Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| offf, ce repede s-a stins...Condoleante, Miru!...Dumnezeu sa-l ierte! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Dumnezeu sa-l ierte! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Miru,condoleante!!!Dumnezeu sa-l ierte!! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Suntem alaturi de tine ...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Ma numesc alina cucu ,si sunt din dambovita! Am dat intamplator peste acest forum incercand disperata sa fac rost de Sutent. Tatal meu are cancer renal stadiul 4,si a luat si el 3 luni de zile acest medicament,dar acum nu ii vor mai da pt ca nu mai au de unde. Lui nu i s`a aprobat medicamentul la casa de asigurari,ci printr`un doctor care a facut o donatie,iar doctora lui l`a ajutat,fara nici o pila,doar Dumnezeu.,pt ca noi suntem o familie modesta,foaarte modesta. Imi pare rau de tatal tau.Stiu prin ce ai trecut,si eu trec prin acelasi lucru zi de zi,si nu mai stiu cum sa fac.Daca lui n u`i mai da luna aceasta el nu mai rezista fara medicament,si nu stim ce ne vom face. Te rog frumos,tu spuneai ceva ca ai mai avea cateva pastile. Oare crezi ca m`ai putea ajuta cumva? Sau poate cineva sa ma ajute,macar cu cateva pastile?El mai are 6 ramase din celelalalete flacoane.Sunt disperata! Multumesc Domnul sa fie cu noi toti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| adresa mea de e`mail este aceasta : alinapink2004@yahoo.com |
|
| Alina, abia acum am vazut mesajul tau. Ti-am scris un mail (cauta si in bulk) si un PM cu nr meu de telefon. In flaconul ramas de la tata mai sunt 23 de pastile, cu cele 6 ale voastre, aveti pentru o luna de tratament. Multa sanatate tatalui! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| alinacucu wrote:Buna! Ma numesc alina cucu ,si sunt din dambovita! Am dat intamplator peste acest forum incercand disperata sa fac rost de Sutent. Tatal meu are cancer renal stadiul 4,si a luat si el 3 luni de zile acest medicament,dar acum nu ii vor mai da pt ca nu mai au de unde. Lui nu i s`a aprobat medicamentul la casa de asigurari,ci printr`un doctor care a facut o donatie,iar doctora lui l`a ajutat,fara nici o pila,doar Dumnezeu.,pt ca noi suntem o familie modesta,foaarte modesta. Imi pare rau de tatal tau.Stiu prin ce ai trecut,si eu trec prin acelasi lucru zi de zi,si nu mai stiu cum sa fac.Daca lui n u`i mai da luna aceasta el nu mai rezista fara medicament,si nu stim ce ne vom face. Te rog frumos,tu spuneai ceva ca ai mai avea cateva pastile. Oare crezi ca m`ai putea ajuta cumva? Sau poate cineva sa ma ajute,macar cu cateva pastile?El mai are 6 ramase din celelalalete flacoane.Sunt disperata! Multumesc Domnul sa fie cu noi toti alinacucu, multa sanatate la tati tau!!! miru, deosebit gestul tau |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alina,multa sanatate,tatalui tau! Miru te apreciez pentru gestul tau |
|
| Bontocel, multumesc! Miriam, Ingerash, multumesc, nu e meritul meu neaparat, a fost o decizie luata in familie.
Am dat medicamentul, topicul se poate inchide.
|
|
|