
| Buna.Cam tarziu intrebarea dar nu ne-ai zis ce ai mai facut cu puiutul.Am aceeasi problema cu al meu.Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns. |
|
|