Buna,asi dori sa va spun povestea mea...Pe 10 decembrie trebuia sa-mi vina cm,trebuie sa precizez ca am un ciclu regulat,in ultimele 6 luni a veni pe aceeasi data...am 20 de ani si duc o viata sanatoasa(fac 10 ore de sport pe saptamana si mananc sanatos,de cand am inceput sa fac sport imi aveam cm la data fixa),dar luna asta nu mi-a venit deloc...la o saptamana de la intarzirea ciclului am inceput sa am dureri de cap si sa ma simt obosita,mai mult ca de obicei...la 2 saptamani de la intarziere am inceput sa-mi fac griji si mi-am facut 3 teste,in trei zile diferite si au iesit negative,am spus ca ok poate imi intarzie,dar imi va veni...uite ca mis in a treia saptamana si ciclu tot nu imi vine,pe langa asta ma simt ciudat,am dureri de cap,sunt balonata,am perioade in care mi rau imi trece mi rau si iarasi imi trece,am greturi,sunt constipata,mi s-au marit sanii,n-am pic de energie sa fac sport,pofta de mancare nu prea am...dar am pofta pe stafide,am crampe abdominale si o scurgere albicioasa(fara mancarime,usturime,miros)...
Soacra mea e medic si i-am spus ca am facut 3 teste care au iesit negative,ea mi-a spus ca testele de sarcina nu-s asa sigure pe cat li se face reclama,mi-a explicat ca poate fi o sarcina,dar mai poate fi anemie,prea mult sport(saptamana asta am lasato moale cu sportu sa vad poate poate imi vine,dar tot nimic),stres,chisturi...dar sincer eu nu prea cred sa sufar de asemenea lucruri...si mi-a mai spus sa astept 12 zile si pe urma mergem la doctor(12 zile ca posibila sarcina sa fie mai evidenta),dar eu nu mai pot,trebuie sa stiu...ce credeti?nu a fost planuit,dar daca tot e sa fie il vreau din toata inima
A mai patit cineva asa ceva?am nevoie de un sfat !!!!vo rog!!!!!!!!!!