Chestionar intrebare: una
Alegere Voturi Statistici
doua 44 32%
trei 42 30%
patru 23 16%
mai mult de patru 28 20%

Cate camere aveti in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, June 12, 2007 10:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
sunt f curioasa cam cate camere au majoritatea fetelor de aici?

noi acum stam in 2 camere si, dupa cum stiti unele dintre voi, acum ne agitam sa ne mutam la ceva mai mare. 3 sau poate chiar 4 camere. asta in perspectiva sosirii unui nou membru in familie in viitorul nu f indepartat.

eu asa zic, ca e important sa ai spatiu si sa aiba copiii camera lor daca nu chiar fiecare cu camera lui.

unele dintre voi imi stiti situatia, Andi doarme cu noi in dormitor. nu ma deranjeaza in mod deosebit, mie chiar imi place insa nu cred ca e loc de copii in 2 camere. nu ca sa stai comfortabil, nu?

noi, oarecum, am conditionat, de comun acord, aparitia lui bebe 2 de achizitionarea unei case mai mari. nu stiu daca e corect sau nu insa mi-ar placea sa nu ne calcam in picioare si copiii sa se deranjeze intre ei.uff

cele care aveti 2 copii si 2 camere sau 3, cum va descurcati? cum dormiti? cum dorm copiii? in ce formula?pupici
Roxanel
Scris: Tuesday, June 12, 2007 11:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Camere adica dormitoare + sufragerie sau numai dormitoare?
Cris-DL
Scris: Tuesday, June 12, 2007 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Noi scratch nici nu mai stiu cate camera am ras hohot pt ca : dintr-un apartament cu 2 camere semidecomandat cu 7 usi in casa (cand l-am cumparat), a mai ramas : ap. decomandat cu 3 camere + baie + bucatarie si 4 usi .... plus ca am mai "acaparat" si camera care era pe vremuri a femeii de serviciu si am facut o debara, mai maricica si am mai inchis cu gard si gradina cat este apartamentul nostru, am facut gard si usa de la balcon spre gradina .... asa ca e cam ca la casa, iar pe sotz daca il dau afara pe usa de la intrare, intra pe cea din spate, de la gradina hohot

Binenteles ca acum ne ajunge, dar tot visam la o casuta pe pamant cyclops

Deci : 3 camere
Maria & Mario
Scris: Tuesday, June 12, 2007 11:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi avem doua dormitoare ( unul eu cu tati si unul Maria ), living room, dinning si bucatarie ! Spatiu de odihna e separat de spatiul de zi.

Maria doarme in camera ei de la 6 luni jumatate ! Si asa recomand fiecarui mamici ! Viata personala, de cuplu , are nevoie de ..... intimitate , in caz ca ies scantei.
sic love

Eu cred ca fiecare decide ce considera ca e mai bine pentru familia lui. Daca bebe doi al nostru, atunci cand va veni, va fi fetita , mi-ar place sa imparta acelasi dormitor cu Maria ( cum am fost eu cu sora mea ) love . De mutat la 3 dormitoare cu siguranta o vom face si noi , atunci cand ne vom si permite scratch Nu stiu sincer cum se vor impaca un bebe urlator cu un copilas de preschool. uff

pupici

Am bifat 4 camere ...
kali
Scris: Tuesday, June 12, 2007 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
4 si noi...intr-un fel.
Au fost 4, am facut modificari, dar daca ar mai veni un bebe avem cum sa mai facem un dormitor din spatiul ramas, fara sa ne afecteze.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, June 12, 2007 11:48 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
am bifat 2 camere, adica sufragerie si dormitot, bucatarie, baie si hol. in total 60 mp. de fapt numai sufragerie nu i se poate spune in rest orice. fata doarme cu noi in sufragerie si Andrei e privilegiat, ca e scolar, si doarme singur.
e ingramadeala, la ora 21.30 dau stingerea si ...suntem restrictionati plans plans plans daca vede vreun bec aprins fata nu doarme.
dar din fericire am achizionat teren si anul viitor construim casoi mare yes yes yes
bontocel
Scris: Tuesday, June 12, 2007 11:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Am bifat 2 camere...dar noi dormim intr-o camera cu Elena, iar socrii mei in cealalta camera, iar ziua suntem peste tot sic . Apartamentul e decomandat, asa ca nu ne incurcam prea tare..are si cine sa ma ajute cu Elena...am si cu cine sa stau in casa sa nu ma plictisesc cand pleaca sotul in deplasari 2-3 zile...platesc mai putin la intretinere...ma inteleg bine cu socrii.deci TOTUL E OK.
Noi am facut intai bb ...si dupa aceea ne gandim la "altele" ce tin de comfort. Eu sunt MULTUMITA.sic thumleft SAU CHIAR FERICITA CU TOT CE MI-A DAT DUMNEZEU. sic angel
mari_paun
Scris: Tuesday, June 12, 2007 12:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
eu locuiesc intr-un ap ANL< (cu chirie) > am 2 camere si locuiesc cu Ema...
sufrageria este locul unde Ema lucreaza in fiecare zi, e cam ca o clasa de gradi...asa e decorata si plina de jucarii si materiale, tot aici primim musafiri, daca se fumeaza se sta la bucatarie, este destul de spatioasa, dormitorul este VERDEEE, culoarea care ma linisteste si camera unde dorm cu Ema...deocamdata nu ma lasa inima sa o las singura sa doarma in camera, am mai incercat asta...nu pot sa spun ca nu merge, dar e asa de bine sa o simt langa mine...
flowers
Miri
Scris: Tuesday, June 12, 2007 1:15 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Noi avem un apartament cu 3 camere, dar Sara inca doarme cu noi , in dormitor.
In camera ei sunt doar jucarii si "mobila" facuta de Manu, deoarece vrem sa o amenajam (extins in balcon, placat pereti cu rigips, geamuri schimbate, mobila noua...), inainte de a muta printesa acolo.
danab
Scris: Tuesday, June 12, 2007 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Noi avem doua camere (dormitor si sufragerie). Miruna doarme in dormitor cu noi, sufrageria e locul de joaca de peste zi ca e plina cu toate jucariile ei. SI noi vrem sa ne mutam cat de curand intr-un apartament mai mare, cu minimum 3 camere, ca sa aiba si ea camera ei, si daca vine si bebe2 sa nu se calce pe picioare.
monachris05
Scris: Tuesday, June 12, 2007 1:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Eu am bifat la mai mult de 4 camere..am vazut ca se "numara" su sufrageria. Noi avem: 1 dormitor eu cu sotul, 1 dormitor Christian (in care doarme din prima zi cand l-am aduc acasa de la spital), 1 dormitor...pt oaspeti (cam rara il folosim..pentru oaspeti, mai mult sta Christian acolo si se uita la tv la desene), un birou si sufrageria!
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, June 12, 2007 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Noi avem 3 camere: doua dormitoare - noi unul, Tudor unul, sufrageria, un hol maaare, 2 bai, bucataria, 2 balcoane, un hol inchis din casa scarilor, unde se descalta si se dezbraca lumea, si o boxa, cu intrare din acest hol. In total, aproape 100 mp. Tudor are camera lui de la inceput. Pana la 4 luni, a stat cu noi. Apoi, cand s-a mutat la patutul mare, a trecut in camera lui. Dar si noi tindem spre un apartament cu 4 camere. Din pacate, suprafata e mai redusa la unul cu 4 camere decat la apartamentul nostru.
Ne-am gandit si la casa. Dar daca vom lucra, nu stiu, zau, cum vom face cu gradinita si scoala lui Tudor. Asa ca, decat o casa in afara orasului, mai bine un apartament in oras. Cel putin, cativa ani, pana cand vedem ce si cum e cu transportul la scoala.
Mela
Scris: Tuesday, June 12, 2007 2:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
2 camere avem,plus o bucatarie-sufragerie,copiii dorm cu mine in dormitor,bebele in patutul lui,fata langa mine.tati e plecat.
deocamdata incercam sa strangem banuti sa ridicam o casa.cat sunt ei mici nu e problema cu spatiul,dar dupa ce mai cresc...altfel se va pune problema.
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, June 12, 2007 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
3 camere --adica 1 sufragerie + 2 dormitoare + 1 baie + 1 bucatarie + 1 balcon + hol .

Adina doarme in camera cu mine si cu tati , insa in aceasta vara o vom muta in alt dormitor impreuna cu cumnatul meu ( ca m-a zapacit cand le fac camera lor , ca el vrea sa doarma cu ea ..si e mare fetelor are 20 ani , dar a zis ca el o vrea pe fata cu el in camera ) ....asa ca dupa ce trimit fata la tzara ne apucam sa le facem lor camera si sa le bag si biroul cu , calculatorul la ei in camera ........sufrageria , e doar ptr musafiri ....iar apartamentul e al socrilor , dar ei sunt la tzara ......
AdrianaC
Scris: Tuesday, June 12, 2007 3:39 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am ales 4 camere, desi acum sunt oarecum 3 camere. Oarecum pentru ca noi am ales pana sa vina Andrei in peisaj sa renuntam la dormitorul nostru si sa facem un living imens, de vreo 38 mp, format din fosta sufragerie, balcon, dormitorul mare si un holisor mai mic. Noi am dormit in alt dormitor, cel in care acum am facut camera lui Andrei.

Dupa ce a venit Andrei, am mutat mobila de dormitor la living si acum avem practic si living si dormitor in acelasi loc. Vreau sa separ cu jaluzele verticale acum livingul de dormitor.

1. Camera lui Alice
2. Camera lui Andrei
3. Living
4. Dormitorul nostru

Mai avem:
  • 1 balcon, cam mic, si la care am cam renuntat pentru ca am pus parchet si l-am facut oarecum parte integranta din living
  • baia copiilor (care are WC, chiuveta si cadita de dus
  • baia noastra (care are tot ce ii trebuie si e mai mare decat a copiilor)
  • bucataria (asta m-a incantat cel mai mult cand am cumparat apartamentul pentru ca este mare cat dormitorul copiilor, vreo 10mp)
  • o debara imensa
  • un hol marisor

Ca si suprafata, are in jur de 95mp.
  • Utilizatori in acelasi subiect
    NU poti posta subiecte noi in acest forum.
    NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
    NU poti sterge postari in acest forum.
    Nu poti edita postari in acest forum.
    Nu poti crea sondaje in acest forum.
    Nu poti vota in sondaj in acest forum.