Cate mese pe zi ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Sunday, June 13, 2010 9:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Bretonelle wrote:
Alexandrabogdan cat lapte ii faci Sarei si cat bea?eu cred ca noi papam prea multbanghead banghead banghead gogosica mea bea la o masa 200 grame de laptealcool
pupici Oana&Alexandra

eu zic ca e mult 200 ml, asta ii 6 masuri nu?. noi papam 150ml lapte la 6 dimineatza, la 10 papam mar cu cereale, la 14 pireu de legume, apoi la 18 si la 24 iar lapte.avem 5 mese pe zi. dr mi-a zis ca dc acuma ii dau 6 masuri la 8 luni cat o sa ii dau?? si mare dreptate a avut. cate mese aveti pe zi? intre masa de pranz si masa de la 18 bem si suculetz si in rest apa.
Bretonelle
Scris: Monday, June 14, 2010 10:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
3 mese de lapte si una de cerealeras
alexandrabogdan
Scris: Monday, June 14, 2010 10:27 PM
Nivel

doar 4 mese?
si noapte nu mananca? mie dr mi-a zis ca e prea devreme pt ea sa renunte la o masa de lapte, acuma nu se simte, dar a zis ca in momentul in care va avea doar 2 mese de lapte se va simti.acuma stii cum ii...fiecare face cum crede
Bretonelle
Scris: Monday, June 14, 2010 10:33 PM
Nivel

hohot hohot hohot hohot Alexandra nu mai mananca noaptea de la 2 sau 3 luniyes yes yes yes doarme de la 22.30 - 07.00 si ia foarte bine in greutate,nu crezi?(hm,eu ziceam ca e chiar grasutzaras )
alexandrabogdan
Scris: Monday, June 14, 2010 10:35 PM
Nivel

Bretonelle wrote:
hohot hohot hohot hohot Alexandra nu mai mananca noaptea de la 2 luniyes yes yes yes doarme de la 22.30 - 07.00 si ia foarte bine in greutate,nu crezi?(hm,eu ziceam ca e chiar grasutzaras )

iauuuu...esti o fericita atunci. mda....e pufoasa. ce lapte beti voi? milumil?ca am inteles ca de la ala se fac copii pufosi
Bretonelle
Scris: Monday, June 14, 2010 10:38 PM
Nivel

da Milumil si e o pufoasayes hm...daca ne luam dupa ce spun pediatrii toata gama de lapte praf ingrasaras ras ras important e sa creasca sanatos ca slabesc ei cand incep sa meargaras
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, June 15, 2010 7:11 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
alexandrabogdan wrote:

iauuuu...esti o fericita atunci. mda....e pufoasa. ce lapte beti voi? milumil?ca am inteles ca de la ala se fac copii pufosi

Alexandra, musculita de fiu-miu a crescut cu Milumil pana la 2 ani si... tot slabatura a ramas pana acum. Depinde de constitutia copilului, sa stii.
Cat despre masa de noapte, sunt copii care si-o scot singuri si zi-mi tu, care mama isi pune ceasul sa sune noaptea sa-i dea puiului sa pape? Bretonelle e o fericita... Ioana de-abia acum tinde sa isi scoata masa de noapte! In general, fiecare copil cere cat are nevoie, asa ca nu va stresati cu orare, calcul de ore intre mese, etc. E bine sa aiba un program, dar acum, ca tot a venit sezonul plimbarilor luuungi, ai sa vezi, ca te vei mai abate de la el si nu e nicio tragedie.pupici pupici pupici
Bretonelle
Scris: Tuesday, June 15, 2010 7:25 AM
Nivel

cute_babies_of_mine wrote:

Alexandra, musculita de fiu-miu a crescut cu Milumil pana la 2 ani si... tot slabatura a ramas pana acum. Depinde de constitutia copilului, sa stii.
Cat despre masa de noapte, sunt copii care si-o scot singuri si zi-mi tu, care mama isi pune ceasul sa sune noaptea sa-i dea puiului sa pape? Bretonelle e o fericita... Ioana de-abia acum tinde sa isi scoata masa de noapte! In general, fiecare copil cere cat are nevoie, asa ca nu va stresati cu orare, calcul de ore intre mese, etc. E bine sa aiba un program, dar acum, ca tot a venit sezonul plimbarilor luuungi, ai sa vezi, ca te vei mai abate de la el si nu e nicio tragedie.pupici pupici pupici

Cute ai mare dreptatethumleft bravo
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, June 15, 2010 8:41 AM
Nivel

mda...se poate. mi-e mi-a zis dr sa o trezesc la 24 sa ii dau sa pape dar se trezeste ea singura. eu merg pe mana pediatrei ca banuiesc ca cu atatia ani de experienta in spate stie ea ce zice. oricum e fericire acuma fata de ce era in primele 2-3 luni cand se trezea la 3 ore banghead
Bretonelle
Scris: Tuesday, June 15, 2010 10:20 PM
Nivel

eu nu am fost stresata de cat mananca ,am adoptat inca de la inceput o alimentatie "la cerere " ptr ca mi se parea aiurea sa scoli copilul la 3 ore sa ii dai de mancare ,am si incercat asta in prima saptamana,vreo 3 zile in care mai mult aruncam laptele ptr ca se trezea somnoroasa si nu vroia sa pape si de atunci am zis GATA!si a luat in greutate bine si a inceput sa doarma bebelusca toata noaptearas
bianka
Scris: Monday, July 19, 2010 2:24 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AdrianaC wrote:
Cat mananca puiutii vostri ?

Al meu Andrei inca are 8 mese / zi, dar slabute cantitativ, cca 100 - 120ml/masa. Rar se mai intampla sa mai scape si cate 160ml.

Din ce am citit eu, la 5 luni ar trebui sa aibe cca 5 mese a cate 180ml fiecare sau 4 mese a cate 200ml fiecare.

Fetita mea are 3 luni si 2 saptamani si de la o luna si jumatate si-a scos singura masa de noapte.Doarme foarte mult,acum ultima masa o are la ora 22.Apoi doarme pana la 11 dimineazta.(nu se trezeste deloc).Ii dau 4 mese pe zi a cate 200 ml Nan 1.Sunt un pic speriata din cauza ca doarme foarte mult!pediatra mi-a spus sa nu scol copilul sa-i dau sa manance.(daca i se face foame se trezeste singura).Are la 3 luni si 2 saptamani 6.200kg si am nascut-o cu 3,400kg.Bebeii vostri tot asa dorm mult?(apropo pe timpul zilei mai are inca 2 runde de somn).Astept un raspuns,fetelor.sunt speriata!!
alexandrabogdan
Scris: Monday, July 19, 2010 9:24 PM
Nivel

vai am citit in urma ce stresata eram cu mancarea.....banghead acuma e relax, papam de 5 ori pe zi, la 6 lapte, la 10 fruct+biscuiti, la 14 pireu de leguume+ou sau carne si de maine intentionez apanac, la 18 cereale si la 22 lapte si apoi somnnnnn. cat am asteptat momentul asta...sa doarma toata noaptea. iuhuuuuuuuuuu

bianka.....eu zic ca la 3 luni 4 mese e putin. ii dai mult prea mult lapte la o masa.parerea mea.noi avem 6 luni si 1 sapt si papam 170 ml. oare la 8 luni cat va bea micitza ta dc acuma bea 200??
nikmiki
Scris: Friday, July 23, 2010 5:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
fetita mea de o luna si 3 saptamani papa 4 masuri de lapte(6-7 mese pe zi) la fiecare 4 ore,cateodata si la 3 ore,iar noaptea papa cam la 5-6 ore dar pe cutie scrie ca trebuie sa pape 5 mese pe zi cate 150 ml. ii mai fac seara 150 ml si-i papa tot dar pe timpul zilei de abia papa cei 120 ml. dar a luat bine in greutate. si eu am avut o perioada la inceput cand ma trezeam noaptea sa-i dau sa manance,dar fata dormea si in nici un caz nu se scula sa pape,asa ca........la cerere angel pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, July 24, 2010 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
bianka wrote:
Fetita mea are 3 luni si 2 saptamani si de la o luna si jumatate si-a scos singura masa de noapte.Doarme foarte mult,acum ultima masa o are la ora 22.Apoi doarme pana la 11 dimineazta.(nu se trezeste deloc).Ii dau 4 mese pe zi a cate 200 ml Nan 1.Sunt un pic speriata din cauza ca doarme foarte mult!pediatra mi-a spus sa nu scol copilul sa-i dau sa manance.(daca i se face foame se trezeste singura).Are la 3 luni si 2 saptamani 6.200kg si am nascut-o cu 3,400kg.Bebeii vostri tot asa dorm mult?(apropo pe timpul zilei mai are inca 2 runde de somn).Astept un raspuns,fetelor.sunt speriata!!

Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Fiecare copil e diferit, fiecare copil are ritmul sau si stlul sau...cum mi-a spus cineva: toate degetele de la o mana sunt la fel? Asa ca daca ia in greutate si se dezvolta normal, las-o asa cum este, asa este ea. Pupici! pupici
Miracol
Scris: Monday, August 8, 2011 10:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
noi la 3 luni jumate avem cite 7 mese pe zi, mincam si noaptea pe la ora 2-3 .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.