Profil: Catalina2015
Despre
Utilizator: Catalina2015
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, January 11, 2015
Ultima vizita: Saturday, October 10, 2015 10:17 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Psihologia Copilului - Specialistul va raspunde
Postat: Sunday, January 11, 2015 2:59 PM
Shirel,iti multumesc din suflet draga mea. Am sa incerc sa discut cu fetitza desi crede-ma ca ma "baga in ceatza" cu ce intrebari imi pune..dar am sa ma straduiesc. Ster sa reusesc sa o scot din soc si am sa-ti dau de veste rezultatele. Inca o data MULTUMESC ! si sper sa mai comunicam.
Cu drag,
Catalina
Subiect: Psihologia Copilului - Specialistul va raspunde
Postat: Sunday, January 11, 2015 3:13 AM
Buna seara ! Bine v-am gasit,tuturor !
Va scriu aceste randuri pentru ca banuiesc ca nu sunt singura persoana care se confrunta cu o asemenea PROBLEMA si am nevoie de ajutor. Sunt o mama singura si am o fetitza de 7 ani care m-a pus intr-o situatie foarte dificila si neasteptata (cel putin acum). Am sa va expun in cateva cuvinte situatia noastra familiala ca sa aveti o idee. Eu si fetita mea locuim impreuna cu mama mea(vaduva).Eu sunt studenta dar si lucrez,iar mama(economista) este inca in activitate. Familia parintilor si bunicilor mei au fost si sunt familii onorabile,in care nu au avut loc scene care sa afecteze negativ copilul.Fetita a frecventat cursurile caminului cu program normal avand o dezvoltare foarte buna.La evaluarea psihologica de la sfarsitul grupei mari mi s-a spus ca este un copil dotat cu o inteligenta deosebita,cu un vocabular complex(citeste si socoteste si este in stare sa sustina o expunere asupra unui subiect cel putin 15-20 minute). Si acum ...PROBLEMA MEA...
De cateva zile vazand-o nelinistita mi-a spus ca trebuie sa-mi marturiseasca ceva rau. Am ascultat-o fara sa-i creez starea de teama...si mi-a spus ca trebuie sa-mi explice ce a vazut ea pe net.. Astfel am aflat ca urmarind diverse jocuri pe internet a vazut reclame cu "tanti si nenea dezbracati"
ceee si de aici o sumedenie de intrebari care mai de care mai "la amanunt" in functie de ceea ce a vazut (ce facea o tanti altei tanti...si de ce facea....asa?)(ce facea nenea acela cu tanti dar si aceeasi tanti cu un alt nenea...('banghead Va rog sa ma scuzati ca scriu asta....si.....crede-ti-ma ca deja ma luasera caldurile si simteam ca imi creste disperarea....
Spuneti-mi va rog CE SA FAC si ceea ce ma sperie si mai tare este ca plange seara si spune ca nu reuseste sa nu se mai gandeasca la ceea ce a vazut !!!Am incercat sa-i umplu timpul cu diverse jocuri impreuna,citim,discutam.Desigur ca am suprimat laptopul si jocurile pe net,dar... Cum o fac sa isi scoata din minte asa ceva si cum sa procedez ???
Va rog sa ma ajutati !! Va multumesc !
Catalina