Cate mese pe zi ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Monday, April 13, 2009 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Mariutza, parerea mea este ca ii dai cam multe cereale, mai ales ca e grasuta. Daca tot ai inceput diversificarea, sfatul meu este sa ii scoti masa de cereale si sa ii dai legume pasate in loc de zeama. Sper sa nu te superi de opinie! pupici
mariutza_mea
Scris: Monday, April 13, 2009 2:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
Miru wrote:
Mariutza, parerea mea este ca ii dai cam multe cereale, mai ales ca e grasuta. Daca tot ai inceput diversificarea, sfatul meu este sa ii scoti masa de cereale si sa ii dai legume pasate in loc de zeama. Sper sa nu te superi de opinie! pupici

ms.nu ma supar..cum sa ma supar...nu ii dau tot timpul cereale..am sa vad sa ii dau altceva..am incercat cu piure de legume dar nu ii place..zeama da..dar legumele nu maseluta
mommy
Scris: Monday, April 13, 2009 2:10 PM
Nivel

Poti incerca sa faci intai piureul mai apos si treptat sa il ingrosi. Daca ii place zeama, inseamna ca nu gustul legumelor o deranjeaza, ci consistenta.
mariutza_mea
Scris: Monday, April 13, 2009 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/5/2008
Miru wrote:
Poti incerca sa faci intai piureul mai apos si treptat sa il ingrosi. Daca ii place zeama, inseamna ca nu gustul legumelor o deranjeaza, ci consistenta.

am incercat, oricum nu i am dat prea consistent piureul pt ca stiu ca inca nu e bine..i-l fac ca un iaurt de baut la consistenta..am sa incerc sa i pun cereale in legume si treptat sa reduc catitatea de cereale si sa maresc cea de legume... ms de idee
mommy
Scris: Monday, April 13, 2009 2:22 PM
Nivel

Cu placere! pupici
Laura
Scris: Monday, April 13, 2009 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
kali wrote:

.............De asemenea, prevad ca in curand isi scoate definitiv masa de noapte- se intampla destul de des in ultimul timp sa-mi doarma 10 ore/noapte neintrerupt.

Citesc si ma minunez, mai citesc o data...poate nu am inteles eu bine; adevarul e ca nu vreau sa par ridicola, insa mi-e tareee greu sa ma abtin de la un anumit comentariu: nu s-a intamplat niciodata ca Alex sa doarma, nu 10, dar macar 8 ore neintrerupt. Ptiu, ptiu, sa nu cumva sa va deochi. angel Cum reusiti mamici performanta de a avea copii care dorm noaptea? (intrebare retorica, evident sic ) sorry pentru off-topic.
Kali, daca Eric isi va scoate singurel masa de noapte, atunci esti o mamica super-fericita. Alex abia la 1.3 ani a incetat sa mai pape noaptea si atunci nu din proprie initiativa, ci pentru faptul ca l-am intarcat.
Pofta buna, copilasi. pupici
mommy
Scris: Monday, April 13, 2009 8:16 PM
Nivel

Nici eu n-am noroc de somnorosi... n-oi avea lapte destul? Cert e ca Andrada se trezeste sa suga cam la 3-4 ore.
leut
Scris: Tuesday, April 14, 2009 7:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Alex si-a scos singurica masa de noapte pe la sase luni. Imi adormea pe la 8 si ceva, adica dupa baita, si pana dimineata tot pe la 8 dormea...sper sa mosteneasca si Matei chestia asta...
Miru, bine Matei e mai mic, dar poti incerca sa-i dai ceai asa cum fac eu. Mananca la 3 ore, dar daca se trezeste pana intr-o ora si jumate inainte de supt, ii dau ceiut...A...si daca-ti ia bine in greutate, nu cred ca trebuie sa te gandesti ca nu ai lapte suficient...
pupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, April 14, 2009 10:06 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mariuca mea a dormit din maternitate toata noaptea cap coada . Eu o mai trezeam rareori sa vad daca vrea san , dar nuuu , noaptea e de somn . De la 7 seara la 7 dimineata .... nani pa ! Da Doamne sa fie si Bursucel la fel !!!!! angel
matilda
Scris: Tuesday, April 14, 2009 11:23 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/10/2009
Revin cu placere printre voi, dar ... tot ca sa ma plang!

nu stiu daca mai am tickerul, dar sunt scurta: gemeni, 7 luni, "gargaritza" si "falconete".

Gargarita are 3 zile(azi) de cand nu mai papa bine, sau mai bine spus nu mai papa aproape nimic exceptand 3-400 lapte/zi. ambii au program regulat: 6:00 lapte; 9-10 - fructe&co; 13-14 supa legume; 16 lapte (100 ml); 19-20 iaurt; 21-22 lapticul de noapte buna...

Falconete papa in continuare la fel de bine si frumos, fara scandal, desene, maimutareli, in 10 min max e gata masa la el.

Gargarita FOARTE GREU abia papa jumatate din fructe si supa, le strecoara, le cauta de oase banghead, face rezerve prin obraji, si mi le varsa in fata cand se plictiseste.

poate nu ma alarmam daca era o zi-doua dar azi deja a treia si sta flamanda, mai asociez si cu lipsa somnului si plans isteric fara nici o rezolvare si ...daca nu ajung cu ea la doctor - ajung eu la nebuni.

Nu cred sa fie de la dinti (deja au amandoi) si nici febra nu mi-a facut. Daca vreo alta mamica s-a confruntata cu asa ceva, sau daca aveti idei noi care pot fi incercate, le astept cu sufletul la gura!

Multumesc
mommy
Scris: Tuesday, April 14, 2009 8:13 PM
Nivel

leut wrote:
Miru, bine Matei e mai mic, dar poti incerca sa-i dai ceai asa cum fac eu. Mananca la 3 ore, dar daca se trezeste pana intr-o ora si jumate inainte de supt, ii dau ceiut...A...si daca-ti ia bine in greutate, nu cred ca trebuie sa te gandesti ca nu ai lapte suficient...
pupici

Multumesc, Leuta! De luat a luat destul de bine in greutate, are 6,800 kg la 5 luni. Am lapte, dar cred ca nu am mult odata, nu stiu cum sa spun. Ceai nu bea cu mare placere, deseori il refuza, ce-i drept ca nici nu i-am dat decat cand a trebuit s-o las cu soacra cand am avut eu de umblat pe undeva. Ma consolez cu ideea ca voi incepe diversificarea curand. Vreau sa incep in cursul acestei luni cu putin suc de morcov si mar, sa facem si nitel antrenament la lingurita. Iar din luna a 6-a vom trece la mancaruri "serioase", supe, pireuri etc.
kali
Scris: Wednesday, April 15, 2009 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Laura wrote:

Citesc si ma minunez, mai citesc o data...poate nu am inteles eu bine; adevarul e ca nu vreau sa par ridicola, insa mi-e tareee greu sa ma abtin de la un anumit comentariu: nu s-a intamplat niciodata ca Alex sa doarma, nu 10, dar macar 8 ore neintrerupt. Ptiu, ptiu, sa nu cumva sa va deochi. angel Cum reusiti mamici performanta de a avea copii care dorm noaptea? (intrebare retorica, evident sic ) sorry pentru off-topic.
Kali, daca Eric isi va scoate singurel masa de noapte, atunci esti o mamica super-fericita. Alex abia la 1.3 ani a incetat sa mai pape noaptea si atunci nu din proprie initiativa, ci pentru faptul ca l-am intarcat.
Pofta buna, copilasi. pupici

Ce sa-ti spun... cred ca e frustrant sa nu-ti doarma copilul noaptea, mai ales ca se aduna oboseala... insa in ceea ce-i priveste pe ai mei, nu e meritul meu. Nu am facut nimic deosebit, pur si simplu asa si-au facut ei program.
Alexia a fost la fel... vad ca Eric ii calca pe urme.
mihaellas
Scris: Thursday, May 28, 2009 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2009
si daria se mai trezeste noaptea...sa ma verifice! nu sa pape neaparat, sa ma vada. acum incerc sa o intarc...nu mai pot! si nici ea nu pare sa mai vrea san,desi nici lapte formula nu suporta sau de vaca.nuuu! papa doar iaurt! si lapte cu cereale sau in alte combinatii.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 10, 2009 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Revenim cu bebe doi ! ras
Am uitat tot si nici nu am cu cine sa compar . Deci :

Mi se pare mie ca Vladutzu' nu se omoara mancand ! Am facut un calcul si avem 5 mese pe zi , totalizand 590 ml laptic pentru Hungry babies si 125 g piure fructe cu baby rice !

Oare e suficient ? sorry1 uff
alexandrabogdan
Scris: Saturday, February 20, 2010 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ceau.am si eu o intrebare:cat ar trebui sa pape un bebe de 6 saptamani intr-o zi?acuma papam 6 mese pe zi a cate 120 ml.e bine oare asa?nu papa prea mult?papam milumil 1.ii bine oare ca facem lapticul si cu putin ceai de chimen?cam 30 ml ceai si restul apa.acuma am facut cu ceai de musetel ca e cam constipata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.