Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| misha wrote:Vaaai, inseamna ca eu am o grasunica pufoasa! La 4 ani si mai bine de jumatate are 105 cm si 17.5 kg ca sa nu spun 18...
Misha, stai linistita, sta bine la greutate printi, mai ales ca nu a sarit de 20kg . |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| 3 sau 4 (cu gustare) mese avem. Dimineata una-doua-trei felii de paine cu almete sau cascaval-Denisa, almete sau sunca Mihnea, sau paine cu unt de arahide si gem de capsune, sau paine cu unt cu miere, sau cereale, si daca nu ne grabim, si un fruct (mar sau portocala deobicei). De legume crude nici nu vor sa se atinga. La pranz ciorba sau supa de pui (fara nimic, ca nu vor nici galuste nici taietei) si felul doi snitel sau cartofi prajiti sau spaghete (Denisa) si Mihnea in afara de ce mananca Denisa, mai mananca fie pulpite de pui fie chiftelute fie mai rar carnaciori, ca nu prea fac - nici unul nu mananca cu garnitura, nici piure, nici orez, nici legume, nimic. Seara pe la 5-6 un fruct sau iaurt cu fulgi de porumb, iar la 8 in functie de ce au mancat dimineata, cam din acelasi meniu alegem. Denisa e foarte slaba, are 15 kile si alea cu chiu cu vai, Mihnea are 16, dar amandoi arata foarte slabuti, au cam 104 cm. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| La 4 ani si 2 luni are 18 kg si 103 cm dar cu mancarea............ In principiu in cursul saptamanii cand este la gradi( cu program prelungit)mananca micul dejun acolo pe la 09.30 canstand in ceai cu sandwich,cereale cu lapte,branza cu mamaliga, pe la 10.30-11.00 un fruct ,la pranz 12.30 felul1 si felul 2 dar nu tot,gustarea de la 16 (un fainos-corn,placinta si altele asemenea)nu intotdeauna ca nu-i plac.Evident cand ajunge acasa dupa 17.30 nu mai pune nimic in gura decat fortat seara pe la 20.30 fructe sau lapte dupa chef.
Dar in Week-end fetelor,nu mananca nimic...........La inceput disperam,dar apoi cand educatoarea mi-a spus ca la gradinita este unul din copiii care mananca foarte bine,am zis si eu ca week-endul reprezinta la ea respiro gastric si nu o fortez sa manance nimic........ |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/25/2010 Mesaje: 10
| noi la 4 ani si 3 luni avem 104cm si 18,500 kg....vad ca stam bine desi mie mi se pare slabut:018: noi avem programul astfel
la trezire(ora9-10) o cana de lapte simplu caci nu ii place cu cereale sau gris dupa o ora de la laptic papam 4 felii de panine cu unt,pateu de pui sau branza topita - la ora 13-14 2polonice de supita(cu fidea sau galuste) cu painica,problema este ca nu papam si felul 2+ ceva dulce sau un frucla ora 15 inainte de culcare o cana de lapte -la ora18-19 felul 2 pe care nu il papa la pranz(mancare de cartofi,fasole verde,spanac,sarmale,pireu,mazare) cu o bucata de carne si paine+fruct sau prajitur -la 22-23 iarasi mancam ca de........nu sta locului deloc:018: 2 felii de sunca presata sau mamaliguta cu branza chiar si peste prajit depinde ce are pofta -intre mese mai mananca pufuleti,biscuitii -la culcare o cana de lapte
la noi somnul de dupa amiaza e de la ora 15 la ora 18
si nu stam locului deloc alergam si ne jucam fara pauze..mai mult afara in casa numai la mancat si somnik |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Medicul mi-a recomandat 3 mese. Acum gustarile intre mese, nu se pun. |