Caut bona - persoana de incredere, cu recomandari !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Friday, January 9, 2009 2:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Adriana ,acomodare placuta cu bona si copii cu eahearts Doamne ajuta sa fie bine!angel angel computerlove pupici Daca are atata experienta sigur e de incredere.
Kiki
Scris: Friday, January 9, 2009 7:11 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, cu Dzeu inainte! Chiar daca e total straina, gandeste-te ca ti-a facut o impresie buna, ai ales-o chiar inainte s-o cunosti.
Nu pune inainte raul. Gandeste-te ca te-au dezamagit altii pe care credeai (si poate chiar asa era) ca ii cunosti foarte bine.
Noi va dorim succes! hearts
Alina
Scris: Friday, January 9, 2009 1:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Adriana, iti doresc mult, mult succes.computerlove computerlove
Ely
Scris: Friday, January 9, 2009 4:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mult succes Adriana .Nu-ti fie teama ,Andrei si Alice sunt de acum mari ,in caz ca nu le convine ceva sigur iti spune.Dar sigur o sa fie bine mai ales ca a lucrat la atatea familii.thumright hearts
AdrianaC
Scris: Friday, January 9, 2009 4:14 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, am semnat contractul bounce bounce bounce

Azi dupa ce a terminat Alice scoala am mers la agentie impreuna cu copiii. Totul a decurs foarte bine, copiii s-au lipit instant de ea si ea de copii, a ajutat mult si Andrei care e spirt, foarte sociabil, vorbaret, ca un copil de 5 ani.

Am semnat contractul si de luni poate sa vina la mine. O sa stau cu ea atat cat este nevoie ca sa prinda rostul casei si al copiilor.

Dupa ce am terminat la agentie a venit cu mine acasa sa ma ajute pe drum cu copiii si sa vada si unde trebuie sa vina, nu le-a dat drumul de mana tot drumul, Andrei care nu merge de mana a stat cumintel cu ea de mana, nu mai pridideau sa ii tot povesteasca cate in luna si in stele de ziceai ca e o bunica nu un strain pe care il vedeau prima data.

Acasa i-a dezbracat, le-a aranjat hainutele, a pregatit masa, i-a spalat pe maini, a convins-o chiar pe Alice sa manance si ciorba si felul 2 !!! A strans masa si a spalat farfuriile...

I-a citit o poveste lui Alice, apoi s-a jucat putin cu Andrei... apoi si-a luat la revedere de la ei si asteapta sa ii revada luni.

Deocamdata totul pare la superlativ, sper sa ramana si in continuare la fel. topai topai topai topai
marivic
Scris: Friday, January 9, 2009 4:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Bravo,Adriana!In sfarsit ai gasit persoana potrivita!Bafta in continuare!newclap newclap newclap
Kiki
Scris: Friday, January 9, 2009 7:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, ce veste buna!
Ma bucur sincer ca Alice si Andrei au fost incantati! Numai bine! dance
ingerash
Scris: Friday, January 9, 2009 8:04 PM
Nivel

Adrianafirstprize firstprize firstprize firstprize ce bine!Copii simt omul bun!thumright thumright
AdrianaC
Scris: Saturday, January 10, 2009 8:54 AM

Azi copiii ma intrebau la ce ora vine Pusa si de ce nu mai apare ras , asa ca sper sa fi luat decizia buna.

Sa vedem cum va mai fi si mai incolo.angel
ingerash
Scris: Saturday, January 10, 2009 10:37 AM
Nivel

Adriana va fi bine!angel hearts
raly
Scris: Saturday, January 10, 2009 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Adriana,mult succes!computerlove computerlove hearts
marmita
Scris: Monday, January 12, 2009 12:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Adriana numai bine va dorim in continuare pupici
AdrianaC
Scris: Monday, January 12, 2009 1:19 PM

Aproape a trecut si prima zi ! Totul a decurs foarte bine, daca ar fi sa dau o nota, as da un 9. De ce 9 si nu 10? Andrei a mai facut ceva mutre si a mai avut cateva replici "De ce nu pleci la tine acasa?" cand nu ii convenea ceva, cand trebuia sa manance sau sa se imbrace. Pe drum nu prea a vrut sa mearga nici de mana cu mine si nici cu bona... dar, ne-om da noi pe brazda sic
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, January 12, 2009 1:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, mult succes cu noua bona!pupici
Anelise
Scris: Monday, January 12, 2009 1:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Adriana, ma bucur ca totul e bine deocamdata si ca ati gasit bona potrivita. newclap Eu zic ca nu mai e foarte mult pana ii vei acorda nota 10. angel Dureaza un pic si acomodarea din partea ambelor parti. Pupici si mult succes in continuare! pupici pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.