Chestionar intrebare: Cate teste de sarcina v-ati facut?
Alegere Voturi Statistici
Niciunul 3 2%
Unul 26 20%
Doua 35 27%
Trei 13 10%
Patru 7 5%
Cinci 5 3%
Peste cinci 15 11%
Le-am pierdut sirul 24 18%

Cate teste de sarcina v-ati facut?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, October 7, 2006 9:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Atunci cand vrei cu orice pret sa ramai insarcinata, nerabdarea te omoara. Ai vrea ca daca ai putea sa stii chiar pe loc daca o sa ai un bebe sau nu. Din pacate, trebuie sa astepti o perioada inainte de a incepe sa faci un test de sarcina.

Voi cate teste de sarcina v-ati facut atunci cand ati crezut ca ati ramas insarcinata (vorbesc de cazurile care s-au soldat si cu bebe, nu cele in care rezultatul a fost in final negativ din pacate)?

Eu am facut la Alice vreo 5 si la Andrei vreo 6-7 ras
Kiki
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
hohot hohot hohot
Interesant subiect. Acum rad, dar mi-e jena ce bleaga eram....Credeam ca gata, a doua zi deja apar cele doua liniute...Am consumat aiurea ceva teste....Cred ca mai mult de cinci. Abia dupa doua saptamani s-a milostivit un test de mine sa imi arate ce asteptam dance La 2 zile mai bagam un test...ma intrebau farmacistele ce fac cu ele...hohot hohot hohot De parca puteam face altceva decat sa le folosesc in scopul in care au fost create hohot hohot hohot
Miri
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Daca ai specificat ca nu le luam in considerare decit pe cele care s-au soldat cu un bebe....atunci am facut doar unul singur!sic
Punct ochit, punct lovit!hohot
Dar cum sansele ca cele doua liniute sa fie adevarate erau destul de mici, nu am avut curajul sa mai repet testul pentru a doua oara, ci am asteptat citeva zile, sa merg la echo!ras
S- a dovedit ca, daca exista o sansa la mie, totul e sa nu iti pierzi speranta....dance
dya
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Eu am facut trei si toate au iesit pozitive...dar din pacate bebe nu a vrut sa stea.plans
kali
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cinci: unul dupa o saptamana de la conceptie, care a iesit negativ, al doilea care a iesit pozitiv, si inca 3 de la 3 firme diferite ca sa ma conving.
ira_tgr
Scris: Saturday, October 7, 2006 11:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Sincer? Nici unul, nici nu era programat, nici nu ma asteptam, ce sa mai zic, k nici nu credeam k pot ramane gravida.... plus k aveam ciclu la 2 luni, asa ca nici nu mi s-a parut ceva suspect...
Dar, la un moment ma simteam foarte rau, aveam o stare d'aia generala aiurea rau, si m-am speriat k sunt bolnava de ceva, asa k am facut analizele.... si evident, cand am venit pentru rezultate de la analize de sange.... na, doctoru' s-a uitam asa lung la mine, si a zis: deci ti-e rau, nu? Si de ce crezi k e? Eu zic: probabil din cauza k am schimbat fusul orar sau clima (caci eram in Franta), zic, sau o infectie intestinala, mai stiu eu.... la care el razand : esti gravida.... scratch , n-am crezut si am repetat testul de sange.... dupa ce mi-a iesit si a doua oara, chiar nu avea rost sa fac testul cu urina dance
Roxanel
Scris: Sunday, October 8, 2006 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Unul am facut. Bb era programat asa ca atunci cand mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani l-am facut si a iesit cu ochisori.yes
Alina
Scris: Sunday, October 8, 2006 10:40 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
La Catinca am facut doua, primul iesind neclar, adica a doua linie era destul de vaga. l-am trezit pe Alin din somn (imi aducaminte si acum era intr-o sambata dimineata, sfarsitul lunii august) si i-am zis sa mearga sa-mi mai ia un test, fiindca acela iesise neclar, s-a dus bietul om, ce era sa faca? La al doilea m-am enervat si mai rau, ieisse doar o lini, dar eu nici nu am mai avut rabdare sa astept, l-am pus in ambalajulsau si am plecat spre un medic ginecolog - eram atat de speriata, ma gandeam, menstruatie nu am, insarcinata nu sunt, of, zic am ceva (o prietena de-a mea patise un astfel de lucru si a fost nevoi de o interventie chirurgicala)- sa nu va mai zic, la primul medic la care am fost- o femeie- varuia in cabinet, medicul la care voiam eu sa merg era in concediu, in fine, zic, nu se poate trebuie sa merg la un medic sa vad ce am, intre timp m-am uitta din nou la teste (al doilea era cat se poate de calr acum doua linii rosii) - am fost si la medic, mi-a confirmat sarcinata, am sunat pe toti pe care ii cunosteam, bucuria era de nedescris.

La Tudor (Alin atunci facea un masterat la Bucuresti) imi intarzie putin menstruatia, deja am inceput sa ma alarmez (noi oricum nu eram hotarati: sa facem sau nu un al doilea copil), eram la o cumatra de-a mea, ii zic care-i treaba, ea imi zice sa-mi facun test sa ma linistesc, era pranzul, m-am dus acasa, in drum mi-am luat un test, l-am facut, a iesit pozitiv, il sun pe Alin sa-i spun, el imi da ton de ocupat, sa-nnebunesc, nu alta, era la un curs si nu putea vorbi, asa ca i-am dat vestea prin SMS.

Deci in total 3 teste. (2 +1)
Cris-DL
Scris: Sunday, October 8, 2006 5:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Unul singur.....eram atat de nerabdatoare sa raman insarcinata, incat numaram tot timpul zilele de la ultima menstra sa pot face si eu testul, dar tot timpul imi veneau musafirii mai repede cu o zi fool imi aduc aminte ca stateam cu o frica si ma rugam "Doamne sa nu-mi vina!" hail
Asa ca primul si singurul test l-am facut dupa 1 saptamana de intarziere a menstrei, pe 6 decembrie, de Mos Nicolae ... a iesit pozitiv dance planuisem de seara sa-l fac, fara sa stie sotul (ca vreo 7 luni ii facusem sperante ca sunt, ba ca mi-e rau, ba ca ma dor sanii, etc), m-am trezit devreme, l-am facut si....i l-am pus in pantofi, cadou de Mos yes ...nu va spun ce fericit a fost cand s-a trezit si s-a uitat love
Kiki
Scris: Sunday, October 8, 2006 6:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Cris, super cadou a primit sotul tau dance
monachris05
Scris: Wednesday, October 11, 2006 1:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Eu unul singur mi-am facut...care de altfel a fost si..pozitiv!yes
Pe de o parte, a fost o surpriza...pe care o asteptam. De ce spun surpriza.....pe atunci eu stiam ca daca iei mult timp contraceptive, ramai mai greu insarcinata. Asa ca am hotarat cu sotul meu ca de Paste 2005 sa renunta la pastile si sa incercam de un ... bebe. Nu aveam de unde sa stiu ca urmatoarea luna...vom avea un bebe!!! ras
Christian a fost cu noroc...ne-a purtat noroc de acolo din burtica...nu stiam inca de sarcina cand am avut si am castigat licitatia la prima noastra casuta....de aici de departe, abia pe urma am aflat...imi place sa imi amintesc cu drag de acest lucru, si sa spun mereu ca el este norocul nostru...pupici
Tin minte...in ziua in care am facut testul..de fapt, nu..cu o seara inainte lucrasem peste program..si cand am plecat (luasem taxiul, ca daca aici pleci peste o anumita ora...iti dau voucher de taxi), si pe drum...mi s-a facut greata dintr-o data....Stiu ca imi si intarziase ciclul cu vreo saptamana (dar nu intrasem in panica pt ca renuntand la pastile, ma gandeam ca e normal ca in prima luna sa nu vina regulat, si asa eu nu aveam ciclu regulat...fara pastile)..
Asa ca a doua zi dimineata, in drum spre servici, mi-am cumparat un test de sarcina, si l-am facut la servici....nici nu am avut lacrimi destule de bucurie..Culmea a fost ca toata ziua nu i-am spus nimic sotului meu...am vorbit cu el la telefon de cateva ori, dar am tacut chitic..
Si pe drum spre casa, am mai cumparat un test, si cand am ajuns acasa, l-am facut din nou, si bineinteles a iesit iar pozitiv...si m-am dus la sotul meu care era in fotoliu, i-am intins burtica si i-am spus: saruta-l pe viitorul tau copil...!pupici
A fost frumos...imi amintesc mereu cu drag, si e si normal, sunt momente in viata pe care nu le poti uita..si pe care le iei cu tine in mormant....
Tot asa am aflat ca e si invers de fapt: daca iei mult timp contraceptive, ramai mai repede insarcinata!!!
codruta
Scris: Wednesday, October 11, 2006 10:17 AM
Nivel

am votat ca "le-am pierdut sirul"
Cu o luna inainte ne hotarasem ca vrem bebe si am inceput sa prestam.Eu eram convinsa ca sunt insarcinata, inventam tot felul de simptome, ce mai...sarcina psihogena.Doar ca testele de sarcina erau tot negative iar intr-un final a venit si ciclul.Suparare mareplans dar n-am renuntat.Partea proasta a fost ca am capatat o viroza urata exact in perioada calculata ca fiind fertila. Cum luam antibiotice am sistat operatiunea "bebe" si deja incepeam sa cred ca am pierdut startul, asteptam luna viitoare.Iar minunea se intamplase cand am vazut ca-mi intarzie ciclul 5 minute am si facut un test.Negativ.Si tot asa pana aveam deja 2 saptamani de intarziere cand in final au iesit liniutele.Nici n-am mai facut altul ca nu cumva sa se razgandeasca
eeeiiii, ce de amintiri frumoase
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 11, 2006 1:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Unul , pe 1 decembrie 2005 la ora 0. Si a iesit: Maria !

Nu a fost programata. Nu mai luam anticonc de un an si jumatate , dar cu toate astea.... nimik. Ne gandeam ca atunci cand va veni, va veni ! Si .... a venit ! yes
Elia
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:39 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am facut cate unul de fiecare data. Desi nici unul dintre copii nu a fost programat, la JOhn eram SIGURA ca e cu ochisori si totusi nu mi-a venit sa cred, am cumparat testul si am zis ca il facem in cateva zile (ca tocmai ne mutam pt 2 luni in alt oras) dar nu am rezistat. Chiar dupa ce l-am cumparat, am mers la KFC sa mancam si m-am dus la baie si acolo l-am facut. Stateam si ma holbam la el si nu imi venea sa cred (desi fusesem aproape sigura ca e bebe) si de atat holbat se facuse coada la toaleta.

La Jodie Kate nu prea credeam ca era bebe, ca tocmai venisem din vacanta in Romania si acolo fusesem tare ocupati si mai stateam si cu ai mei intr-un apartament de 3 camere de dimensiuni romanesti, intelegeti, nu prea fusesera ocazii de "prestat" si ne si feream, nu mai luam pastile, ca voiam bebe la sfarsitul anului si mi-era sa nu aiba ceva efecte secundare, dar ne feream cat de bine puteam. CAnd am vazut ca imi intarzie si ca nu imi mai trece greata de dupa betia de ziua mea (ma imbatasera colegii lui COleman si m-am trezit a doua zi cu o greata care s-a transformat in greata de la sarcina si nu am mai scapat de ea pana la 3-4 luni) am zis ca hai sa iau un test macar sa nu mai mai gandesc ca poate-poate. SI surpriza mare, au iesit doua liniute. NU m-am indoit nici o clipa ca e bebe. AM facut testul la serviciu si am iesit din baie strigand in gura mare ca sunt insarcinata. Lui Coleman voiam sa ii zic seara cand ne vedeam acasa, dar nu am rezistat si i-am spus la telefon.

A fost tare frumos, abia astept sa mai facem un bebe, dar de data asta sper sa vina cand va fi programat.
fdianamaria
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
doua...la distanta de o saptamana unu de altul. Abia astept sa mai am ocazia sa le fac sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.