Chestionar intrebare: una
Alegere Voturi Statistici
doua 44 32%
trei 42 30%
patru 23 16%
mai mult de patru 28 20%

Cate camere aveti in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, December 29, 2009 11:15 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu stau in 2 camere:intr-una stau eu cu sotul si cu Victor,iar in cealaltasta Adriana,Alex si Bogdan.Ei acolo au 2 paturi,din care unul suspendat,unde doarme Alex,iar Adi cu Bogdan dorm in patul de jos.Mai avem un hol la mijloc,iar camerele dau in el;aici este locul unde mancam,stam la tv,etc.Bucatarie am improvizat ceva,iar acum pe timp de iarna e groaznic de frig caci nu am soba acolo.Baia ,decat chiuveta si cada o am in incinta casei,iar toaleta afara.Stam rau ,dar asta este.O vrea Dumnezeu sa ne mutam anul viitor in casa cea noua,unde vom avea mult mai multe camere.Am proiectat-o cu 3 dormitoare ,baie bucatarie si sufragerie la parter,iar la mansarda,3 dormitoare,sufragerie si baie.Atunci vom avea spatiu asa cum trebuietopai topai topai
Ana
Scris: Tuesday, December 29, 2009 11:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
In casa in care stau aici in italia am doua mari si una mica,dar la casuta mea in Romania care e in constructii acuma am jos doua camere si sus 3.
Aici in italia Riki doarme in camera lui si Flavio cu noi...peste putin timp va dormi si Flavio in camera cu Rik ca la camereta care am cumparat-o avem doua paturi numai bune pentru ei.nu am deranjeaza sa dorm cu ei in camera dar e bine sa ai intimitatea ta dupa ce micutul creste.
monicaiulia
Scris: Tuesday, December 29, 2009 5:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/18/2009
Si eu cu trei camere, la bloc plus o rulotahohot hohot hohot (asta la gradina)ras
ingerash
Scris: Tuesday, December 29, 2009 11:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Trei camere si un salon mare.2 camere la etajul doi,intr-o camera dorm dragalasii in paturi diferite,si in cealalta se joaca,la etajul unu este camera noastra,baia,la parter salonul si bucataria,curtea este foarte mica,incape doar rezervorul de ulei pentru caldura si bicicleta lui Vasi.Dar nu ne plangem avem parcuri la 10 minute de noihearts
monicaiulia
Scris: Sunday, January 3, 2010 12:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/18/2009
Tu Ingeras,daca am inteles bine, locuiesti intr-un oras superb, intr-o tara superba, stilul lor de case, amenajari, etc. este exact pe gustul meu.Ma gandesc ca asa este si la tine.pupici Bravo norocoasocomputerlove .:018:
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 12:57 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
monicaiulia wrote:
Tu Ingeras,daca am inteles bine, locuiesti intr-un oras superb, intr-o tara superba, stilul lor de case, amenajari, etc. este exact pe gustul meu.Ma gandesc ca asa este si la tine.pupici Bravo norocoasocomputerlove .:018:

Multumesc!computerlove coeur Casele sunt frumoase intr-adevar,totul este frumos....dar cu clima de aici mereu trebuie sa folosesti o sursa de caldura in casa,iarna mai mult,vara mai putin,doar in zilele cand ploua mult si scad temperaturile.
KRYS85
Scris: Sunday, January 3, 2010 1:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
ras Eu am 4 camere!!!!

ras Suficiente!!!thumleft
ligia27
Scris: Thursday, April 8, 2010 7:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
am stat la 2 cam si de curand ( de 2 luni ) ne-am mutat la 4 cam ca nu mai incapeam sic dance dance dance sic sic sic
bulibuli
Scris: Thursday, April 8, 2010 8:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
eu am jos o bucatarie mare, un living imens si o baie mica cu dush,
iar la etaj 3 dormitoare si o baie mai mare, dar din astea la etaj doar un dormitor e terminat, la restul mai avem de munca..
deci in total 4 camere, nu ma plang, sunt incantata de casuta mea ras

am stat de-a lungul timpului in camera de camin de 10 mp, garsoniera de 30 mp, apartament cu 2 camere 50 mp, acum am 192 mp si mai tarziu o sa ma mut la o camaruta mica de 2 mp cu tavanul jos si cu acoperis de iarba.. dar pana atunci mai e sic
cristinaflorina
Scris: Thursday, April 8, 2010 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Noi o singura camera garsoniera ce-i drept e maricica dar ne-am dori cu 2 camere.alcool
PrincessLilou
Scris: Thursday, April 15, 2010 8:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
bulibuli wrote:
mai tarziu o sa ma mut la o camaruta mica de 2 mp cu tavanul jos si cu acoperis de iarba.. dar pana atunci mai e sic

aoleu...nu vorbi de din astea de pe acum sorry1

noi avem doua dormitoare si un living cu dinning...ca asa e aici. o sa ne inghesuim ca vin ai mei in vizita si vor avea camera lor si bebe o sa aiba patutul cu noi in camera...dar cand pleaca ai mei ii fac camera aia bebitei. speram sa ne luam casa si noi la sfarsitul anului. am strans ceva banuti. probabil ca o sa avem la inceput tot doua dormitoare si daca mai vin bebei...ne extindem ras
luminita32
Scris: Thursday, May 13, 2010 1:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
aici in italia locuiesc intr-o garsoniera .Dar sper ca pana in toamna sa imi cumpar un apartament(asi vrea cu 3).Speram pana atunci sa mai scada piata imobiliara ,daca nu macar cu 2.
VISUL NOSTRU DE 5 ANI-CASA DULCE CASAyes
adnana1979
Scris: Friday, June 11, 2010 1:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2010
Pai aici in Italia avem 2 dormitoare (unul al nostru si unul al Andrei), si un salon cu bucatarie, bineinteles baie, hol, terasa si curte.
In Romania avem un apartamnt cu 2 camere, casa de la ai mei si acum in constructie casuta noastra cu 3 dormitoare mari , living si bucatarie, bai si altele. Avem in plan si o casuta pe aici, dar mai vedem.
marinmagda18
Scris: Wednesday, February 2, 2011 10:26 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noi avem 2 camere.
Initial locuiam in camera buna a soacrei,apoi am extins casa veche a socrilor si ne-am mai construit un dormitor,baie,bucatarie si un hol micut.
Acum putem spune ca avem un apartament cu 2 camere dar la tara.
Si podul e facut inalt pentru a putea intinde rufele spalate acolo si a depozita cele ce nu au loc un casa.
In total avem cca 60 mp in care locuim noi si cei 2 copii mici.
Iar camera din casa veche am renovat-o si acum e pe post de sufragerie,camera de joaca si atelierul meu unde cos vara,dar va fi camera copiilor cand vor fi pregatiti sa doarma singuri acolo.
cristinaflorina
Scris: Wednesday, February 2, 2011 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Va ziceam ca stau in garsoniera e na ca mi-am facut 2 camere din ea si mi-au iesit 2 camere maricele avind in vedere ca avea garsoniera toata 52 mp. Si sunt extra fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.