Felicitari Irina!!!
|
IoanaIoanaC wrote:
Bun venit si sa sari gardul cat de iute! Nici o clinica din Cluj nu poate face momentan FIV cu programul Ministerului, deoarece nu au inca 5 ani pe piata. Unde ai facut primul FIV si cu cine?
Mulțumesc! Anul trecut am fost la Tg. Mures la doamna doctor. Dar am prins perioada concediilor, deci am fost la consultatie si la domnul dr.
|
Bia_S wrote:Cataleya... la Cluj sunt 2 clinici RUAM: Venus Med si Regina Maria. Anul acesta ma gandeam sa accesam acel program din partea Ministerului sănătății. Am sunat la Regina Maria dar au spus ca ei nu lucreaza cu acesta(cu toate ca pe site nu asa scrie) . De clinica Venus Med...nu stiu nimic
|
iris11 wrote:
Buna si bine ai venit! Ședere scurtă. De unde esti ? Eu sunt din Târgu Mureș poate suntem mai aproape și ne putem ajuta cu sfaturi .
Salut Iris! Nu sunt din zona. La Tg Mures am fost pentru primul fiv,nereusit din pacate.
|
Felicitări Irina!
|
Buna fetelor. Sunt noua pe aici, dar am citit mesajele voastre. Si eu am un fiv cu 2 ET nereusite. Acum ma gandeam sa incerc la o clinica din Cluj. Părerile, sfaturile din partea voastra sunt binevenite!
|