Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo,felicitari. Stiu ce inseamna sa ai 2 camere doar ai cu cativa mp mai putin ca mine.Dar daca iti asezi mobila cu cap in aceste camere pot parea chiar spatioase. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Felicitari! Garsoniera de 52 mp e suuuper! ... Eu am copilarit intr-un apartament cu 2 camere de 45 mp cu tot cu balcon. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Acum stam intr-un apartament cu 3 camere si 2 bai spatios,dar ne dorim 4 camere si obligatoriu 2 bai -si ca suprafata utila intre 86-100mp. Am nevoie de spatiu si sper sa gasim ceva care sa ne multumeasca . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Good luck, Oana! Si eu sufar de spatiu mult . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| delfinasa wrote:Good luck, Oana! Si eu sufar de spatiu mult  . Si eu,Mihaela Atatia ani ne-am chinuit in 2 camere amarate ,o baie si o bucatarie improvizate,acum in casuta mult visata vom avea 2 livinguri,6 dormitoare,2 bai,2 bucatarii si o MAAARE terasa |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Va fi casa potrivita pentru familia voastra. Nu mi-e rusine sa spun ca si eu am trait modest intr-un apartament cu 2 camere si am impartit camera cu fratele meu si am visat mereu sa am numai camera mea. Astea au fost posibilitatile parintilor mei la timpul ala si nu pot sa spun ca s-au schimbat prea mult. Noi avem alte posibilitati ca am avut noroc la un moment dat si am apucat un alt drum...oricum platim 30 de ani pentru casa, ca nu ne pica nici aici banii din copaci...nu ne-am fi permis sa stam cu chirie in timp ce construiam una noua si nici n-aveam la cine sa stam macar intr-o camera. Suntem total straini. E diferit procesul de constructie aici fata de cum se face in tara...in cateva luni ai casa gata, ca se construieste numai cu firme autorizate, nu poti regie proprie...iti trebuie permise peste permise si nici o firma nu ia contractul pe bucati: anul asta fundatia, peste un an parterul samd, in functie de cati bani ai...toti vor tot deodata si lucreaza cu banci la creditari sau cu total cash, asa ca nu ai de ales, te inhami la rate si daca iti faci casa noua, si daca iei una deja locuita. |
|

| delfinasa wrote: Va fi casa potrivita pentru familia voastra. Nu mi-e rusine sa spun ca si eu am trait modest intr-un apartament cu 2 camere si am impartit camera cu fratele meu si am visat mereu sa am numai camera mea. Astea au fost posibilitatile parintilor mei la timpul ala si nu pot sa spun ca s-au schimbat prea mult. Noi avem alte posibilitati ca am avut noroc la un moment dat si am apucat un alt drum...oricum platim 30 de ani pentru casa, ca nu ne pica nici aici banii din copaci...nu ne-am fi permis sa stam cu chirie in timp ce construiam una noua si nici n-aveam la cine sa stam macar intr-o camera. Suntem total straini. E diferit procesul de constructie aici fata de cum se face in tara...in cateva luni ai casa gata, ca se construieste numai cu firme autorizate, nu poti regie proprie...iti trebuie permise peste permise si nici o firma nu ia contractul pe bucati: anul asta fundatia, peste un an parterul samd, in functie de cati bani ai...toti vor tot deodata si lucreaza cu banci la creditari sau cu total cash, asa ca nu ai de ales, te inhami la rate si daca iti faci casa noua, si daca iei una deja locuita.
Stiu cum e,si eu am trait la fel de inghesuita tot in 2 camere,la bloc.....iar cand m-am casatorit,stateam eu cu sotul meu si cu Adriana in dormitor si mama cu tata in sufragerie,....apoi ne-am mutat aici,....Acum speramla mai bine |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Noi avem un apartament cu patru camere si suntem 8 membri ai familiei. Visez si eu la o casa spatioasa,in care fiecare sa aiba dormitorul lui, cu trei grupuri sanitare, balcoane la fiecare camera,sala de sport si living, o bucatarie uriasa si camara. Cam indraznet vis! |
|

| Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti vezi visul implinit! Fara speranta oare ce-ar fi viata noastra? |
|

| Apartamentul nostru in care ne vom muta din octombrie are 4camere,2holuri ,2bai si o bucatarie mare -100mp utili-mai spatios ca in visele noastre . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| oana, cred ca abia astepti mutarea, din cate am vazut e super apartamentul... acus vine octombire nu va doresc decat sa fiti fericiti si sanatosi sa va bucurati la maxim de casuta voastra... si poate cine stie, o casa mai mare cere o familie mai mare |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bulibuli wrote:oana, cred ca abia astepti mutarea, din cate am vazut e super apartamentul... acus vine octombire  nu va doresc decat sa fiti fericiti si sanatosi sa va bucurati la maxim de casuta voastra... si poate cine stie, o casa mai mare cere o familie mai mare
O spui din experienta nu? Adevarul ca si eu cand m-am mutat la casa noua eram gravida cu Eden ,si de atunci nu ma mai opresc la facut copii! |
|

| Da !Asteptam mutarea !Si un bebe !O fetita frumoasa ca Shiraz! Ne-a aprobat banca creditul intr-o zi !Avem banii!  Buli multumim pentru gandurile frumoase! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oanamaria,e adevarat ce zice Shirel!Uite ca sa intamplat si la Bulibuli si mie :018: Abia astept sa va vad in noua casuta! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| eu am un apartament cu 4 camere, 110 m si suntem 6 membri ai familiei, am noroc ca suntem impartiti egal, am 2 fete, 2 baieti si noi 2 in dormitorul nostru, deci 3 dormitoare ocupate, o sufragerie si o bucatarie mare, o baie si un wc de serviciu, 2 balcoane si un hol mare, e foarte bine compartimentat mai ales de vreo 2 ani cand l-am mai ,,ajutat,,si noi putin |
|
|