Nivel: Membru
Inregistrat: 8/30/2014 Mesaje: 3
| Salutare tuturor, ma numesc Kreator, numele real Eduard, sunt taticul unei fetite de 2 ani si 4 luni.
Asa cum reiese din titlu, am nevoie de o fata cu inspiratie, nu neaparat cu experienta in domeniul online care sa imi scrie articole si tutoriale despre machiaj, cosmetica, coafura, beauty, feminin in general. Articolele trebuie sa fie fara greseli gramaticale si sa aiba sens, nu doar scrise de dragl de a scrie.
Aici aveti cateva exemple de articole deja publicate inscrierioriflame.ro/blog/
Articolele trebuiesc postate pe unul din blogurile mele, dar ma multumesc numai cu crearea lor.
Ofer 10 euro / luna pentru 12 articole scrise, plata la sfarsitul lunii si dupa ce articolele sunt controlate pentru a vedea daca au fost copiate de pe alte site-uri.
Pot plati prin paypal sau cont bancar.
Pe alte forumuri sunt inscrie din 2009, aici sunt mai nou dar tot va asigur seriozitate maxima. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kreator wrote:Salutare tuturor, ma numesc Kreator, numele real Eduard, sunt taticul unei fetite de 2 ani si 4 luni.
Asa cum reiese din titlu, am nevoie de o fata cu inspiratie, nu neaparat cu experienta in domeniul online care sa imi scrie articole si tutoriale despre machiaj, cosmetica, coafura, beauty, feminin in general. Articolele trebuie sa fie fara greseli gramaticale si sa aiba sens, nu doar scrise de dragl de a scrie.
Aici aveti cateva exemple de articole deja publicate
Articolele trebuiesc postate pe unul din blogurile mele, dar ma multumesc numai cu crearea lor.
Ofer 10 euro / luna pentru 12 articole scrise, plata la sfarsitul lunii si dupa ce articolele sunt controlate pentru a vedea daca au fost copiate de pe alte site-uri.
Pot plati prin paypal sau cont bancar.
Pe alte forumuri sunt inscrie din 2009, aici sunt mai nou dar tot va asigur seriozitate maxima.
Reclama ... Succes ! Cred ca se vor ingramadi multe fete la 10 euro pe luna |
| Link-ul nu era pentru reclama, iar pretul este oferta mea si nu inteleg care este problema si ce ti se pare amuzant, daca iti convine accepti daca nu mergi mai departe, chiar nu era nevoie de un comentariu fara sens, oricum pentru primire |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ideea era ca nu cautati unde trebuie... poate o eleva sau o studenta in timpul liber ar putea scrie cate ceva pentru cei 10 euro, dar aici e o comunitate de mamici ocupate, cu job-uri serioase si cu f putin timp liber. Pt 10 euro nu cred ca se deranjeaza nimeni... Eu, de exemplu, cand eram studenta faceam traduceri pt un ban in plus, dar luam 50-100 euro pe un articol.. O mama si-ar rupe putin din timpul liber pentru un ban in plus, daca banul ala chiar ar face o cat de mica diferenta in bugetul familiei... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bulibuli wrote:Ideea era ca nu cautati unde trebuie... poate o eleva sau o studenta in timpul liber ar putea scrie cate ceva pentru cei 10 euro, dar aici e o comunitate de mamici ocupate, cu job-uri serioase si cu f putin timp liber. Pt 10 euro nu cred ca se deranjeaza nimeni... Eu, de exemplu, cand eram studenta faceam traduceri pt un ban in plus, dar luam 50-100 euro pe un articol.. O mama si-ar rupe putin din timpul liber pentru un ban in plus, daca banul ala chiar ar face o cat de mica diferenta in bugetul familiei... |
| Ok, cred ca am prins ideea, nu are rost sa continuam discutia pentru ca vedem diferit lucrurile, ca si comunitate sunteti foarte ostili si asta imi este de ajuns, te rog sa ichizi topicul ca sa nu mai posteze nimeni mesaje pline de aroganta,
mersi |