|
Era de la tarani.. O sa ma abtin de acum incolo, o sa fiu cumintica! Eu inca nu mi-am facut analizele, saptamana viitoare(adica in saptamana 8) m-a chemat din nou doctorita si probabil acum o sa imi recomande toate cele .Va multumesc si ma bucur ca sunteti asa dragute, pe net scrie o groaza de lucruri care ma sperie teribil, numai avort spontan am in cap..Nu ai voie aia, nu ai voie aia..Nanny si mie imi bate inima un pic haotic. Am impresia ca bate mai repede asa si am urechile infundate aproape tot timpul. Si nu beau nici cafea, nu mai suport mirosul si gustul.Eh, trec si starile acestea!Va pup si multumesc inca o data!Sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii..
|
Fetelor, astazi nu mai puteam de pofta si mi-am cumparat o bucata de telemea de oaie.Cam 100grame am mancat.Dupa aceea am citit pe net pe aici ca cica e contraindicata..Ca ar putea avea listeria. Aveti idee daca e atat de periculoasa?Nu o sa mai mananc de acum incolo, dar acum nu mai am ce face...Sper sa nu ii afecteze cumva pe puiutii mei..
|
Neataaa!!! Felicitari, Ralu pentru printesa! Nanny, ma bucur ca totul este in regula!Mon, felicitari si tie! Sa dea Dumnezeu sa fie asa in continuare si la anul sa discutam aici cu toatele despre bebeii nostri , cat sunt cumintei sau mancaciosi! Eu am citit ca gutuia este recomandata in prevenirea starilor de greata.. Smiley, sa iti traiasca minunea, sanatoasa si cu muult noroc in viata!:) Va pup pe toate!
|
Multumesc pentru primirea calduroasa, fetelor! Doctorul mi-a spus sa nu imi fac griji atata timp cat nu sunt deschise la culoare si nu dureaza mult, mai mult de o zi, ca se mai intampla. A spus ca organismul mai elimina diverse ..A spus ca bebeii sunt in regula,au amandoi activitate cardiaca si sa nu imi fac griji.Nu l-am intrebat mai multe pentru ca era foarte aglomerat si oricum tremuram toata de emotie, incepusem sa plang, nu mai stiam de mine.Nu imi venea sa cred!
|
Maryella eu am ovare micropolichistice.Am facut tratament din martie cu metformin, Myo sun, am luat vitamina C, Duphaston 10 zile pe luna si clostylbegyt, 5\luna.Nu reuseam sa obtin ovulatia asa ca mi-a dat cea mai mica doza de Gonal f, am facut 7 zile doza de 37,5 unitati/zi.Si cand m-am dus la control aveam 4 folicului dezvotati( printre chistulete).S-a mirat si doctorita ca am reactionat asa bine la doza cea mai mica, dupa ce atatea luni nu avusesem reactie.Am facut ovitrelle si se pare ca Dumnezeu a vrut sa se intample minunea. Mi-a zis sa urmez inca de atunci tratament cu Arefam - 3/zi, Femibion 1,Vitamica C si Aspenter, 1/zi.Si se pare ca a fost pana la urma o minune de Sf.Dumitru, ca ieri ma speriasem foarte tare! Va astept cat mai curand si pe voi cu vesti bune!
|
Multumesc mult, fetelor!!! Si felicitari, Maxie!! Pfuu pfuuu!!! Prafulet magic pentru toate fetele, nu doar pentru doua! Sa ramana cat mai putine fete aici!
|
Buna dimineata, fete frumoase! Din fericire totul este in regula, am primit chiar o veste minunata azi de dimineata la ecografie: sunt gemeni si sunt foarte bine amandoi! Va multumesc din suflet pentru incurajari!!!Sa aveti o saptamana minunata si plina de vesti bune!
|
Iau Arefam 200 de 3 ori pe zi, de 3 saptamani. Sangerarea este maronie, acum parca da semne ca se opreste..Sper sa nu mai apara.Mi-a spus doctorita sa suplimentez cu inca un Arefam si maine dimineata sa ma duc la control..Doamne ajuta sa aud o inimioara batand! Va multumesc pentru sfaturi , dragelor si sa ne fie bine tuturor, sa ne tinem bebeii in brate, sanatosi!
|
|
Buna, fetelor. Am trecut si eu de curand in randul burticutelor , dupa aproape 2 ani de incercari. Sunt la inceputul saptamanii 7 si astazi am avut o sangerare maronie.Niciun fel de durere, dar a fost suficient cat sa ma sperie. Maine dimineata ma duc la doctor, dar nu mai am liniste acum..Pana nu o sa imi faca ecografie sa imi spuna daca e bine puiutul.. Voua vi s-a intamplat?Este grav daca apare aceasta sangerare, aveti idee? Va pup si o seara frumoasa!
|
Va pup, fetelor!Eu iar nu am liniste. Am avut acum jumatate de ora o sangerare maronie, fara niciun fel de durere, dar mi-e frica sa nu fie vreun semn de avort spontan.. Stau cumintica in pat acum si astept sa se faca dimineata sa ma duc la doctor.. Sper sa nu fie nimic grav! Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa si de maine o saptamana plina de bucurii!
|