Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Noi ne-am cumparat casa exact cu o luna inainte de a naste. asa ca Eden a intrat in casa noua.Avem 5 camere,terasa si o gradina dar nu prea mare. deci:-dormitorul parintiilor cu dus si WC debara unde este masina de spalat si uscatorul de rufe sufrageria+ WC oaspeti sus la al 2 etaj 2 camere+baie(la care deocamdata nici nu locuim,doar ptr.musfirii) si cit pe ce sa uit camera lui Eden care este vizavi de camera noastra. in curind sper sa trimit si fotografii |
|

| Mii de scuze am uitat bucataria care este in continuarea sufrageriei bucatarie deschisa. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/30/2007 Mesaje: 34
| 2 camere |
|
Inregistrat: 6/30/2007 Mesaje: 34
| M-am trezit si eu! Noi ne-am cumparat un apartament dupa posibilitatile noastre cu 2 cam.Dar,suntem multumiti caci este a noastra,este cuibuletul nostru de nebunii.Cum vom amenaja mai tarziu camera copilului vom vedea,dar acum suntem multumiti.pupici |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/19/2007 Mesaje: 147
| noi avem doar una(27 m,cu tot cu baie ,hol, bucatarie)si nici nu avem sanse s-o schimbam prea curand |
|

| tabmirela ,nu fii necajita principalul este sa ai un acoperis si sa fii sanatoasa. Eu cunosc multe persoane care au vile cu 8,9,10 din Rominia si locuiesc tot intr-o camera.Si mai stii poate cu timpul ai sa ai si tu o locuinta mai mare,nici nu stii de unde sare iepurele? Si aproape am uitat bine ai venit la noi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| si eu am votat 2 camere +hol,<baie ,bucatarie,balcon> |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/19/2007 Mesaje: 147
| Shirel,multumesc pentru urare! sa stii ca nu sunt foarte necajita.noi suntem fericiti si asa.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Noi avem doua dormitoare , salonul , bucataria , doua bai , terasa si o boxa la parterul blocului. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| noi avem trei camere: 1 living, doua dormitoare, o sala de masa, bucatarie, baie, in total 130 mp si ce e mai important... o curte |
|
Inregistrat: 1/5/2008 Mesaje: 40
| Noi avem casa cu 5 camere,2 bai cam mici,o bucatarie cam mica,dar 2 sufrageii mari,si 3 dormitoare potrivite
 |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si noi avem tot doua camere ...mai micute dar sunt doua .Am avut de ales intre a achizitiona o garsoniera sau un apartament confort doi si binenteles ca am optat pt apartament. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| tabmirela wrote:noi avem doar una(27 m,cu tot cu baie ,hol, bucatarie)si nici nu avem sanse s-o schimbam prea curand
Eu zic ca valoarea unui camin nu e data de numarul de camere, ci de sentimentele care sunt coroborate pentru a da caldura unui camin. |
|

Inregistrat: 11/27/2007 Mesaje: 60
| Noi avem un apartament cu trei camere cofort, doi ma e bine decat deloc , dar vrem sa ne luam casa la curte,pe mine sincer nu ma intereseaza la o casa cat de mari sau multe sant camerele , vreau doar o bucatarie mare imensa, pentru ca acolo petrec mai mult timp . Conteaza ca ai o casa nu cat de mare e casa si in primul rand sa te intelegi va doresc tuturor sa va realizati visuile si mult intelegere ori cati merti patrati ar fi |
|

Inregistrat: 11/27/2007 Mesaje: 60
| tabmirela wrote:noi avem doar una(27 m,cu tot cu baie ,hol, bucatarie)si nici nu avem sanse s-o schimbam prea curand
Am cunostinte care stau in garsoniere si am vazut fel de fel de amenajari si atat de bine facute inca sa ocupe putik spatiu mobilieru si sa fie si folositor nu conteaza decat sa te intelegi si sa fie armonie in caminul tau familiar asta este nu toti ne lasa barza in puf dar putem spera la mai bine te pupacesc ! |
|
|