Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Ah, venisem eu din Ro crescuta la 4 camere in ap. mare de invarteai caruta si m-a bagat Kaze in ap. lui de burlac cu doua dormitoare minuscule si un living plin de mobila si bibelouri.Si pe jos mocheta in loc de parchet asa ca sa ma sufoc de tot si sa mor in chinuri.Acum e bine, avem 4 dormitoare sus si livingul si bucataria jos.Multe case au jos si o camera de zi " family room" noi nu avem .Nu cred ca copiii chiar trebuie sa stea fiecare in cate un dormitor.Doi copii intr-un dormitor ,chiar si trei,merge.Nu-mi place sa separ copii sunt mai uniti si au lucruri in comun in aceeasi camera.Cand cresc si au nevoie de intimitate ,da, daca vor pot avea camera lor.La noi cred ca Diana o sa stea singura si astia doi mici intr-o camera ...sa vedem, nu stim deocamdata.Poate nu vrea singura si o sa stea calare toti gramada Am votat mai mult de 4 ca vad ca se numara si sufrageria. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| ...deci 3 bucati dormitoare la etaj (master bdrm al nostru, bdrm-ul Karinei si un bdrm de oaspeti in care am si birou, fiecare au walk-in closets) cu 2 bai full (una e incorporata in master bdrm, cealalta deserveste celelalte 2 bdrm-uri), laundry closet...la parter 1 bucata bucatarie, 1 bucata living, 1 bucata family room, 1 bucata dinning room si o baie...in basement 2 camere in amenajare (una are iesire in curtea din spate) + 1 baie in amenajare si ea + laundry room si storage shelves...terasa si-n fata casei, si-n spate, 1 bucata garaj maricel lipit de casa, curte cca. 2000mp |
|

| aoleu, Delfinasa, ala e palat.Casa mea cred ca e jumatate cat a ta am uitat ca nu am pus basement-ul dar si asa tot acolo bifam. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Mihaela si Mihaela ...m-ati bagat in boale cu casele voastre! ca ma bucur ca aveti asa ceva! asta imi doresc si eu insa de unde bani pt asa ceva?
eu imi doresc mai mult decat orice casa, nu apartament insa nici teren nu avem deocamdata si nici bani sa construim totul odata. so...pt urmatorii ani merge si 3 camere intr-un bloc.
Mihaela, mami...si eu sunt pro dormitor comun pt copii insa cum sa pui in aceeasi camera un bebe mic care se trezeste la cateva ore cu unul care doarme de 2 ori pe zi si noaptea are nevoie de liniste? eu nu as putea sa fac asta pt ca Andi are un somn f usor si tresare la orice zgomot mai puternic. cand or creste, da, normal, mi-ar placea sa aiba aceeasi camera, din aceleasi considerente pe care le-ai enumerat si tu. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| e mare, da...Miha, am vazut eu ca si voi tot un casoi mare aveti ...astea-s dimensiunile pe-aici : case mari la (viitoare) familii mari . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Monachris , Miha ( 75 ) si Miha ( Delfinasha ) , ce bine de voi. Aici , din totala lipsa de spatiu ( teren ) si din cauza densitatii ( maxime ) a populatiei ...... nici in vis nu ne-am permite atat spatiu. Sunt si aici, farms . in afara localitatilor, case mari, spatioase , cu teren, dar sunt nu scumpe ci exorbitante ! Chiar citeam saptamana trcuta de one bedroom flat in Londta , cu view la Tamisa , pret de vanzare 3 milioane de lire sterline....... . Aici sunt .... scumpe rau proprietatile ..... si asa mici si ingramadite ! |
|

| [quote=Andismom Mihaela, mami...si eu sunt pro dormitor comun pt copii insa cum sa pui in aceeasi camera un bebe mic care se trezeste la cateva ore cu unul care doarme de 2 ori pe zi si noaptea are nevoie de liniste? eu nu as putea sa fac asta pt ca Andi are un somn f usor si tresare la orice zgomot mai puternic. cand or creste, da, normal, mi-ar placea sa aiba aceeasi camera, din aceleasi considerente pe care le-ai enumerat si tu. [/quote]
Sincer nu stiu, si eu de multe ori ma gandesc la asta, inca nu am montat patutul ca nu stiu unde sa-l pun Mamici cu doi copii, sariti cu sfaturi, voi cum ati facut?Cred ca o sa-l culc pe bebe2 cu mine o perioada,pt comfortul meu sa nu ma dau jos din pat mereu si mai apoi vedem...Sau pot sa-i culc pe amandoi intr-o camera si-i pun lui8 asta mic monitorul la nas sa aud imediat primul scancet ,incurcata incurcatura asta
|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si noi stam acum la 2 camere(in chirie) dar suntem pe punctul de mutare la 4 !!! Nu sunt mari, dar sunt multe !!!! In plus, am si eu 2 bai si 2 balcoane. Daca stau bine sa ma gandesc , e ceva de genul apartamentului lu Adriana, doar ca la etajul 3 din 4. Tot la fel de mare. Cand ne mutam am sa va pun poze sa vedeti comparativ cu cel pe care l-am vandut (si care avea 3 camere si un balcon, o baie si un fel de bucatarie) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si noi avem 2 camere. Nu consider ca sunt suficiente, dar inaca nu mi-am pus problema pt ceva mai mare. Nici pe asta nu l-am terminat de amenajat, iar de altul..nu prea sunt posibilitati. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Noi am vandut pe cel cu 3, am luat credit la banca (mare si pe 35 de ani, ca altfel nu ne incadram) si din cateva mii de euro l-am pus la punct. Acum doar sa ne mutam... |
|
| fdianamaria wrote:Noi am vandut pe cel cu 3, am luat credit la banca (mare si pe 35 de ani, ca altfel nu ne incadram) si din cateva mii de euro l-am pus la punct. Acum doar sa ne mutam... Eu abia am obtinut credit pt asta, si atunci nu aveam copil. Pt altul cu mai multe camere nici o sansa. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu am 7 camere ... una pentru mine, una pentru sot, una pentru Antonia, una pentru servitori, o bucatarie, o sala de mese, o sufragerie, un conservator si o camera pentru studiu. Am 4 bai, 2 garaje, o vie, o gradina de portocali si nasul lui Pinocchio.
Hai ca m-ati crezut. Stau la fel ca toata lumea care nu a mostenit vreun conac. 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si o baie. |
|
| Roxanel wrote:Eu am 7 camere ... una pentru mine, una pentru sot, una pentru Antonia, una pentru servitori, o bucatarie, o sala de mese, o sufragerie, un conservator si o camera pentru studiu. Am 4 bai, 2 garaje, o vie, o gradina de portocali si nasul lui Pinocchio. Hai ca m-ati crezut.  Stau la fel ca toata lumea care nu a mostenit vreun conac. 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si o baie. De partea cu " una pt sot" eram cam nedumerita, in rest chiar credeam. |
|

| eu cand am ajuns la faza cu servitorii am inceput sa-mi rod un pic unghiile ca si mie mi-ar trebui vreo doi si muream de ciuda ca uite Roxanel are si eu n-am Adevarul e ca doar daca te ajuta parintii sau daca mostenesti ceva te mai descurci cu casa in Europa.Mi se pare ca e mai greu acolo ca am si eu trei frati tot in Londra si numai unul are casa ,destul de mica dar e frumusica.Noi suntem 5 copii, daca impartim casa parinteasca la 5 ne luam fiecare cate o paine si cam gata Asa ca a trebuit sa plece fiecare sa-si faca rostul de unul singur si fara o letzcaie in buzunar |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| eu am trei si sufrageria patru.deci am votat 4 |
|
|