Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Noi stam intr-un apartament cu o camera....e fff spatios asa ca nu ne plangem deocamdata ...In cazul in care nu ne vom permite prea curand sa cumparam altceva,vom face niste modificari la acesta in asa fel incat sa cream un spatiu doar pentru Matei,pentru a-i oferi(si a ne oferi)intimitate.Tabmirela,stai linistita:dupa cum au zis fetele,numarul de camere nu conteaza..conteaza sa simti ca e caminul tau...sa te intorci cu drag acasa |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Si noi stam tot intr-o garsoniera, maricica, adica 38 mp. Camera e mare si la fel si baia si bucataria acceptabila, dar zic eu ca am aranjat-o destul de bine sa fie si frumoasa si ergonomica. Si ce mai conteaza, e a noastra asta e important. Si avem un Teo de un 1 si 4 luni si vreau sa-l fac si pe al 2-lea tot aici . Deci fetelor care stati int-o camera VIATA E FRUMOASA! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Noi avem un ap. cu 2 camere pe care l-am transformat in ap. cu 3.Am mutat bucataria in balcon(la sufragerie),si fosta bucatarie am facut-o dormitor pt. pitic.Mai avem un dormitor(al nostru), sufrageria,bucataria-tare mica, baia si balcon la dormitorul nostru.Si doua holuri.Dar e al nostru asa micut cum e (vreo 58 mp cu totul). |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Bifez si eu 3 camere si pana de Paste sper sa ma mut in apartament. Mai avem de facut instalatiile si ceva mobila, strictul necesar. 8 luni au durat amenajarile. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru wrote:Bifez si eu 3 camere si pana de Paste sper sa ma mut in apartament. Mai avem de facut instalatiile si ceva mobila, strictul necesar. 8 luni au durat amenajarile.
Felicitari! Spor la terminat toate treburile ca sa fie bun de mutat in el! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miru wrote:Bifez si eu 3 camere si pana de Paste sper sa ma mut in apartament. Mai avem de facut instalatiile si ceva mobila, strictul necesar. 8 luni au durat amenajarile.
Muuuuuult timp, dar bine ca va apropiati de final! Spor la treaba si felicitari pentru reusita!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Miru wrote:Bifez si eu 3 camere si pana de Paste sper sa ma mut in apartament. Mai avem de facut instalatiile si ceva mobila, strictul necesar. 8 luni au durat amenajarile. Spor la treaba in continuare si sa-l stapaniti sanatosi si fericiti |
|
| Kiki, Kali, Cristina, multumim pentru urari si gandurile bune! A durat atat de mult pentru ca s-a lucrat cu intreruperi, din diverse motive. Acum in sfarsit nu mai arata a santier, ci a casa. Si lui Mihaita i-a placut. Primul lucru pe l-a facut cand l-a vazut asa frumos aranjat a fost sa insface doua lemne si sa le loveasca ritmic de parchetul abia montat... Sper sa apuc sa fac macar cateva poze cat inca va arata "ca nou". |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Miruma bucur ptr.voi si cred ca ati aranjat foarte frumos(de a luat asa de mult timp)de abia astept pozele. Sa fie intr-un ceas bun!Ma bucur ca lui Mihaita i-a placut parchetul! |
|
| Shirel, ! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Noi stam cu parintii mei care au 3 camere. Dar speram ca in viitorul apropiat sa incepem constructia la casa, insa asta depinde de cum vindem casa parinteasca a sotului. Avem pamantul, dar nu avem inceputul. Casa de la Blaj (orasul natal al sotului meu) e mare si in concluzie si scumpa, iar clientii nu se prea inghesuie. Dar speram inca. Ultimul client a spus ca in septembrie ar avea toti banii si o ia ca-i place mult. Asa ca daca ar fi sa stam la Blaj am avea 5 camere, bucatarie cu salon de luat masa, 2 bai, 2 garaje . Deci care se pune la vot, cea in care locuim sau cea la care suntem proprietari? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pai daca nu va incurca din punct de vedere al serviciului eu as alege cea la care sunteti proprietari. Este mult mai bine singuri chiar daca va intelegeti cu parintii. |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| noi aveam o casa cu 3 nivele.. demisol: garaj, o camera ce pana renovam nivelul o vom folosi ca uscatorie, 2 camari (una va deveni baie) et1: living, bucatarie cu dinning, garderoba musafiri, terasa acoperita et2: dormitorul nostru, camera bebe(e goala acum), camera calculatorului, baie gradina e f mica, dar e de ajuns cat sa avem coltul nostru de verdeata
nu e casa noastra, e a socrului meu..si abia astept sa ne mutam hahah e de treaba socrul..dar putin absurd..nu ne-a lasat sa zugravim camera lui Jacqueline care fusese cabinetul lui Tony timp de un an..si eu am zis sa fie proaspata..detalii ar fi mai multe in leg cu asta..dar prefer sa ma abtin si sa trec cu vederea..in orice caz, abia astept sa ne mutam!! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| dya wrote:Pai daca nu va incurca din punct de vedere al serviciului eu as alege cea la care sunteti proprietari. Este mult mai bine singuri chiar daca va intelegeti cu parintii.
Stam cu parintii mei pentru ei sunt in Alba Iulia. Nu vreau sa mergem in Blaj sa stam singuri pentru ca eu nu cunosc pe nimeni acolo, decat cateva rude de-ale sotului. Toate prietenele mele si familia imi sunt aici. Stiu ca suna cam egoist din partea mea, dar de 8 ani de cand suntem impreuna s-a obisnuit si el aici. Suntem mai inghesuiti, dar speramm sa incepem constructia la casa anul acesta si manati de entuziasm uitam de inghesuiala . |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| noi ne-am achizitionat un apartament cu 3 camere, ca avem familia "mare" acum, si vroiam pt bb camera separata, sa aiba coltisolul ei de nebunii |
|
|