Chestionar intrebare: una
Alegere Voturi Statistici
doua 44 32%
trei 42 30%
patru 23 16%
mai mult de patru 28 20%

Cate camere aveti in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Thursday, June 14, 2007 9:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Roxanel wrote:
Eu am 7 camere ... una pentru mine, una pentru sot, una pentru Antonia, una pentru servitori, o bucatarie, o sala de mese, o sufragerie, un conservator si o camera pentru studiu. Am 4 bai, 2 garaje, o vie, o gradina de portocali si nasul lui Pinocchio. hohot

Hai ca m-ati crezut.ras Stau la fel ca toata lumea care nu a mostenit vreun conac. 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si o baie. pupici

cool cool cool la inceput chiar ma gandeam "si ptr servitori ? woaw ca-n filme .." ...recunosc ca pana am terminat de citit postarea ta , am crezut sic hohot hohot hohot hohot
Ely
Scris: Thursday, June 14, 2007 11:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Si noi avem: 2 camere, 1 sufragerie, 2 bai,1 bucatarie. Karina doarme la ea in camera de la 1 an si 2 luni cam asapupici
leut
Scris: Friday, June 15, 2007 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Roxanel wrote:
Eu am 7 camere ... una pentru mine, una pentru sot, una pentru Antonia, una pentru servitori, o bucatarie, o sala de mese, o sufragerie, un conservator si o camera pentru studiu. Am 4 bai, 2 garaje, o vie, o gradina de portocali si nasul lui Pinocchio. hohot

Hai ca m-ati crezut.ras Stau la fel ca toata lumea care nu a mostenit vreun conac. 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si o baie. pupici

Nu esti normala! Ii citeam sotului si cand am ajuns la parte cu Pinnochio am izbucnit amandoi intr-un ras isteric! Bravoooooooooooooo!hohot hohot hohot

Si-acum noi...o camera - a lui Alex, o sufragerie - camera noastra, o bucatarie si o baie, doua balcoane...In curand din bucatarie si hol o sa facem un living...ca o a treia camera...
crista
Scris: Saturday, June 16, 2007 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Eu am 6 camere, 1 living, 3 bai, o bucatarie mare si una mai mica, si 3 holuri destul de mari. Dar cu noi in casa mai sta socrul intr-o camera, Omi ( bunica sotului si 2 cumnati... )sic Fiecare are cate o camera, iar noi avem 2 camere...livingul este comun pentru toata lumea, si pentru musafiribounce
S.ELENA
Scris: Monday, July 2, 2007 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Am votat si eu la 2 camere: dormitor-eu cu Denis, sufragerie-Robert cu tati(dormea singur pana la nasterea bb-ului), bucatarie, baie, 1 hol in forma de "L" si un balconas pe care l-am facut parte integranta din sufragerie Cand intind rufele trag jaujelele verticale si e ok!!!
P.S. la demisolul blocului am si o boxa de 6 mp, deci in total ar fi cam 55mp.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Monday, July 2, 2007 9:58 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Dar tu si sotul tau nu faceti nani impreuna?
ira_tgr
Scris: Monday, July 2, 2007 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
si noi am votat 2 camere + hol, baie, bucatarie si un balcon mare (cat sufra si dormitorul) pe care speram sa-l inchidem cat de curand
Fluturas
Scris: Monday, July 2, 2007 12:27 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
noi avem 4 camere,una pentru noi,una pt copii(deocamdata dorm in aceeasi camera separat de noi),in una sta fratele meu si una goala,pt musafiri.eu am tinut mortis sa am macar 4 camere in casa
taki
Scris: Monday, July 2, 2007 12:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am o camera.ras unde votez? scratch
Kiki
Scris: Monday, July 2, 2007 12:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:

hohot hohot hohot Tare intrebarea...
Cred ca initiatoarea topicului nu s-a gandit si la garsoniera! Poate ne ajuta Adriana...cu inca o categorie la poll firstprize
Alina
Scris: Monday, July 2, 2007 1:49 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu am asa: living, birou, doua camere, doua bai, bucatarie, terasa. Oare ce sa votez? Probabil patru, uff uff
Kiki
Scris: Monday, July 2, 2007 1:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Eu cred ca 4. Ca pana la urma si livingul si biroul tot camere sunt sic
S.ELENA
Scris: Monday, July 2, 2007 11:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
ANDREEA&BIANCA wrote:
Dar tu si sotul tau nu faceti nani impreuna?

Momentan ras nu! Eu il mai iau noptea pe Denis in pat si-i e frica sa nu se intoarca peste el (are un program haotic la serviciu si tare obosit).
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 3, 2007 4:06 PM
Nivel

taki wrote:

banghead desteapta de mine! good point Alina!cool

Adrianaaaaaaaaa, help te rog cu inca o varianta de raspuns!pupici
Cristy
Scris: Tuesday, July 3, 2007 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Eu am apartament cu 4 1/2 camere.

Dormitor parinti + baie cu WC + camera de siguranata cu pereti de beton ( pa care am trasformat-o in camera - dulap )
Dormitor fete - ele dorm impreuna, cu baie si WC separat
Camera de lucru prntru mami ras
Salon imnes cu bucatarie build-in
Holisor ( este un fel de nisa, multi au inchis nisa si au facut inca un dormitor)
Terasa de lucru pentru masinile de spalat/uscator ( un fel de debara dar mai mare)

Casa in toatal 120mp

.... si terasa imensa 40mp

Cam atat scratch
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.