Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Roxanel wrote:Eu am 7 camere ... una pentru mine, una pentru sot, una pentru Antonia, una pentru servitori, o bucatarie, o sala de mese, o sufragerie, un conservator si o camera pentru studiu. Am 4 bai, 2 garaje, o vie, o gradina de portocali si nasul lui Pinocchio. Hai ca m-ati crezut.  Stau la fel ca toata lumea care nu a mostenit vreun conac. 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si o baie.
la inceput chiar ma gandeam "si ptr servitori ? woaw ca-n filme .." ...recunosc ca pana am terminat de citit postarea ta , am crezut |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si noi avem: 2 camere, 1 sufragerie, 2 bai,1 bucatarie. Karina doarme la ea in camera de la 1 an si 2 luni cam asa
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Roxanel wrote:Eu am 7 camere ... una pentru mine, una pentru sot, una pentru Antonia, una pentru servitori, o bucatarie, o sala de mese, o sufragerie, un conservator si o camera pentru studiu. Am 4 bai, 2 garaje, o vie, o gradina de portocali si nasul lui Pinocchio. Hai ca m-ati crezut.  Stau la fel ca toata lumea care nu a mostenit vreun conac. 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si o baie. Nu esti normala! Ii citeam sotului si cand am ajuns la parte cu Pinnochio am izbucnit amandoi intr-un ras isteric! Bravoooooooooooooo!
Si-acum noi...o camera - a lui Alex, o sufragerie - camera noastra, o bucatarie si o baie, doua balcoane...In curand din bucatarie si hol o sa facem un living...ca o a treia camera... |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Eu am 6 camere, 1 living, 3 bai, o bucatarie mare si una mai mica, si 3 holuri destul de mari. Dar cu noi in casa mai sta socrul intr-o camera, Omi ( bunica sotului si 2 cumnati... ) Fiecare are cate o camera, iar noi avem 2 camere...livingul este comun pentru toata lumea, si pentru musafiri |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Am votat si eu la 2 camere: dormitor-eu cu Denis, sufragerie-Robert cu tati(dormea singur pana la nasterea bb-ului), bucatarie, baie, 1 hol in forma de "L" si un balconas pe care l-am facut parte integranta din sufragerie Cand intind rufele trag jaujelele verticale si e ok!!! P.S. la demisolul blocului am si o boxa de 6 mp, deci in total ar fi cam 55mp. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Dar tu si sotul tau nu faceti nani impreuna?
|
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| si noi am votat 2 camere + hol, baie, bucatarie si un balcon mare (cat sufra si dormitorul) pe care speram sa-l inchidem cat de curand |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| noi avem 4 camere,una pentru noi,una pt copii(deocamdata dorm in aceeasi camera separat de noi),in una sta fratele meu si una goala,pt musafiri.eu am tinut mortis sa am macar 4 camere in casa |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu am o camera. unde votez? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Eu am o camera.  unde votez?
Tare intrebarea... Cred ca initiatoarea topicului nu s-a gandit si la garsoniera! Poate ne ajuta Adriana...cu inca o categorie la poll |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu am asa: living, birou, doua camere, doua bai, bucatarie, terasa. Oare ce sa votez? Probabil patru, |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu cred ca 4. Ca pana la urma si livingul si biroul tot camere sunt |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| ANDREEA&BIANCA wrote:Dar tu si sotul tau nu faceti nani impreuna?
Momentan nu! Eu il mai iau noptea pe Denis in pat si-i e frica sa nu se intoarca peste el (are un program haotic la serviciu si tare obosit). |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| taki wrote:Eu am o camera.  unde votez?
desteapta de mine! good point Alina!
Adrianaaaaaaaaa, help te rog cu inca o varianta de raspuns! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu am apartament cu 4 1/2 camere.
Dormitor parinti + baie cu WC + camera de siguranata cu pereti de beton ( pa care am trasformat-o in camera - dulap ) Dormitor fete - ele dorm impreuna, cu baie si WC separat Camera de lucru prntru mami Salon imnes cu bucatarie build-in Holisor ( este un fel de nisa, multi au inchis nisa si au facut inca un dormitor) Terasa de lucru pentru masinile de spalat/uscator ( un fel de debara dar mai mare)
Casa in toatal 120mp
.... si terasa imensa 40mp
Cam atat |
|
|