Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana ,acomodare placuta cu bona si copii cu ea Doamne ajuta sa fie bine! Daca are atata experienta sigur e de incredere. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, cu Dzeu inainte! Chiar daca e total straina, gandeste-te ca ti-a facut o impresie buna, ai ales-o chiar inainte s-o cunosti. Nu pune inainte raul. Gandeste-te ca te-au dezamagit altii pe care credeai (si poate chiar asa era) ca ii cunosti foarte bine. Noi va dorim succes! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Adriana, iti doresc mult, mult succes. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mult succes Adriana .Nu-ti fie teama ,Andrei si Alice sunt de acum mari ,in caz ca nu le convine ceva sigur iti spune.Dar sigur o sa fie bine mai ales ca a lucrat la atatea familii. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Fetelor, am semnat contractul
Azi dupa ce a terminat Alice scoala am mers la agentie impreuna cu copiii. Totul a decurs foarte bine, copiii s-au lipit instant de ea si ea de copii, a ajutat mult si Andrei care e spirt, foarte sociabil, vorbaret, ca un copil de 5 ani.
Am semnat contractul si de luni poate sa vina la mine. O sa stau cu ea atat cat este nevoie ca sa prinda rostul casei si al copiilor.
Dupa ce am terminat la agentie a venit cu mine acasa sa ma ajute pe drum cu copiii si sa vada si unde trebuie sa vina, nu le-a dat drumul de mana tot drumul, Andrei care nu merge de mana a stat cumintel cu ea de mana, nu mai pridideau sa ii tot povesteasca cate in luna si in stele de ziceai ca e o bunica nu un strain pe care il vedeau prima data.
Acasa i-a dezbracat, le-a aranjat hainutele, a pregatit masa, i-a spalat pe maini, a convins-o chiar pe Alice sa manance si ciorba si felul 2 !!! A strans masa si a spalat farfuriile...
I-a citit o poveste lui Alice, apoi s-a jucat putin cu Andrei... apoi si-a luat la revedere de la ei si asteapta sa ii revada luni.
Deocamdata totul pare la superlativ, sper sa ramana si in continuare la fel. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bravo,Adriana!In sfarsit ai gasit persoana potrivita!Bafta in continuare! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, ce veste buna! Ma bucur sincer ca Alice si Andrei au fost incantati! Numai bine! |
|

| Adriana ce bine!Copii simt omul bun! |
|
| Azi copiii ma intrebau la ce ora vine Pusa si de ce nu mai apare , asa ca sper sa fi luat decizia buna.
Sa vedem cum va mai fi si mai incolo. |
|

| Adriana va fi bine! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana,mult succes! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Adriana numai bine va dorim in continuare |
|
| Aproape a trecut si prima zi ! Totul a decurs foarte bine, daca ar fi sa dau o nota, as da un 9. De ce 9 si nu 10? Andrei a mai facut ceva mutre si a mai avut cateva replici "De ce nu pleci la tine acasa?" cand nu ii convenea ceva, cand trebuia sa manance sau sa se imbrace. Pe drum nu prea a vrut sa mearga nici de mana cu mine si nici cu bona... dar, ne-om da noi pe brazda |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Adriana, mult succes cu noua bona! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, ma bucur ca totul e bine deocamdata si ca ati gasit bona potrivita. Eu zic ca nu mai e foarte mult pana ii vei acorda nota 10. Dureaza un pic si acomodarea din partea ambelor parti. Pupici si mult succes in continuare! |
|
|
|