Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eeeee fetelor,sunteti niste norocoase....edy al meui papa doar cate 3 mese p zi la 1 anisor si 2 lunite se trezeste p la 9 .....papa dar f putin apoi trece la program de joaca pana p la 13.30 apoi somnicul de dupa masa si de aici incepe spectacolul k tre sa ma tin cu castronul dupa el prin toata casa ......dar in vreo ora re3usim sa papam tot.. apoi urmeaza plimbarik ....intre timp mai papam(in unele cazuri) iaurt sau fructe,smantanica,biscuiti masa de seara este singura p kre o papa cu tragere de inima pt k papa cu tati iar noaptea dk are chef si ii este fomita mai papa cate un biberon de laptic greu...dar ce sa-i faci..tre sa crestem mari intr-un fel nu...
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| "Cate mese papa bebe de la 1 an?"...cate vor muschii lui! Dalin@, bine ai venit la noi! Si stai linstita, ca ceea ce am spus mai sus e valabil in cazul nostru! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Dalin@, welcome. Tudor se trezeste pe la 8, mananca pe la 8.30 micul dejun, pranzul - 12.30, dejun - 16, cina 19. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
|
Ca bine zici eu nu-i numar mesele si nu prea ma agit Insa caut sa nu-i dau mancare cand e aproape ora de culcare .De multe ori a refuzat mancarea si i-am zis "Cand ti-o fi foame ai sa mananci" si la revedere sa mamance cu ta-su seara cand vine de la munca |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miha, esti inteleapta mami cu asta... eu cand ii dau aproape de ora somnului, mai ca nu adoarme in scaun... asta ca sa nu mai zic ca dc are nervi urla de zici ca e casa de nebuni...vecinii se uita cis la mine cand ies din casa, unii cu frica! |
|
| multumim pt urarile adresate fetelor va pupam dulce |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| I-am dat o data cand era obosita si toata mancarea a ajuns in par, in urechi, pe pereti si pe hainele mele asa ca m-am lecuit |
|
| Mie mi-a trebuit foarte mult timp sa renunt la un orar fix al meselor, si rau am facut ca nu m-am dezmeticit mai devreme! Acum , daca vad ca nu vrea sa pape, o las in pace.Peste 1-2 ore vine singura la bucatarie si trage de scaunel, sa se urce in el sa-i dau papa. Asa cum spuneam, cum vor muschii lor, asa papa dupa varsta de 1 an! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miri wrote: cum vor muschii lor, asa papa dupa varsta de 1 an!
Adevarat !!!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Adevarat ai scris, Miri ...si fii-mea la fel face, "papa-papa", isi aduce scaunul cand ii e foame si ce se enerveaza daca se poticneste in perete si nu poate sa-l mai traga |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ca sa fiu sincera si eu m-am mai relaxat cu mesele. daca mananca bine, daca nu, mai incolo.
dar si daca ii e foame, mananca si ce e pe jos... mai prinde cate o frimitura si o linge! |
|
| Aha, deci nu e Sara unicat la capitolul "lipait"laptic de pe jos? Pofta buna piticilor, atunci cand vor muschii lor! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu inca tin la ore. Mi se pare foarte important sa aiba un orar la masa. Noi papam asa:
Dimineata lapte la 10 - 11 fructe la 13 ciorba cu paine sau supe sau ochi cu branza topita si rosii la 17 felul II la 19 iaurt si un fruct, sau ceva prajituri facute in casa la culcare lapte |
|
| Si mie mi se pare important orarul meselor si incerc sa il respect, dar am vazut ca imi e imposilbil cu toata marja mea de jumatate de ora inainte si dupa ora fixata in program. In fond ce as putea sa ii cer ei sa respecte un program fix de masa si somn cand serviciul meu e de asa natura ca se schimba de la saptamana la saptamana. Asa ca am ajuns sa consider important ca in fiecare zi sa manance cate ceva din fiecare grupa de alimente si sa aiba cel putin o masa calda pe zi(in jur de ora pranzului). In rest ne adaptam si noi de la o zi la alta, pt ca altfel am un copil asa de marait ca nu mai mananca nimic si nici nu mai doarme. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| si noi incercam sa respectam cat de cat programul de masa. iar, daca la o masa papa mai putin si i se face foame mai tarziu, incerc sa o duc cat mai aproape de masa urmatoare, nu ii dau cand chiar cand vrea ea. io incerc, pe cat posibil, sa tin o disciplina in privinta mesei, atat cu orele de masa, cat si cu servirea mesei care are loc intotdeauna in scaunul ei. nu ma plimb niciodata cu mancarea dupa ea prin casa sau pe afara. nici macar pufuleti sau biscuiti nu papa decat daca sta in scaunul ei. |
|
|