Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bine ati revenit Crisu,Oana ! Imi pare rau de Ericut, bine ca a trecut . Astazi fac si eu programul obisnuit de pilates... trebuie sa gasesc ceva nou ca m-am plictisit .
Shirel, esti un exemplu , am spus-o si ma repet ... faci ca totul sa para atat de usor . Te pup si spor la job-ul full time iar la reprezentatia de dans , sa fii cea mai tonifiata . |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Cris-DL wrote:Si noi, de vineri ...  anul asta e fix aceeasi perioada ?!
Asa se pare. O fi si acelasi loc?
TatyKS wrote:Bine ati revenit Crisu, Oana  ! Imi pare rau de Ericut, bine ca a trecut  . Astazi fac si eu programul obisnuit de pilates... trebuie sa gasesc ceva nou ca m-am plictisit  .
Multumim!! Da, bine ca a trecut! Uracioasa boala!! Doamne, ce-a mai slabit copilul asta... e ca o aschie acum!!! Trebuie sa-l pun la ingrasat.
Spor in continuare, harnicutelor!!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Pupici lui Aschiuta , Kali! Bine ca a trecut! |
|

| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Nu si da, cum spuneam... anul trecut locatia, anul asta perioada, iar la anul, cine stie - poate se imbina ambele... Recupereaza Aschiuta, sanatos sa fie!!!
|
|

| Am reusit sa-mi reiaau alergarea de dimineata! 5 km!!! E tare simpatic faptul ca am ajuns sa ma salut cu persoanele care sunt pe strada din acelasi motiv ca si mine.Ne cunoastem deja! |
|

| bereea wrote:Am reusit sa-mi reiaau alergarea de dimineata!  5 km!!! E tare simpatic faptul ca am ajuns sa ma salut cu persoanele care sunt pe strada din acelasi motiv ca si mine.Ne cunoastem deja!
Bravo ! Ti-ai intrat bine in ritm ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ma echipez si eu, acum, pentru sport! |
|

| 5 km si azi!Am avut si companie: sotul (care ma enerveaza cu resistenza lui ) |
|

| bereea wrote:5 km si azi!Am avut si companie: sotul ( care ma enerveaza cu resistenza lui )
mai bine asa , decat singura ! La cat mai multi km impreuna ! |
|

| Multumim |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| bereea wrote:5 km si azi!Am avut si companie: sotul ( care ma enerveaza cu resistenza lui )
Bereea,nu o lua ca o enervare ci transforma-o in ambitie ,incearca sa fii mult mai tare decat el si ai sa fii ai sa vezi I-a spune-i ca tu mai vrei sa faci cate un km in plus sa vezi ce-ti spune si asa gasesti si tu un motiv sa te tii tare si in fortza!Succes si felicitarii ptr ambitie!!
Nici eu nu ma las si muncesc foarte greu ,astazi mi-am si cumparat o rochie mulata lunga neagra care ma face sa trag si mai tare ca sa stea perfect pe mine deci dreapta batz. sa nu mi se vada nici o urma de burtica sau sold putin iesit in afara.Ceea ce stiu este ca mai am putin si voi reusi.Dar cu munca grea de tot!Aseara dupa exercitii mi-am simtit fiecare muschi de pe mine cum se misca si se foarmeaza ...de abia m-am mai ridicat de pe saltea dar odata ridicata m-am simtit ca un Rembo. Succes in continuare sunt taaare mandra de voi!! |
|

| shirel wrote:Bereea,nu o lua ca o enervare ci transforma-o in ambitie ,incearca sa fii mult mai tare decat el  si ai sa fii ai sa vezi  I-a spune-i ca tu mai vrei sa faci cate un km in plus sa vezi ce-ti spune  si asa gasesti si tu un motiv sa te tii tare si in fortza!Succes si felicitarii ptr ambitie!!
Shirel, nu ma enervez cu adevarat, ba as putea spune ca-l invidiez.Ieri dupa ce am alergat cei 5 km mi-a spus ca putem sa mai facem o tura , ca el abia daca si-a facut incalzirea.Sincer, nu-i tin piept, desi inca vreo 2-3 km sunt sigura ca as fi putut sa alerg. Doar ca e dimineata si sunt presata de timp. Deja ma scol la 5.20 pentru ca dupa alergare trebuie sa fac dus, sa-mi spal si sa-mi aranjez parul, sa pregatesc pranzul pentru Ale...e bine asa!
Azi am alergat tot atat, dar singura.
Shirel, tine-o tot asa |
|

| Saptamana asta am renuntat la sala pentru ca nu-mi mai ajunge timpul sa ma organizez pentru plecarea in vacanta. Bine, si c.m.-ul e prezent deci oricum nu era o perioada ok pentru mine.
Fetele, |
|

| Nici eu nu am avut timp de miscare si se resimte ! |
|
|