Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cate mictiuni pe zi au copii vostri? Cam la ce interval de timp? Noaptea de cand pana cand nu merg la toaleta? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Miha, noi care suntem inca la pampers nu putem raspunde. Poate fetele care au pitici mai prietenosi cu olita. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Sa incepem: la trezire in jur de ora 7 un pis mare si kk la gradi dupa micul dejun pipi dupa mancarea de pranz un altul inainate de somnicul de la ora 14 unul mic de tot sau cateodata nimic la trezire in jur de ora 16-17 pis si kk inainte de culcare pipi noaptea pe la ora 2 pipi (avem cateva nopti de cand nu ne-am trezit si facem muuuult de tot la trezire )
Avem un program destul de constant de pipi si kk... oricum daca sambata si duminica nu o pun la oala la fel ca la gradinita imi cere ea oala daca este nevoie. Mai des de atat nu face acum dar cand am scapat de pampers facea mult mai des, cu timpul vezica si sfincterele au devenit mai performante |
|
| Merci de info. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| la 06.00 pis mare, la 07.30 pis si kk, plecat la gradi, la gradi nu stiu cat de des, dar sambata si duminica mai urineaza de 2 ori pana la nani, la 16.00 pis mare dupa nani, acasa mai face pis pe la 18.30 si un pis la 21.00 inainte de nani. Noaptea avem accidente de 2 ori |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| dar ai vostrii au orar la toaleta?? eu habar nu am de cate ori face darius,cand cere,il duc si face pisu(obligatoriu e pus inainte de somnic si inainte sa iesim din casa) |
|

| butterfly wrote:dar ai vostrii au orar la toaleta?? eu habar nu am de cate ori face darius,cand cere,il duc si face pisu(obligatoriu e pus inainte de somnic si inainte sa iesim din casa)
e in functie de cat si ce mananca si bea. orarul e la masa. |
|
| Cristina avea un oarecare orar de olita din cauza ca la cresa au ore fixe. Insa in ultimile zile mi-a facut "surpriza" sa faca doar de 3 ori pe zi pipi, cel mai des nu facea de seara pana a doua zi la pranz, desi consuma lichid. Mi-era frica sa nu faca vreun blocaj renal ceva. Azi insa parca si-a revenit. Pana la pranz a facut deja de 2 ori, asa cum stiam ca face de obicei. Mai vedem ce va fi pana deseara. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Dimineata la trezire pis, dupa micul dejun pis (10.30-11), dupa masa de pranz pis si kk (14), la tezire, iarasi si inca de doua-trei ori pana la somnic. Dar nu e batut in cuie, daca bea mai mult lichide merge mai des, daca suntem pe drum tine si 5 ore |
|
| Am fost azi la un pediatru cu Cristina si se pare ca problema mictiunilor asa de rare se datora deshidratarii din cauza varsaturilor si diareei(adica o enterocolita, nicidecum amigdalita cum credeam)
Pana la "problema" asta aveam si noi un program asemanator cu al vostru si se pare ca incet incet revenim la el. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate, Cristinica! |
|
| Miri wrote:Multa sanatate, Cristinica! Multumim Miri. |
|

| Multa sanatate Cristinica! |