Un fularas simplu facut pt fetita prietenei mele.
|
Alte modele:
|
O caciulita pt iubitul meu...
|
Asta trebuia sa fie vesta lui... :018: Am terminat partea din fata si inca jumatate din spate si a ramas asa.... Voi ajunge vreodata pe la magazin sa cumpar culoarea care imi trebuie....
|
Fetele, sunt tare fericita!!!! am terminat si eu prima mea vestuta!!!! Initial ii incepusem una iubitului dar intre timp am ramas fara fir pt el si m-am apucat de a mea; nici in ziua de azi inca nu i-am terminat-o Combinasem un maro cu un beige cu fir auriu, am pus si niste poze mai de-aprope, nu stiu sigur cat de bine se vede, dar astea sunt culorile mele preferate de iarna si de aceea le-am ales. Modelul nu e cine-stie-ce dar sa va spun sincer am vrut sa fac ceva rapid ca eram tare curioasa sa vad cum iese si nu aveam rabdare sa stau cine stie cate zile numai din cauza vreunui model complicat.... :923:
|
:018: :bowing: Multumesc mult!!!
|
flori1972 wrote:cristine, ai si de ce fi mandra,ai facut niste caciuli foarte frumoase flory1972 mamibogdan Dianna
:bowing: Va multumesc mult!!!
|
Pun si eu cateva modelute mai simple; dar care mie imi sunt tare dragi, ca tot ce iese din mainile mele de altfel.... Ma indragostesc de ele numai cand stiu ca le-am facut eu... Initial incepusem sa fac diverse lucruri pt a le darui, dar pana la urma n-am mai dat nimic , le-am pastrat pt noi toate... :210: Am zis ca tura viitoare chiar le voi da
|
Foarte frumoase!
|
Postez si eu cateva modele de incepatoare ce sunt...
Stiu ca sunt destul de simple dar na, eu ma mandresc tare mult...
|