|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| praslea_cel_voinic wrote:Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Fiecare copil e diferit, fiecare copil are ritmul sau si stlul sau...cum mi-a spus cineva: toate degetele de la o mana sunt la fel? Asa ca daca ia in greutate si se dezvolta normal, las-o asa cum este, asa este ea. Pupici!
ai perfecta dreptate si fetita mea are zile cind doame toata ziua si maninca mai putin.Nu ma ingrijorez deoarece crstem bine in greutate ( la 3 luni si 2 saptamini avea 6,800)
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| buna mamicilor dati mi si mie un sfat despre alaptare am un baietel de 1 an si8 luni si il alaptez dar ii dau si hrana solida pozitia noastra favorita de alaptat este in brate dar cum am mai crescut imi este cam greut sa il alaptez in brate iar culcat refuza sa bea cand este treaz dar noaptea cand santem somnorici cu ochii mici il pot alapta linistit in pat culcata la voi care era pozitia favorita sau preferata ce ati folosit la alaptat |
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| am cumparat din profi pentru mine sa beau lapte unguresc sole - tej ital - milk drink de 3,2% grasime dar comtine lapte 51% si restul permeat grasimi vegetale permeatul ete un preparat de origine lactata sarac in proteineprodus pentru filtrarea laptelui deci nu este lapte pasteurizat 100% |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Cate mese pe zi mai mananca bebelusii vostri? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dimineata cereale Hipp sau Humana -1borcanel cu piureu de fructe sau un iaurt de bebelus -supita de pui sau piureu cu ficatel sau piureu cu ousor sau supa de vita -borcanel cu piureut de fructe -cerelae Hipp sau Humana si apot tzatzica si nani Deci 5mese pe zi la 10luni. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| 3 mese principale plus 2 de lapte si mici gustari intre |
Inregistrat: 5/20/2013 Mesaje: 1
| buna mamici! ce sa ii dau fetitei mele sa manance la 6 luni jumate si de cate ori??fetita mea este cam pretentioasa si nu prea vrea nimic,decat mar/banana+biscuite sau iaurtel! pui vostri ce mananca??ce meniuri au?? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| mda citesc si ma minunez ..pai LUca maninca citeodata si 210 la 3 luni //de 90 sau 120 nici nu se pune vorba ca plinge incontinu ..ce sa fac doar nu il tin flamind ..e ca si Andreea si aia urla de foame si facea scandal :)) fiecare copil e diferit uni maninca mai mult alti mai putin ..in mare el maninca in jur de 1000/1200 in 24 de ore ..humana cu probiotice !si Andreea imi minca si cite 10 cutii de nan intr.o luna cind a fost mica in perioada de virf :) |

Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Noi avem doar o luna, deci papam doar lapte! Nu le numar, dar ea papa o data la 2-3 ore. :) Are si unele zile cand doarme 4-5 ore (ziua/noaptea, depinde) , si nu se trezeste sa pape.
EDIT : Am uitat sa scriu ca majoritatea meselor sunt naturale, adica ii dau piept si doar 3, 4 sunt biberon. |
Inregistrat: 4/25/2014 Mesaje: 3
| Kiki wrote:Pai nu o trezi, Mihaela. Las-o sa pape cand vrea. De foame nu o sa moara, asta clar. Plus ca risti sa o trezesti si sa nu ii fie foame si nu o sa ii convina.
Ce bine ar fi fost sA mi fi spus si mie cinneva asta,la 2 sapt dupa ce am nascut.mi s a repetat de atat de multe ore ca faga trebuie sa manance la 2 ore(sa nu care cumva sa Sara vre o masa) incat eram terorizata psihic.fata dormea dusa,nu se trezea nicicum,iar eu ajunsesem in pragul depresiei din cauza stresului si a lipsei de somn.asa ca taaaaare bine spui tu,ca nu moare de foame.daca bebele nu vrea,de cele mai multe ori e pt ca nu are nevoie.dar mie nu mi spusese nimeni... |
| gagaritz wrote:mda citesc si ma minunez ..pai LUca maninca citeodata si 210 la 3 luni //de 90 sau 120 nici nu se pune vorba ca plinge incontinu ..ce sa fac doar nu il tin flamind ..e ca si Andreea si aia urla de foame si facea scandal :)) fiecare copil e diferit uni maninca mai mult alti mai putin ..in mare el maninca in jur de 1000/1200 in 24 de ore ..humana cu probiotice !si Andreea imi minca si cite 10 cutii de nan intr.o luna cind a fost mica in perioada de virf :)
deci bebita mea nu e singura...mereu a mancat ci circa o masura mai mult decat recomandau instructiunile de pe cutia de lapte,chiar mai mult de o masura.acum,la 3 luni jumatate are 7 kg,poate putin peste.mi aa spua ca asta e cam maximul greutatii pt varsta ei,si stupoare:sa ii tai din portie.dar mi e destul de greu sa fac asta ca haplea mea e vesnic nesatula,si cu eforturi o tin la 8 mese a cate 140 ml in 24 ore... |
| Maria & Mario wrote:Mariuca mea a dormit din maternitate toata noaptea cap coada . Eu o mai trezeam rareori sa vad daca vrea san , dar nuuu , noaptea e de somn . De la 7 seara la 7 dimineata .... nani pa ! Da Doamne sa fie si Bursucel la fel !!!!!
ah ce frumos....si mariuca mea dormea si 12 ore noaptea daca o lasam,dar mi s a bagat in cap ca trebuie sa pape la 3 -4 ore (cu toate ca s a nascut cu o greutate normala, 3 kg 500), si atat am chinuit o sa manance incat ajunsese sa confunde noaptea cu ziua....dar partea buna e ca la urmTorul stiu ce am de facut....ca atat de multe sfaturi proaste am primit incat mai mult am chinuit o saracuta de ea,si m am complicat si eu inutil |
|

Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| La inceput eu o alaptam pe Ramona de 7 - 8 ori pe zi iar cand a mai crescut am alaptato de 5 ori pe zi 6 - 10 - 14 - 20 - 00 |
|
|