Caut medicamentul SUTENT - ramas de la alti bolnavi, gratuit sau cu pret redus
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Sunday, January 31, 2010 4:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Tata are nevoie de un medicament foarte scump, SUTENT (50 mg). Este un citostatic nou, aprobat doar de vreo 2 - 3 ani, sub forma de capsule. Este singurul care are efect in cazul tumorilor renale, in sensul ca stopeaza pentru o vreme evolutia bolii. Medicametul este produs de Pfizer si are un pret enorm, peste 5.000 Euro, flaconul de 30 de pastile, doza pe o luna. Este aprobat pentru doua tipuri de tumori: tumori renale si tumori stromale gastrointesinale. Medicamentul se acorda gratuit numai daca se aproba referatul (cererea) de catre o comisie a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Daca nu reusim sa gasim o "relatie" acolo, nu ni se va aproba dosarul, deci ne-ar ajuta si daca am gasi o pila pe acolo. Am reusit sa gasesc pe net un flacon la un sfert de pret, ramas de la un bolnav. Daca din intamplare cunoasteti pe cineva care a avut in familie bolnavi ce au luat acest medicament si le-a ramas ceva, ne-ar fi de mare ajutor. Multumim!
PS: cautam doar medicamentul sau o relatie mare la CNAS, nu bani.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, February 1, 2010 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Miru, toti ingerasii sa va fie alaturi sa gasiti ceea ce cautati, din pacate eu nu te pot ajuta.uff

Ma umple mandria ca alt roman cerseste dreptul lui la viata dupa ce cred ca a cotizat la sanatate mai mult decat sufiecient pentru a fi ajutat atunci cand are nevoie. Numai in tara pilelor poate functiona o comisie care are dreptul sa-ti puna stampila cu dreptul la viata.

Mult succes Miru!pupici
Lilly of the valley
Scris: Monday, February 1, 2010 11:22 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Multa sanatate tatalui!angel Si mult succes la comisie!
snowdrop
Scris: Monday, February 1, 2010 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Miru, dosarul se poate aproba si fara pile. Iti spun din experienta, din pacate. Poate pilele te ajuta sa se aprobe mai repede - asta da!
Socrul meu a primit un medicament foarte scump ~ 18 000 RON flaconul. Asta dupa ce incercase fara succes Interferonul. A avut de asteptat vreo 2 luni. Mult, mult pentru nenorocita asta de boala. Nu stiu daca este acelasi medicament, dar pretul si noutatea lui ma fac sa cred ca da. Din pacate, nu o pot intreba pe soacra, caci este intr-o depresie si astfel de intrebari/discutii nu ii fac tocmai bine. Presupun ca ai inteles - socrul a murit. Medicamentul l-a incercat cam o saptamana. A fost cumplit! A avut reactii adverse - nebunia! Da, parca innebunise - avea vedenii, delira rau, era foarte violent (el, un om care n-a dat o palma nimanui). Abia il stapanea sotul meu. Nu dormea. Cei din jurul lui erau terminati, dar el avea putere de necontrolat. Nici nu vreau sa-mi amintesc prea multe de atunci ... a fost cumplit. A durat 2 zile si 2 nopti, iar dupa un somn (medicamentul a fost oprit) si-a revenit. A mai trait inca 2 zile dupa experienta asta. Soacra a inapoiat medicametul firmei care il adusese din Bucuresti. Doamna de la firma respectiva a spus ca nu era suficient testat. Parca totusi nu-mi vine a crede. Nu vreau sa te sperii sau sa te descurajez! Vreau doar sa stii ce sa faci in caz de ... Doamne fereste! Multa putere, Miru! Sa va ajute Dumnezeu sa scapati cu bine din incercarea asta! Si iarta-ma daca te-am suparat cumva!
mommy
Scris: Monday, February 1, 2010 5:32 PM
Nivel

Multumesc, fetelor! computerlove
Tata s-a pensionat de pe 18 decembrie 2009, deci a cotizat 30 si ceva de ani si iata ca nu se poate bucura de pensie si nici de medicatie gratuita...

Andru, nu m-am suparat deloc. Sper sa nu fie vorba de acelasi medicament. Pe net scrie ca Sutentul e mai "bland". Oricum va fi greu, ca face si chimio si raze pt metastaze.
monique
Scris: Monday, February 1, 2010 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Miru, sa va intareasca Dumnezeu si sa va ajute sa gasiti acest medicament! coeur coeur coeur
mommy
Scris: Monday, February 15, 2010 6:57 PM
Nivel

Multumesc, Monique!
Din pacate tata nu a apucat sa ia decat 7 din cele 30 de pastile. Donez restul flaconului, daca e cineva caruia ii trebuie.
S.ELENA
Scris: Monday, February 15, 2010 7:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Miru wrote:
...
Din pacate tata nu a apucat sa ia decat 7 din cele 30 de pastile. ....

Miru, imi pare atat de rau..........pale pale uff uff
raly
Scris: Monday, February 15, 2010 8:44 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Miru wrote:
Multumesc, Monique!
Din pacate tata nu a apucat sa ia decat 7 din cele 30 de pastile. Donez restul flaconului, daca e cineva caruia ii trebuie.

uff pale pale pale
Mela
Scris: Monday, February 15, 2010 9:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Miru,imi pare rau.... pale cry
KRYS85
Scris: Monday, February 15, 2010 9:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Miru............pale pale pale pale
bereea
Scris: Tuesday, February 16, 2010 8:26 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Miru, imi pare raupale pale pale
misha
Scris: Tuesday, February 16, 2010 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Miru, suntem alaturi de tine!
ingerash
Scris: Tuesday, February 16, 2010 2:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Miru,imi pare rau,sincere condoleantegrup angel coeur
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, February 16, 2010 2:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
plans Imi pare tare rau MIruuff

Va pupam si va imbratisamcoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.