nu am mai reusit sa fac un bebe,dar nici nu am mai incercat,nu mai sunt intr-o relatie stabila de mult,din pacate am ramas doar cu jumatate de ovar si fara nici o trompa,am avut o alta operatie in urma cu o luna de zile.M-am logat doar sa va salut si sa va urez succes la toate iar celor care aveti bebelusi sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi.mi-au venit asa niste amintiri cand am gasit site-ul.... .eu va pupacesc pe toate si va doresc sa aveti un craciun cat mai fericit si cu spor la bebelit
|
ohhhh buna fetelor,doamne cat timp a trecut de cand nu am mai intrat aici :O mi se pare ca a trecut o mie de ani.nici nu stiu daca va mai amintiti de mine :( .ce sentimente imi revin acum xand v-am gasit din nou :) fetelor cine si cum a facut bebe?cum sunte-ti?jur ca mi-a fost tare dor de voi,va pupacesc pe toate
|
fetelor am postat si la aspirante,testul minut are linia de uscare?adica eu imediat cum l-am facut se vedea a2a liniuta subtire rozalie,iar dupa o ora rezultatul este cel din poza.adica nu stiu ce sa cred.acum ma doare burta si imi curge si sange,chiar daca nu foarte abundent.eu am mai patit o data asa ca am facut test de sarcina slab pozitiv si dupa aia a venit menstruatia.acum fie ce o fi....noapte buna burtici
|
ohh nani ce dor mi-a fost de tine.este posibil ca la testul minut sa dea linie de uscare?eu stiam ca nu,mai ales ca e cu 4 zile inainte de data la care trebuia sa vina menstruatia.acum ma doare si burta,parca nu imi vine sa cred ca trec iarasi prin asta.si curge chiar sange,nu sunt doar picaturi,chiar daca nu curge mult ca la menstruatie,vedem pana maine dimineata cum va fi.va pup fetelor si noapte buna
|
Cred ca iarasi am pierdut sarcina .e a2a oara ca mi se intampla sa am test slab pozitiv si sa vina menstruatia.offff.
|
Fetelor imi pare rau ca va dezamagesc dar deja pierd un pic de sange...am mai patit-o o data si nu am ce sa fac....asta e, vedem, poate totusi se opreste si o fi nidarea...
|
va multumesc mult fetelor,sper sa raman si eu in casuta voastra cel putin 38 de saptamani.Sf. Nectarie m-a adus aceasta minune si sper ca tot El sa ma ajute sa fie totul bine .pupici fetelor
|
cerradia wrote:Buna fetelor! Catalyna felicitari si sarcina usoara! Are cineva probleme cu prolactina, mie una imi da mari dureri de cap...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea  Luna trecuta o aveam foarte mare, iar acum cu tratament a scazut foarte mult. Va  pe toate!
buna cerradia,multumesc mult pentru urare,prolactina ma rita am avut-o si eu.valorile stiu ca cresc atunci cand esti stresata,eu am luat un tratament si dupa aia isi revenise la normal,ingrijeste-te de prolactina si cat mai putin stres,iar bebele va veni,succes multumesc la toate fetelor si va doresc sa vi se indeplineasca visul cat mai curand la toate,eu am fost la manastirea radu voda cu al meu la Sf. Nectarie si m-am lasat in mila lui,m-am dat pe burtica cu ulei de la candela sfantului nectarie si minunea nu s-a lasat asteptata ;) .va pup fetelor si mult succes
|
crissy84 wrote:catalyna felicitari,sarcina usoara si la termen!!!!Tratamentul pe care l-ai facut nu cred ca a afectat sarcina.cel putin in prima luna din cate stiu sarcina nu este afectata de medicamentele pe care le luam.si din ce am citit polygynaxul a fost dat si la femei insarcinate la recomandarea medicului.Nu mai lua nimic cel putin pana cand ajungi la doctor.
multumesc mult crissy,pup
|
multumesc mon sa creasca mare si bebita ta
|