Cate mese pe zi ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, February 20, 2010 5:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Sara, Sara pui micut si dragalas tare ti-ai incurcat mamica cu papatul. Noi am papat la san si mare noroc pe mine ca nu aveam debitometru ca sigur o tineam si eu numai intr-o grija; asa am avut alte pasarici si ganduri negrenervi .
Chimenul stiu ca-i bun pentru colici deci daca o fereste de dureri atunci nu vad de ce ar fi rau. Constipatul poate fi cred si de la lapte praf, parca unii bebelusi sunt deranjati fie de cantitate fie de concentratie dar sigur de tot o sa-ti raspunda o mamica cu bebe mic alaptat artificial.
Ce-mi amintesc sigur de tot este ca Alex nu cred ca papa 120 ml de lapte nici pe la doi ani, ma refer la laptic praf, ea a fost spectaculos de mofturoasa si lenesa la papat.

Acum parca imi amintesc ca si saptamana trecuta treceai prin aceleasi chinuri Alexandra sau mintea mea o ia razna mai grav decat de obiceisic
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, February 20, 2010 6:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
e mult 120 ml la o masa, avand in vedere ca are doar 6 saptamani, Ar trebui sa pape 60 ml, maxim 90.
Cat despre ceai, eu l-as face separat, nu in laptic. Ea are nevoie si de lichide, pe langa lapte praf, pentru ca acesta din urma nu tine si de sete ca laptele matern.
alexandrabogdan
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
vai de mine....pai eu de ii dau 90 de ml de lapte imi urla de foame de numa.....pe cutia de lapte scrie, la varsta ei 4 masuri de lapte.si dr pediatra mi-a zis ca dc are 6 mese ar fii k si 120 ml.innebunesc cu mesele astea...tot imi propun sa nu mai fiu asa de riguroasa, sa o las pe ea sa pape cum vrea si cat vrea.bine macar ca de cand bem milumil nu mai cere atat de des, 4 ore mi se pare destul de k, uneori trec si 5 (asta de 2 zile incoace).
dyana
Scris: Saturday, February 20, 2010 9:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
si noi avem 7 mese pe zi,k noaptea nu se trezeste deloc.si eu ma mir cum de nu se trezeste noaptea sa pape.poate k e alaptata artificial si de asta.in rest ea e bine a luat in greutate bine si nu imi fac probleme,k doar suntem sanatoasedance si voioase.in concluzie, ultima masa a simonei e la ora 12 noaptea si dupa aia SOMN DE VOIE pana dimineata la 6alcool cool asta e programul nostru de papat numai lapticcoeur
alexandrabogdan
Scris: Sunday, February 21, 2010 10:40 AM
Nivel

vai dyana ce norocoasa esti!!!cate luni aveti?si noi papam la 11 sau 12 dar mai papam si la 3 sau 4 si apoi dimineata.poate suntem inca prea mici sa renuntam la masa de la 3-4??nu stiu ce sa zic.azi noapte am avut o noapte agitata...am cam patrulat si acuma is :211: offf...de abia astept sa fim si noi mai mari un pic.
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, February 21, 2010 8:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Alexandra, Ioana papa la 6 luni 150 ml la o masa si tot se trezeste noaptea de 2 ori sa pape. In general, frecventa meselor si-o stabilesc ei. Cat despre cantitate, si a mea a fost flamanda rau la inceput... Tot asa, plangea dupa 90 ml, dar o doctorita mi-a explicat ca 120 ml e prea mult, ca ii fortez stomacelul sa se mareasca, si ca, mai bine ii dau mai des - la 3 ore - si mai putin. Eu am preferat sa ascult.
E drept, fiecare copil isi are ritmul sau si fiecare mama stie ce-i mai bine pentru puiul ei. La Tudor nu prea am stiut ce e masa de noapte, acum servesc 2 si la 6 luni. Daca papa noaptea, asta e! E prea mica sa ma gandesc sa-i scot masa. Poate pe la 9-10 luni, cand alimentatia va fi mult mai variata, lucrurile vor sta altfel.
alexandrabogdan
Scris: Sunday, February 21, 2010 8:49 PM
Nivel

ar fi bine dc ar manca 90 ml o data la 3 ore, dar dc i-as da 90 ml ar cere papa dupa o ora.mi s-a mai spus ca din cauza ca a fost un copil dismatur, care a facut foamea in burtica....acuma recupereaza.poate o sa isi gaseasca ritmul....
yuly
Scris: Tuesday, February 23, 2010 9:52 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
BUNA,am si eu o fetita de 6 luni care nu doarme noaptea;se trezeste din ora in ora.Ce as putea sa-i dau?asta daca exista ceva!!!toanerele
dyana
Scris: Tuesday, February 23, 2010 10:16 AM
Nivel

poate din cauza ca are colici.dar de mancat ,mananca?si cum o alaptezi,la san sau artificial?
dyana
Scris: Tuesday, February 23, 2010 10:22 AM
Nivel

dyana wrote:
si noi avem 7 mese pe zi,k noaptea nu se trezeste deloc.si eu ma mir cum de nu se trezeste noaptea sa pape.poate k e alaptata artificial si de asta.in rest ea e bine a luat in greutate bine si nu imi fac probleme,k doar suntem sanatoasedance si voioase.in concluzie, ultima masa a simonei e la ora 12 noaptea si dupa aia SOMN DE VOIE pana dimineata la 6alcool cool asta e programul nostru de papat numai lapticcoeur
.mai avem 4 zile si implinim 3 luni.iar la o masa papam cam 120ml sau 150ml.depinde cat ii este ei de foame.dar 150ml ii papa pe toti in special inainte de culcare si dimineata.
Bretonelle
Scris: Thursday, February 25, 2010 6:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
Dada mea papa 4 masuri de lapte praf (140 ml)cam la 3,4 ore si noaptea se trezeste doar o data.Eu sunt f multumita si la o luna de zile a luat in greutate 1 kg si 180 gr.Am uitat sa precizez ca ii dau Nan si intre mese mai bea si ceaiuc de colici.

Pupici mamici si bebelusicomputerlove
alexandrabogdan
Scris: Friday, February 26, 2010 10:23 AM
Nivel

bretonelle cam asa papa si gogosica mea si mi s-a spus ca ar papa mult.noi avem 1 luna si 2 sapt si uneori papam noaptea si la 5 ore.si bem si ceiut de colici.
petronela_gav
Scris: Friday, February 26, 2010 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
ce ma bucur ca am dat de voi fetele cu fetite mici.
gogosica mea papa in jur de 130 de ml, cam la 4 ore (uneori la 3), iar de o luna, noaptea se trezeste doar o singura data pe la 3, 4. seara adoarme pe la 21.intre mese mai bea ceai de colici. noi folosim humana1.

in maternitate mi-au spus ca trebuie sa pape 30 ml, ma refer atunci cand avea 2 zile, iar ea papa 90mluff trebuia sa ma rog de asistente sa imi mai dea lapte banghead
alexandrabogdan
Scris: Saturday, March 13, 2010 12:41 PM
Nivel

am mai progresat de cand am scris ultima data.acum papam la 4 sau la 5 ore uneori si la 6 ore, cate 150-160 ml din laptele nostru "special".cred ca degeaba ne agitam, noi astea cu bebe mici, ca isi regleaza ei singuri mesele.acum ne luptam cu somnul, ca nu prea dormim
Bretonelle
Scris: Sunday, June 13, 2010 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
Alexandrabogdan cat lapte ii faci Sarei si cat bea?eu cred ca noi papam prea multbanghead banghead banghead gogosica mea bea la o masa 200 grame de laptealcool
pupici Oana&Alexandra
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.