Chestionar intrebare: Cate teste de sarcina v-ati facut?
Alegere Voturi Statistici
Niciunul 3 2%
Unul 26 20%
Doua 35 27%
Trei 13 10%
Patru 7 5%
Cinci 5 3%
Peste cinci 15 11%
Le-am pierdut sirul 24 18%

Cate teste de sarcina v-ati facut?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
isabella
Scris: Friday, December 31, 2010 9:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2010
Draga Noemy , testele de sarcina intr-adevar nu au o acuratete de 100 % insa nu sunt de neglijat ( acuratete de peste 99 % spune mult ) . Majoritatea testelor de sarcina se bazeaza pe cantitatea de BHCG din urina , proteina secretata de viitoarea placenta . In cazul tau , daca ciclul trebuia sa iti vina in data de 10 , in mod normal valorile bhcg-ului din urina trebuiau sa fie depistate de cele 3 teste facute . Este foarte important ca testul de sarcina sa fie facut cu prima urina de dimineata .Ca sa fii sigura , poti face analiza bhcg-ului din sanga si vei afla astfel daca esti sau nu insarcinata afland totodata si varsta gestationala . De obicei rezultatul il primesti in aceeasi zi .

Pe langa posibilele cauze spuse de tine , si dereglarile hormonale pot fi cauza intarzierii cm . Trebuie sa te adresesi unui medic endocrinolog . Eu am avut o intarziere de ciclu de aproape o luna si am aflat ca am probleme hormonale . Am facut tratament iar acum sunt bine .

Noemy Mimy
Scris: Friday, December 31, 2010 4:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
E adevarat ca testele nu le-am facut la prima urina de dimineata,acuma astept sa vina saptamana urmatoare si sa ma duc la doctor...sper din tot sufletul sa fie bebe,ar fi cel mai frumos lucru..
Multumesc pentru sfat
Irisme
Scris: Thursday, September 15, 2011 10:54 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noemy Mimy wrote:
Buna,asi dori sa va spun povestea mea...Pe 10 decembrie trebuia sa-mi vina cm,trebuie sa precizez ca am un ciclu regulat,in ultimele 6 luni a veni pe aceeasi data...am 20 de ani si duc o viata sanatoasa(fac 10 ore de sport pe saptamana si mananc sanatos,de cand am inceput sa fac sport imi aveam cm la data fixa),dar luna asta nu mi-a venit deloc...la o saptamana de la intarzirea ciclului am inceput sa am dureri de cap si sa ma simt obosita,mai mult ca de obicei...la 2 saptamani de la intarziere am inceput sa-mi fac griji si mi-am facut 3 teste,in trei zile diferite si au iesit negative,am spus ca ok poate imi intarzie,dar imi va veni...uite ca mis in a treia saptamana si ciclu tot nu imi vine,pe langa asta ma simt ciudat,am dureri de cap,sunt balonata,am perioade in care mi rau imi trece mi rau si iarasi imi trece,am greturi,sunt constipata,mi s-au marit sanii,n-am pic de energie sa fac sport,pofta de mancare nu prea am...dar am pofta pe stafide,am crampe abdominale si o scurgere albicioasa(fara mancarime,usturime,miros)...
Soacra mea e medic si i-am spus ca am facut 3 teste care au iesit negative,ea mi-a spus ca testele de sarcina nu-s asa sigure pe cat li se face reclama,mi-a explicat ca poate fi o sarcina,dar mai poate fi anemie,prea mult sport(saptamana asta am lasato moale cu sportu sa vad poate poate imi vine,dar tot nimic),stres,chisturi...dar sincer eu nu prea cred sa sufar de asemenea lucruri...si mi-a mai spus sa astept 12 zile si pe urma mergem la doctor(12 zile ca posibila sarcina sa fie mai evidenta),dar eu nu mai pot,trebuie sa stiu...ce credeti?nu a fost planuit,dar daca tot e sa fie il vreau din toata inima sorry1 sorry1 sorry1
A mai patit cineva asa ceva?am nevoie de un sfat !!!!vo rog!!!!!!!!!!

Salutare Tuturor!

Am citit posturile voastre iar cel al lui Noemy mi s-a parut cel mai familiar. Chiar sunt curioasa care va fi verdictul medicului pentru ca si eu sunt cu 14 zile intarziere timp in care am facut 2 teste=negativetunete . la fel am si eu acea secretie de care spui, dureri de cap, constipatie, sani intariti, oboseala iar cu mancarea nu ma omor...o sa mai astept putin si ma duc la medic pt ca deja ma enerveaza situatia.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.