Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc pt raspunsuri, dar eu intrebam asta pt ca am auzit cazuri in care se poate sa fi insarcinata si sa ai menstruatie in primele 2, 3 luni. In general am ciclu regulat si de aceea o saptamana jumatate intarziere mi s-a parut ciudat. De asta as vrea sa aflu daca influenteaza cu ceva testul in cazul in care am menstruatie ca sa stiu daca sa imi cumpar sau sa mai astept cateva zile pana mi se termina ms:) |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Inez,cateva zile poti sa ai rabdare,pana se termina menstruatia si apoi,daca vrei sa fii sigura pe o treaba,fa-ti testul de sarcina si tine-ne la curent cu rezultatul |
|
| Salut! :) Mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ. O sa imi fac si o programare la ginecolog zilele astea pentru o lama, sa vad daca am vreo problema cu ovarele sau nu.. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Inez wrote:Salut! :) Mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ. O sa imi fac si o programare la ginecolog zilele astea pentru o lama, sa vad daca am vreo problema cu ovarele sau nu.. Succes , o sa fie bine. |
|
| Dragelor, am descoperit acest site in care am gasit, cu bucurie, femei care au aceleasi nelinisti, dorinte si griji ca si mine:)) Asadar, si eu fac parte din categoria celor care isi doresc foarte tare un bebe si care se asteapta sa se intample de la prima incercare. De fapt, ironia este ca in mod accidental, mi s-a mai mai intamplat de doua ori sa raman insarcinata, insa, din pacate, am fost nevoita, din cauza circumstantelor, sa fac intrerupere de sarcina. Iar acum, cand eu si sotul meu suntem cu adevarat pregatiti pentru acest moment si ni-l dorim cu toata fiinta.....am ajuns sa numaram zilele de la data ultimei menstruatii si sa ne rugam, ca si voi, sa nu imi vina. Si apropos de numarul de teste de sarcina facute, am fost in data de 23 dec la dr pentru a -mi prescrie un tratament pentru nesuferita de Candida si i-am spus dr sa tina cont ca exista o anumita sansa de a fi insarcinata. El ma intreaba daca mi-am facut vreun test de sarcina pentru confirmare si i-am spus ca inca este devreme (ultima menstruatie fiind in data de 1 decembrie). El mi-a spus ca daca s-a intamplat ceva, testul poate fi concludent si la o saptamana dupa conceptie. Asa ca, am dat fuga la farmacie si mi-am luat un test - rezultat negativ. In aceasta seara,pentru ca deja nerabdarea mea a atins cote maxime, mi-am mai luat unul - rezultat negativ. Ma enerveaza cumplit ca nu pot sa fiu mai relaxata si sa nu ma gandesc non-stop la asta, pentru ca dezamagirea este f mare dupa astfel de rezultate negative la teste, dar ne dorim atat de mult un bebe......Din pacate am ciclu neregulat, asa incat, la acest moment nu sunt "in intarziere"....O sa vedem ce se intampla maine, adica......azi.... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Pana la rezultatul final (si care a adus multa bucurie ) am facut vreo 5-6 teste...dupa cateva zile de intarziere,hop la farmacie
Chiar in Ajun am mai facut unul,banuiam ca as fi si ma gandeam sa-i fac o surpriza sotului dar n-a fost sa fie |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ariana,bine ai venit pe forum
mult succes iti doresc,tin pumnii sa vina si la voi un bebe cat de curand |
|
| sami wrote:Ariana,bine ai venit pe forum mult succes iti doresc,tin pumnii sa vina si la voi un bebe cat de curand
Sami, iti multumesc mult!! Apreciez urarile tale si imi prind bine. Nici astazi nu a venit.... , asa ca, inca mai am sperante ca poate este vorba de ceva "cu ochi". Te pup |
|
| Buna ... personal am facut trei teste de sarcina pana acum, toate negative (nici macar o umbra de a doua liniuta). Tin sa mentionez ca toate erau de la firme diferite ... Sunt deja in a 9-a zi de intarziere a CM si nu am nicio idee despre ce va urma. Sper sa fie o sarcina care se lasa cu greu detectata, dar nu pot sa nu ma gandesc ca pot fi doar probleme de sanatate. Probabil ca daca mai intarzie mult voi mai face un test si cine stie ... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Andreea Ioana wrote:Buna ... personal am facut trei teste de sarcina pana acum, toate negative (nici macar o umbra de a doua liniuta). Tin sa mentionez ca toate erau de la firme diferite ... Sunt deja in a 9-a zi de intarziere a CM si nu am nicio idee despre ce va urma. Sper sa fie o sarcina care se lasa cu greu detectata, dar nu pot sa nu ma gandesc ca pot fi doar probleme de sanatate. Probabil ca daca mai intarzie mult voi mai face un test si cine stie ... Bine ai venit pe forum! Sa dea Dumnezeu sa fie bebe! |
|
| eu am facut un singur test de sarcina, imi intarziase deja cm 4 zile si au iesit doua liniute clare :) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Eu am facut trei teste ca sa-mi dau seama ca-s gravida: primul: au iesit doua liniute, a doua mai pala; al doilea: la fel ca primul; iar, al treilea, dupa cateva zile, un test clearblue au iesit exact doua liniute care, se vedeau perfect |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am facut primul test inainte cu vreo saptamana de data la care trebuia sa-mi vina CM. Ma dureau sanii de vreo 3zile,iar eu nu mai avusesem astfel de dureri.Era cat pe-aci sa-mi fac mamografie...In aceeasi zi mi-am facut vreo 3 teste de la diverse firme pt ca am vazut ceva "umbra" din a 2-a liniutza si am crezut ca e testul gresit,ca da "error" A doua zi,cu urina de dimineatza iar am mai facut un test si iar ceva "umbra din a doua liniutza".de nu am pus testul ala la tot felul de lumini..ca mi se parea ca vad dublu..Si tot asa in fiecare zi pana ce umbra a devenit a doua linie clara... (si era Eliza) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Unul singur a fost suficient. |
|
| Buna,asi dori sa va spun povestea mea...Pe 10 decembrie trebuia sa-mi vina cm,trebuie sa precizez ca am un ciclu regulat,in ultimele 6 luni a veni pe aceeasi data...am 20 de ani si duc o viata sanatoasa(fac 10 ore de sport pe saptamana si mananc sanatos,de cand am inceput sa fac sport imi aveam cm la data fixa),dar luna asta nu mi-a venit deloc...la o saptamana de la intarzirea ciclului am inceput sa am dureri de cap si sa ma simt obosita,mai mult ca de obicei...la 2 saptamani de la intarziere am inceput sa-mi fac griji si mi-am facut 3 teste,in trei zile diferite si au iesit negative,am spus ca ok poate imi intarzie,dar imi va veni...uite ca mis in a treia saptamana si ciclu tot nu imi vine,pe langa asta ma simt ciudat,am dureri de cap,sunt balonata,am perioade in care mi rau imi trece mi rau si iarasi imi trece,am greturi,sunt constipata,mi s-au marit sanii,n-am pic de energie sa fac sport,pofta de mancare nu prea am...dar am pofta pe stafide,am crampe abdominale si o scurgere albicioasa(fara mancarime,usturime,miros)... Soacra mea e medic si i-am spus ca am facut 3 teste care au iesit negative,ea mi-a spus ca testele de sarcina nu-s asa sigure pe cat li se face reclama,mi-a explicat ca poate fi o sarcina,dar mai poate fi anemie,prea mult sport(saptamana asta am lasato moale cu sportu sa vad poate poate imi vine,dar tot nimic),stres,chisturi...dar sincer eu nu prea cred sa sufar de asemenea lucruri...si mi-a mai spus sa astept 12 zile si pe urma mergem la doctor(12 zile ca posibila sarcina sa fie mai evidenta),dar eu nu mai pot,trebuie sa stiu...ce credeti?nu a fost planuit,dar daca tot e sa fie il vreau din toata inima A mai patit cineva asa ceva?am nevoie de un sfat !!!!vo rog!!!!!!!!!! |
|
|