Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Bretonelle wrote:Alexandrabogdan cat lapte ii faci Sarei si cat bea?eu cred ca noi papam prea mult  gogosica mea bea la o masa 200 grame de lapte pupici Oana&Alexandra
eu zic ca e mult 200 ml, asta ii 6 masuri nu?. noi papam 150ml lapte la 6 dimineatza, la 10 papam mar cu cereale, la 14 pireu de legume, apoi la 18 si la 24 iar lapte.avem 5 mese pe zi. dr mi-a zis ca dc acuma ii dau 6 masuri la 8 luni cat o sa ii dau?? si mare dreptate a avut. cate mese aveti pe zi? intre masa de pranz si masa de la 18 bem si suculetz si in rest apa. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| 3 mese de lapte si una de cereale |
|

| doar 4 mese? si noapte nu mananca? mie dr mi-a zis ca e prea devreme pt ea sa renunte la o masa de lapte, acuma nu se simte, dar a zis ca in momentul in care va avea doar 2 mese de lapte se va simti.acuma stii cum ii...fiecare face cum crede |
|
| Alexandra nu mai mananca noaptea de la 2 sau 3 luni doarme de la 22.30 - 07.00 si ia foarte bine in greutate,nu crezi?(hm,eu ziceam ca e chiar grasutza ) |
|

|
iauuuu...esti o fericita atunci. mda....e pufoasa. ce lapte beti voi? milumil?ca am inteles ca de la ala se fac copii pufosi |
|
| da Milumil si e o pufoasa hm...daca ne luam dupa ce spun pediatrii toata gama de lapte praf ingrasa important e sa creasca sanatos ca slabesc ei cand incep sa mearga |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| alexandrabogdan wrote:
iauuuu...esti o fericita atunci. mda....e pufoasa. ce lapte beti voi? milumil?ca am inteles ca de la ala se fac copii pufosi
Alexandra, musculita de fiu-miu a crescut cu Milumil pana la 2 ani si... tot slabatura a ramas pana acum. Depinde de constitutia copilului, sa stii. Cat despre masa de noapte, sunt copii care si-o scot singuri si zi-mi tu, care mama isi pune ceasul sa sune noaptea sa-i dea puiului sa pape? Bretonelle e o fericita... Ioana de-abia acum tinde sa isi scoata masa de noapte! In general, fiecare copil cere cat are nevoie, asa ca nu va stresati cu orare, calcul de ore intre mese, etc. E bine sa aiba un program, dar acum, ca tot a venit sezonul plimbarilor luuungi, ai sa vezi, ca te vei mai abate de la el si nu e nicio tragedie. |
|
| cute_babies_of_mine wrote:Alexandra, musculita de fiu-miu a crescut cu Milumil pana la 2 ani si... tot slabatura a ramas pana acum. Depinde de constitutia copilului, sa stii. Cat despre masa de noapte, sunt copii care si-o scot singuri si zi-mi tu, care mama isi pune ceasul sa sune noaptea sa-i dea puiului sa pape? Bretonelle e o fericita... Ioana de-abia acum tinde sa isi scoata masa de noapte! In general, fiecare copil cere cat are nevoie, asa ca nu va stresati cu orare, calcul de ore intre mese, etc. E bine sa aiba un program, dar acum, ca tot a venit sezonul plimbarilor luuungi, ai sa vezi, ca te vei mai abate de la el si nu e nicio tragedie.
Cute ai mare dreptate |
|

| mda...se poate. mi-e mi-a zis dr sa o trezesc la 24 sa ii dau sa pape dar se trezeste ea singura. eu merg pe mana pediatrei ca banuiesc ca cu atatia ani de experienta in spate stie ea ce zice. oricum e fericire acuma fata de ce era in primele 2-3 luni cand se trezea la 3 ore |
|
| eu nu am fost stresata de cat mananca ,am adoptat inca de la inceput o alimentatie "la cerere " ptr ca mi se parea aiurea sa scoli copilul la 3 ore sa ii dai de mancare ,am si incercat asta in prima saptamana,vreo 3 zile in care mai mult aruncam laptele ptr ca se trezea somnoroasa si nu vroia sa pape si de atunci am zis GATA!si a luat in greutate bine si a inceput sa doarma bebelusca toata noaptea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Cat mananca puiutii vostri ?
Al meu Andrei inca are 8 mese / zi, dar slabute cantitativ, cca 100 - 120ml/masa. Rar se mai intampla sa mai scape si cate 160ml.
Din ce am citit eu, la 5 luni ar trebui sa aibe cca 5 mese a cate 180ml fiecare sau 4 mese a cate 200ml fiecare.
Fetita mea are 3 luni si 2 saptamani si de la o luna si jumatate si-a scos singura masa de noapte.Doarme foarte mult,acum ultima masa o are la ora 22.Apoi doarme pana la 11 dimineazta.(nu se trezeste deloc).Ii dau 4 mese pe zi a cate 200 ml Nan 1.Sunt un pic speriata din cauza ca doarme foarte mult!pediatra mi-a spus sa nu scol copilul sa-i dau sa manance.(daca i se face foame se trezeste singura).Are la 3 luni si 2 saptamani 6.200kg si am nascut-o cu 3,400kg.Bebeii vostri tot asa dorm mult?(apropo pe timpul zilei mai are inca 2 runde de somn).Astept un raspuns,fetelor.sunt speriata!! |
|

| vai am citit in urma ce stresata eram cu mancarea..... acuma e relax, papam de 5 ori pe zi, la 6 lapte, la 10 fruct+biscuiti, la 14 pireu de leguume+ou sau carne si de maine intentionez apanac, la 18 cereale si la 22 lapte si apoi somnnnnn. cat am asteptat momentul asta...sa doarma toata noaptea. iuhuuuuuuuuuu
bianka.....eu zic ca la 3 luni 4 mese e putin. ii dai mult prea mult lapte la o masa.parerea mea.noi avem 6 luni si 1 sapt si papam 170 ml. oare la 8 luni cat va bea micitza ta dc acuma bea 200?? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| fetita mea de o luna si 3 saptamani papa 4 masuri de lapte(6-7 mese pe zi) la fiecare 4 ore,cateodata si la 3 ore,iar noaptea papa cam la 5-6 ore dar pe cutie scrie ca trebuie sa pape 5 mese pe zi cate 150 ml. ii mai fac seara 150 ml si-i papa tot dar pe timpul zilei de abia papa cei 120 ml. dar a luat bine in greutate. si eu am avut o perioada la inceput cand ma trezeam noaptea sa-i dau sa manance,dar fata dormea si in nici un caz nu se scula sa pape,asa ca........la cerere |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| bianka wrote:Fetita mea are 3 luni si 2 saptamani si de la o luna si jumatate si-a scos singura masa de noapte.Doarme foarte mult,acum ultima masa o are la ora 22.Apoi doarme pana la 11 dimineazta.(nu se trezeste deloc).Ii dau 4 mese pe zi a cate 200 ml Nan 1.Sunt un pic speriata din cauza ca doarme foarte mult!pediatra mi-a spus sa nu scol copilul sa-i dau sa manance.(daca i se face foame se trezeste singura).Are la 3 luni si 2 saptamani 6.200kg si am nascut-o cu 3,400kg.Bebeii vostri tot asa dorm mult?(apropo pe timpul zilei mai are inca 2 runde de somn).Astept un raspuns,fetelor.sunt speriata!!
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Fiecare copil e diferit, fiecare copil are ritmul sau si stlul sau...cum mi-a spus cineva: toate degetele de la o mana sunt la fel? Asa ca daca ia in greutate si se dezvolta normal, las-o asa cum este, asa este ea. Pupici! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| noi la 3 luni jumate avem cite 7 mese pe zi, mincam si noaptea pe la ora 2-3 . |
|
|