Chestionar intrebare: una
Alegere Voturi Statistici
doua 44 32%
trei 42 30%
patru 23 16%
mai mult de patru 28 20%

Cate camere aveti in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Monday, January 7, 2008 12:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Noi stam intr-un apartament cu o camera....e fff spatios asa ca nu ne plangem deocamdatathumright ...In cazul in care nu ne vom permite prea curand sa cumparam altceva,vom face niste modificari la acesta in asa fel incat sa cream un spatiu doar pentru Matei,pentru a-i oferi(si a ne oferi)intimitate.Tabmirela,stai linistita:dupa cum au zis fetele,numarul de camere nu conteaza..conteaza sa simti ca e caminul tau...sa te intorci cu drag acasapupici
ninetem
Scris: Monday, January 7, 2008 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Si noi stam tot intr-o garsoniera, maricica, adica 38 mp. Camera e mare si la fel si baia si bucataria acceptabila, dar zic eu ca am aranjat-o destul de bine sa fie si frumoasa si ergonomica. Si ce mai conteaza, e a noastra asta e important. Si avem un Teo de un 1 si 4 luni si vreau sa-l fac si pe al 2-lea tot aici boy. Deci fetelor care stati int-o camera VIATA E FRUMOASA!
abiand
Scris: Thursday, March 13, 2008 10:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Noi avem un ap. cu 2 camere pe care l-am transformat in ap. cu 3.Am mutat bucataria in balcon(la sufragerie),si fosta bucatarie am facut-o dormitor pt. pitic.Mai avem un dormitor(al nostru), sufrageria,bucataria-tare mica, baia si balcon la dormitorul nostru.Si doua holuri.Dar e al nostru asa micut cum e (vreo 58 mp cu totul).
mommy
Scris: Thursday, March 13, 2008 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Bifez si eu 3 camere yes si pana de Paste sper sa ma mut in apartament. Mai avem de facut instalatiile si ceva mobila, strictul necesar. 8 luni au durat amenajarile.
Kiki
Scris: Thursday, March 13, 2008 11:01 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miru wrote:
Bifez si eu 3 camere yes si pana de Paste sper sa ma mut in apartament. Mai avem de facut instalatiile si ceva mobila, strictul necesar. 8 luni au durat amenajarile.

Felicitari! Spor la terminat toate treburile ca sa fie bun de mutat in el! firstprize firstprize firstprize
kali
Scris: Thursday, March 13, 2008 11:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miru wrote:

Muuuuuult timp, dar bine ca va apropiati de final!
Spor la treaba si felicitari pentru reusita!
Cris-DL
Scris: Thursday, March 13, 2008 11:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Miru wrote:

Spor la treaba in continuare si sa-l stapaniti sanatosi si fericiti pupici
mommy
Scris: Thursday, March 13, 2008 1:16 PM
Nivel

Kiki, Kali, Cristina, multumim pentru urari si gandurile bune! pupici pupici pupici
A durat atat de mult pentru ca s-a lucrat cu intreruperi, din diverse motive. Acum in sfarsit nu mai arata a santier, ci a casa. Si lui Mihaita i-a placut. Primul lucru pe l-a facut cand l-a vazut asa frumos aranjat a fost sa insface doua lemne si sa le loveasca ritmic de parchetul abia montat... nervi ras hohot Sper sa apuc sa fac macar cateva poze cat inca va arata "ca nou". angel
shirel
Scris: Thursday, March 13, 2008 9:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Miruma bucur ptr.voi si cred ca ati aranjat foarte
frumos(de a luat asa de mult timp)de abia astept pozele.
Sa fie intr-un ceas bun!Ma bucur ca lui Mihaita i-a
placut parchetul!nu
mommy
Scris: Friday, March 14, 2008 8:41 AM
Nivel

Shirel, pupici pupici pupici !
petro
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Noi stam cu parintii mei care au 3 camere. Dar speram ca in viitorul apropiat sa incepem constructia la casa, insa asta depinde de cum vindem casa parinteasca a sotului. Avem pamantul, dar nu avem inceputul. Casa de la Blaj (orasul natal al sotului meu) e mare si in concluzie si scumpa, iar clientii nu se prea inghesuie. Dar speram inca. Ultimul client a spus ca in septembrie ar avea toti banii si o ia ca-i place mult. Asa ca daca ar fi sa stam la Blaj am avea 5 camere, bucatarie cu salon de luat masa, 2 bai, 2 garaje fool. Deci care se pune la vot, cea in care locuim sau cea la care suntem proprietari?
dya
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:52 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Pai daca nu va incurca din punct de vedere al serviciului eu as alege cea la care sunteti proprietari. Este mult mai bine singuri chiar daca va intelegeti cu parintii.
Sfefania_Johansson
Scris: Tuesday, April 8, 2008 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
noi aveam o casa cu 3 nivele..
demisol: garaj, o camera ce pana renovam nivelul o vom folosi ca uscatorie, 2 camari (una va deveni baie)
et1: living, bucatarie cu dinning, garderoba musafiri, terasa acoperita
et2: dormitorul nostru, camera bebe(e goala acum), camera calculatorului, baie
gradina e f mica, dar e de ajuns cat sa avem coltul nostru de verdeata

nu e casa noastra, e a socrului meu..si abia astept sa ne mutam hahah
e de treaba socrul..dar putin absurd..nu ne-a lasat sa zugravim camera lui Jacquelinefool care fusese cabinetul lui Tony timp de un an..si eu am zis sa fie proaspata..detalii ar fi mai multe in leg cu asta..dar prefer sa ma abtin si sa trec cu vederea..in orice caz, abia astept sa ne mutam!! sic
petro
Scris: Friday, April 11, 2008 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
dya wrote:
Pai daca nu va incurca din punct de vedere al serviciului eu as alege cea la care sunteti proprietari. Este mult mai bine singuri chiar daca va intelegeti cu parintii.

Stam cu parintii mei pentru ei sunt in Alba Iulia. Nu vreau sa mergem in Blaj sa stam singuri pentru ca eu nu cunosc pe nimeni acolo, decat cateva rude de-ale sotului. Toate prietenele mele si familia imi sunt aici. Stiu ca suna cam egoist din partea mea, dar de 8 ani de cand suntem impreuna s-a obisnuit si el aici. Suntem mai inghesuiti, dar speramm sa incepem constructia la casa anul acesta si manati de entuziasm uitam de inghesuiala sic.
marmita
Scris: Friday, April 11, 2008 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
noi ne-am achizitionat un apartament cu 3 camere, ca avem familia "mare" acum, si vroiam pt bb camera separata, sa aiba coltisolul ei de nebuniihohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.