Chestionar intrebare: una
Alegere Voturi Statistici
doua 44 32%
trei 42 30%
patru 23 16%
mai mult de patru 28 20%

Cate camere aveti in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alimami
Scris: Thursday, July 21, 2011 10:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Noi avem doar 2 camere si nu avem inca nici o posibilitate de a cumpara ceva mai mare.Si la asta avem rate destul de mari si pe multi ani.As vrea si eu sa aiba fiica-mea camera ei.
oanamaria
Scris: Thursday, July 21, 2011 11:16 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Verusca super spatios apartamentul vostru.Cred ca e exact ce va trebuie .Sa-l stapaniti sanatosi.
Alimami am stat si noi in 2 camere -Doamne ce mic ,nu ne mai incapea nimic in casa .Poate in timp se iveste o posibilitate sa va luati sau faceti ceva mai spatios.
verusca
Scris: Friday, July 22, 2011 7:33 AM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2010
saru-mana Oana, stam in el de 10 ani si n-a fost mereu bine in el, ne ploua ca stam la etajul 4, aveam banii stransi sa facem acoperisul ca vecinii nu s-au bagat sa contribuie si cu acei bani am luat masina si iar am stat la fiecare ploaie cu oale si galeti insirate...ma rog, au trecut toate si de 2 ani e aranjat asa cum trebuie , inclusiv acoperisul
momente
Scris: Monday, August 1, 2011 2:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
4 camere :)
MihalacheAna
Scris: Friday, April 13, 2012 4:23 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu,cred ca doar daca le numar stiu cate amhohot ...
1.Bucataria
2.Dormitorul meu si al sotului(unde doarme si bebe)
3.Dormitorul Larissei si al lui Alessio
4.Sufrageria
5.Baia
6.Terasa(asta e in exteriorul casei,nu stiu daca se puneras sic )
7.Holuri(1,2,3 holuri)
Si scari...Muuuulte scari.topai
mikaela
Scris: Friday, April 13, 2012 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Multe, ca am vrut casa mare da' n-am stiut cat de greu e sa si faci curat peste tot alcool 4 dormitoare la etaj, living, family room, dinning room si bucatarie la parter, 2 bai, 2 terase...Uneori mi-e dor de apartamentul ala cu 2 camere, erau toate asa de aproape, nu patrulam sus-jos toata ziua, era si alta atmosfera cu totii inghesuiti, mai ales cand aveam prieteni si neamuri in vizitaangel
shirel
Scris: Friday, April 13, 2012 9:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
mikaela wrote:
Multe, ca am vrut casa mare da' n-am stiut cat de greu e sa si faci curat peste tot alcool 4 dormitoare la etaj, living, family room, dinning room si bucatarie la parter, 2 bai, 2 terase...Uneori mi-e dor de apartamentul ala cu 2 camere, erau toate asa de aproape, nu patrulam sus-jos toata ziua, era si alta atmosfera cu totii inghesuiti, mai ales cand aveam prieteni si neamuri in vizitaangel

Eu una tot de asta ma plang!De Pasti am simtit exact ce este cand ai multe cameri ,multi copii ,terasa si in plus gradina de abia le-am dovedit pe toate !Mikaela ,asteptam si poze iubita cu casa nou cumparata! ras sic Nu am uitat ce crezi!
t-mihaela
Scris: Friday, April 13, 2012 10:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
mikaela wrote:

Mikaela, sa nu-ti fie dor de 2 camere , casa mare e o investitie buna.E adevarat ca si pe mine ma cam enerveaza scarile si la inceput am avut sentimentul de separare...fiecare cu camera lui.Dar la noi in fam nu i-a placut nimanui separarea ,copiii in scurt timp au ajuns sa doarma toti intr-o camera apoi m-au chemat si pe mine sa le tin de urat.Acum mi-e si jena sa spun ca de fapt dormim toti gramada ,asa ne place,copiii au avut mereu loc langa noi in pat indiferent de varsta.Casa mare nu trebuie sa te rapeasca, daca voi va simtiti bine uniti intr-o camera ,go ahead, stati doar intr-una.Noi pentru ca nu prea folosim etajul a devenit asa un loc scarry ,astia mici urca doar impreuna isi tin de urat , isi iau jucarii si o zbughesc inapoi joshohot Asta e, casa e o investitie ,eu sincer m-as fi simtit mai bine intr-un apartament sau o casa bungalow sa scap de scari.
Maria & Mario
Scris: Saturday, April 14, 2012 10:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Cand e vorba de curatenie si eu ma mai miorlai dar sare tati si ma ajuta imediat ! Eu nu vreau casa mica ! Noi stam impreuna toata ziua - dar e asa compartimentata casa ca sunt toate ca un open plan ! Eu daca sunt la bucatarie , vad si living room ul si camera lor de joaca ( conservatorul ) si vorbim si interactionam ca si cum ar fi o singura camera ! Gradina mea - parca nu e destul de mare - dar ai mei sunt in fata casei la joaca 90% din timp, asa ca .... - si acoloii am in raza vizuala 180grade !
Maria cand are friends over merg sus si au spatiul lor, se uita la dvd uri, danseaza, se joaca .... si nu le place daca stam mot dupa ele alcool
Vladutzu e mnai mereu la jocarii- are ocupatie , nu gluma !
Eu cu mamicile, mai mereu in bucatarie alcool la masa
Fiecare doarme - in sfarsit , in camera lui alcool
Daca as mai avea inca un living room ( family room jos ar fi si mai cool, dar ....)
Oana - vrem fotografii !!! topai
mikaela
Scris: Sunday, May 13, 2012 5:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
shirel wrote:

Eu una tot de asta ma plang!De Pasti am simtit exact ce este cand ai multe cameri ,multi copii ,terasa si in plus gradina de abia le-am dovedit pe toate !Mikaela ,asteptam si poze iubita cu casa nou cumparata! ras sic Nu am uitat ce crezi!

Poze la timpul potrivit computerlove Ce sa zic, ca perdele am numai in pod hohot hohot
Maine ma duc la shopping de draperii si perdele, in sfarsit, dupa 5 luni de posesoare de casa yes yes Am vreo 20 de geamuri, asa ca am shopping serios de facutalcool Mai avem de renovat baia, intr-o zi cu soare chitara chitara
S.ELENA
Scris: Monday, May 14, 2012 7:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Jos: bucataria, baia, living-ul, camera centralei si magazia;
Sus: trei dormitoare, un birou, un dressing micut si baia.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.