|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor poate vi se pare o gluma dar nu este. Puteti sa imi spuneti si mie de cate ori pe zi fac piticii vostri treaba mare?
Antonia mea face de 2-3 ori pe zi. Ma gandesc ca poate exagerez eu cu mancarea si poate din cauza asta. Are scaun cam dupa fiecare masa. Mama mea zice ca exagerez cu mancarea. Totul este digerat deci tind sa cred ca este normal. Consistenta este normala.
Voi stiti de cate ori ar trebui sa faca zilnic la aceasta varsta?
Daca mai exista topic asemanator rugam ca acesta sa fie mutat sau inchis. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Dav face o singura data, dupa laptele de dimineata.
Rar se intampla sa faca des, dupa fiecare masa, si asta numai cand e constipat o zi - doua, deja a treia incepe sa "produca" des |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Roxanel, mie chiar nu mi se pare o gluma! Referitor la numarul de scaune, Sara are 1 pe zi,foarte rar are 2 si sunt zile in care nu face deloc....Dar "problema" asta noi o avem dintotdeauna, niciodata nu adepasit 3 scune pe zi! Referitor la cantitatea de mancare pe care i-a dai Antoniei, eu cred ca fiecare copil mananca atata cat are nevoie.Eu nu reusesc sa o fac sa manance mai mult decat accepta ea! Dar asteptam si alte opinii... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Nr. scaunelor poate fi si de la eruptia dentara, indiferent de consistenta lor. Daca nu are crampe de ce iti faci griji? Pentru mai multa siguranta, fa-i si un examen coproparazitologic. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexia are tot 2-3 scaune/zi. I-am facut ex. coproparazitologic, coprocitologic, coprocultura si n-are nimic. Oricum, tinand cont ca atunci cand era bebe mic avea si 6-7 scaune (la fiecare supt) e un progres... si inafara de ultimele zile, numai mult nu pot spune ca manca. |
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Unul pe zi in mod normal dar daca-i dau kiwi ma fericeste de doua ori in acea zi.Nici de bebe mic nu a fost prea kkcioasa. |
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Mihaita are in general 1 scaun pe zi. Dar sunt si zile (cel putin o data pe saptamana) cand face 2 sau, mai rar, chiar 3. Asa ca nu cred ca este o regula si probabil conteaza si ce alimente a mancat. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Roxanel nu ii iese vre-un dintisor ceva? Ahmi al meu ma omoara cu kk zilele acestea, ii iese un dintuc si de vreo trei zile face caca non stop, de 3,4 ori pe zi,,, consistenta normala. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha are 2-3 scaune pe zi, 2 sigur le are in program, unul dupa masa de dimineata si unul dupa somnul de amiaza...si cateodata unul cand iesim in parc. |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| darius are 1-2 scaune pe zi,asta in mod normal,ca ieri de exemplu,a facut de vreo 4 ori,dar asta pt ca i-a spart gingia si ne iese ultimul canin |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Si Andrei are cel putin 2 scaune pe zi. De obicei cam 3, unul dimineata, dupa laptic, unul pe la pranz si unul seara inainte de culcare.
Nu stiu daca conteaza asa mult numarul lor atata timp cat nu este diaree.
Si daca face 1 data la 2 zile eu stiu ca nu se considera ca este constipat, iar diaree inseamna de la 5-6 scaune / zi, cu consistenta moale sau apoasa, de obicei urat mirositoare.
Asa ca daca nu se incadreaza in cele de mai sus, eu consider ca e normal. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| si Elena are zile cand face kk de 3ori..s-au zile cand face o data..consistenta normala..parerea mea este ca si in functie de ce papa..si de la dintisori..numai diaree sa nu fie... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Semnam si noi condica , 2 - 3 scaune pe zi ! |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Al meu de obicei face 1-2 pe zi, dar are si momente cand e "harnic" si ajunge la 3. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Se pare ca m-am inselat , acum urmaresc mai bine si vad ca face 2 pe zi, foarte. rar 1 pe zi.S-a intamplat si 3 dar rar. |
|
|