Profil: cata
Despre
Utilizator: cata
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 4, 2009
Ultima vizita: Friday, October 9, 2009 2:17 PM
Numarul de postari: 26
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Silicoane - 5
Postat: Sunday, October 4, 2009 2:09 PM
thankyou Cred ca din cauza crizei financiare nu mai sunt asa multe doritoare ,cum erau in capitolele trecute. Iar cele care si-au facut acum un an sau mai mult vad ca nu prea mai intra ca sa dea sfaturi.Parerea mea este sa iti faci programari la doctorii care ti se par tie Ok si sa te operezi la cel care iti inspira incredere. Oricum multa bafta si iti tin pumnii sa iti iasa asa cum iti doresti.thumleft
Postat: Saturday, October 3, 2009 9:36 AM
Oricum eu sunt foarte multumita de rezultat iar al meu care a fost impotriva total (nu a stiut ca ma operez decit cu citeva zile inainte) de imi era ca nici nu o sa vina sa ma ia de la spital,imi zicea ca nu am nevoie de asa ceva,fiindca i se pareau perfecti asa cum erau inainte,acum e foarte incintat de rezultat si i se par f naturali desi avea si el aceleasi temeri ca si tine.
Postat: Saturday, October 3, 2009 9:24 AM
Da forma si marimea o stabileste el in functie de masuratori dar tinind cont si de dorintele tale. Din cite mi-a explicat mie ,foloseste mai ales forma rotunda deoarece implanturile au tendinta sa se roteasca,asa ca fiind rotunde nu exista nici un risc .Iar despre faptul ca ies distantati e in functie de muschi cit de dezvoltat e si cit de mult poate sa il desprinda de capul pieptului.(cel putin eu asa am inteles,sper sa nu vorbesc prostii).Oricum cel mai bine e sa iti faci o programare la dansul si sa ii pui toate intrebarile pe care le ai ,si iti va explica cu multa rabdare tot ce te intereseaza.
Postat: Friday, October 2, 2009 9:41 AM
Intai am citit acest topic de la cap la coada si m-am format o parere, care m-a facut sa ma programez la D-nul doctor Voicu. Am fost la consultatie si acolo cunoscindu-l (a avut foarte multa rabdare si mi-a explicat de-a fira par ce urma sa se intample, mi-a aratat poze)m-am hotarat ca dansul sa ma opereze. Cat despre sani par naturali, e adevarat ca la inceput sunt ridicati, dar ei coboara in timp,si acum arata f bine, ca sa nu mai zic de cicatrici sunt foarte fine ca un fir de ata ,iar la pipait nu se mai simt si pe zi ce trece se decoloreaza si cred ca la anul in vara nu o sa se mai cunoasca deloc. Dupa cum ti-am mai zis eu sunt foarte multumita de rezultat.
Postat: Thursday, October 1, 2009 12:02 PM
Asta depinde de organismul fiecaruia, eu nu am avut dureri , a fost mai mult ca o febra musculara , iar dupa o saptamana imi miscam mainile in voie,chiar si doctorul s-a mirat de mobilitatea pe care o aveam. Cu ridicatul din pat a fost o mica problema cind am ajuns acasa, fiindca patul meu este destul de jos,dar am rezolvat-o, m-am culcat pe canapea asa incit m-am putut ridica singura fara ajutorul nimanui, intradevar la ridicat e un mic disconfort. Cu cit trec zilele vei vedea ca te simti din ce in ce mai bine si vei putea face mai multe miscari.Dar cum tu ai copil mic, cel mai bine ar fi sa ai pe cineva care sa te ajute. Iti doresc sa-ti implinesti visul.wav
Postat: Wednesday, September 30, 2009 5:00 PM
Draga Dana , pe mine m-a costat in luna aprilie 3000 E , cel mai bine intrii pe sait ( www.bendis.ro sau il suni 0722684735). Eu sunt f multumita de rezultat ,iar d-l doctor e super, asa cum ai citit si aici la celelalte fete operate de dansul. Mult succes
Postat: Saturday, May 2, 2009 5:20 PM
Buna Nineta si bine ai venit! Gindeste pozitiv si vei vedea ca totul va fi bine.Iti doresc mult curaj si sa intrii pe forum sa ne povestesti cum a decurs totul.
Subiect: Adolescenti pe forum
Postat: Friday, May 1, 2009 7:17 PM
Si eu am un baiat in cl 9 a , Mihai- 15ani si 11 luni si o fetita ,Andreea- 8ani si 10 luni in cl 2 a. Asi pune si poze dar nu stiu cum.
Postat: Thursday, April 30, 2009 11:01 AM
Multumesc mult Kali. Eu mi-am dorit asa de mult ,iar inainte imi cumparam sutiene mai mari, asa incit aproare ca eram obisnuita si nu mi-a fost greu sa ma acomodez cu ei. De haine ce sa-ti spun ,cind a venit al meu sa ma ia din spital mi-a adus o camasa pe care n-am mai putut sa o inchid peste piept ,noroc cu bustiera si cu masina care era parcata in apropiere de iesirea din sectia de ortopedie. Acum trebuie sa iau hainele la probat sa vad care mai imi vin.ras
Postat: Thursday, April 30, 2009 10:50 AM
Eu am 1.70 inaltime si 59kg ,iar ca latime in spate nu sunt nici eu f lata. Sunt in armonie cu corpul, ce sa-ti zic ,pe zi ce trece capata o forma din ce in ce mai frumoasa. La inceput , in primele 2 zile mi s-au parut cam "tuguiati", dar acum s-au mai rotunjit si imi plac .Forma implantului a fost aleasa de dl doctor.Nu prea ma pricep sa adaug fotografii ca sa vezi cum eram inainte( in partea de sus a sanului eram plata rau ,iar ca forma erau rotunzi)