Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| bereea wrote:5,4 km in dimineata aceasta  Sincer, inca fac un efort de vointa urias ca sa-mi misc dosul la alergat...dar ce bine ma simt dupa.
Felicitari!!!!!! Ma bucur!!! Sincer, acelasi efort il fac si eu. Inca.
Antrenoarea spune ca tot ceea ce trebuie noi sa facem e sa venim la sala. De restul se ocupa ea; si chiar asa e... stie sa ne motiveze si sa ne determine sa dam tot ce putem. De aceea imi place la sala, ca sta cineva dupa mine. Singura nu ma mobilizez sau, chiar daca o fac, nu sunt constanta si se intampla pe perioade scurte de timp.
Uneori imi vine si sa rad... se propteste langa mine si ma incurajeaza de parca as fi la nascut. " Fii rea ", imi spune.
bereea wrote: Kali, ma bucur ca poti face sala si esti atat de silitoare.Felicitari!  Am ajuns la concluzia ca sala nu este pentru mine...sau poate nu era sala giusta.Era mereu aglomerat, trebuia asteptat randul la aparate, nu-mi place sa alerg pe pedana pentru ca ma plictisesc ingrozitor, prefer miscarea in aer liber.Mi-a placut mai mult la zumba, transpiram la greu...poate ma voi inscrie iar la iarna.Voi incerca sa fac ceva exercitii acasa, poate reusesc mai ales ca la noi vin caldurile de acum.
Bereea, am avut odata o conditie fizica de invidiat si am suferit la un moment dat cand am constatat ca am piedut-o pe toata, pe nesimtite si nestiute. Eu ma simteam in putere dar realitatea era alta. Organismul meu s-a rablagit - mult mai mult decat mi-as fi putut imagina. Pana sa fiu mamica faceam sport din placere... ei, sa constat ca nu mai sunt in stare de multe a fost ca un soc pentru mine. Si cu ambitia am stat prost la capitolul asta si, tot asa, nu ma mai recunosteam.
Acum pot pentru ca vreau si pentru ca mi-am dat seama ca nu prea mai e loc de amanari. Poate vi se pare ca ma laud si asa si e. Sunt mandra de mine si laudandu-ma e o modalitate de a ma motiva in continuare pentru ca-mi dau seama ca nu mi-am intrat in ritm inca si ca vointa mi-e inca subreda. Imi doresc sincer sa continui asa cum astept sa-mi intre in obicei sa merg la sala si sa o fac cu placere. Zice lumea ca la un moment dat nu mai poti fara...
La aparate nu-mi place nici mie. Nici banda nu fac - tot asa, ma plictisesc. Mie imi trebuie sa-mi dea cineva target - de ex.: alergi pe loc 1/2 ora - si atunci ma setez. Ma pui sa alerg o ora, o fac. Insa trebuie sa fiu in competitie cu cineva, nu merge asa... La sala ma si proptesc in fata, sa ma vad bine in oglinda; mai sunt si alte fete care pot duce si atunci intru in competitie... ma motivez serios plus ca sta si fata aia cu gura pe noi. Nicio sansa pentru mine sa trag chiulul, deci. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Fac miscare zilnic si din necesitate:ca sa ajung la scoala am nevoie de 30 minute de mers,in oras-centru aproximativ o ora,plus plimbari prin parc,intorcere acasa si alergat prin curte,prin casa, dupa micut. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eu profit de cele 3 zile libere si voi merge la sala. Ieri am muncit 2 ore la aparate, voi merge si astazi, chiar si maine. Am facut pauza vreo 2 saptamani si nu a fost bine, nu a fost bine deloc. Spor la miscare tuturor! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| kali wrote:Bereea, am avut odata o conditie fizica de invidiat si am suferit la un moment dat cand am constatat ca am piedut-o pe toata, pe nesimtite si nestiute. Eu ma simteam in putere dar realitatea era alta. Organismul meu s-a rablagit - mult mai mult decat mi-as fi putut imagina. Pana sa fiu mamica faceam sport din placere... ei, sa constat ca nu mai sunt in stare de multe a fost ca un soc pentru mine. Si cu ambitia am stat prost la capitolul asta si, tot asa, nu ma mai recunosteam. Acum pot pentru ca vreau si pentru ca mi-am dat seama ca nu prea mai e loc de amanari. Poate vi se pare ca ma laud si asa si e.  Sunt mandra de mine si laudandu-ma e o modalitate de a ma motiva in continuare pentru ca-mi dau seama ca nu mi-am intrat in ritm inca si ca vointa mi-e inca subreda. Imi doresc sincer sa continui asa cum astept sa-mi intre in obicei sa merg la sala si sa o fac cu placere. Zice lumea ca la un moment dat nu mai poti fara... La aparate nu-mi place nici mie. Nici banda nu fac - tot asa, ma plictisesc. Mie imi trebuie sa-mi dea cineva target - de ex.: alergi pe loc 1/2 ora - si atunci ma setez. Ma pui sa alerg o ora, o fac. Insa trebuie sa fiu in competitie cu cineva, nu merge asa... La sala ma si proptesc in fata, sa ma vad bine in oglinda; mai sunt si alte fete care pot duce si atunci intru in competitie... ma motivez serios plus ca sta si fata aia cu gura pe noi. Nicio sansa pentru mine sa trag chiulul, deci.
Parca vorbesti despre mine!Multa vointa iti doresc!
Ingeras, sportul e sport, alergatul dupa copii e doar miscare in care nu faci un efort constant.
Monica, cum a fost la sala?
Azi dimineata tot 5 km. A fost mai dificil pentru ca e mai cald. Ma omora ultimul km care e mai mult la deal si eu sunt deja obosita.Dar ce mandra m-am simtit de complimentele pe care le-am primit ieri...ma fac sa fiu si mai motivata! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Asa este, bereea, complimentele ne motiveaza. Succes in continuare!
Eu am fost 2 zile la rand, urmeaza sa merg si azi dupa-amiaza. Imi place si ma simt motivata de plecarea la mare de la sfarsitul lui iulie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Astazi am trecut la nivelul 2 al programului pe care il fac....greu...foarte greu...la circuitul 3 abia m-am tinut dupa "domnisoarele-pantere" , dar l-am dus pana la capat, spre satisfactia mea totala! Bineinteles, a trebuit sa trec de cateva ori peste pofta imperioasa de a ma opri .....este si asta un fel de razboi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SI EU DE SAPTAMANA VIITOARE LA SALA AICI IN COMUNA.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Fetelor ce mandra sunt de voi,nici nu aveti idee!! Orice miscare este bine facuta,eu una sunt cu pretenti si vreau sa vad si rezultate deci burta plata cu cubuletze esteeee greu dupa 4 nasteriii daaaaa nu ma las nici moarta. Eu lucrez numai ptr zonele cu probleme acuma deci burta ,fund fese si picioare este greuuu dar se vad rezultate nu la kg care raman la fel dar burta mi-a scazut frumos si latimea de la solduri a scazut si ea deci sunt pe drumul cel bun.Acuma vreau sa-mi caut si ceva exercitii cu greutati ptr bratze si mai ales pentru sub bratz(cunoasteti zona aceea care cu varsta c-am se lasa in jos daaa eu trebuie sa o intaresc putin . Eu sunt antrenoarea mea cea mai buna imi cunosc foarte bine corpul cat si ambitia deci nu-mi fac nici o reducere lucrez din greu ptr a vedea rezultate. Astazi am lucrat acasa la aer conditionat afara dimineatza la 8 este deja foarte cald si nu am sanse sa fac ceva .Succes in continuare si sper ca atunci cand vom fi pregatite vom posta aici la topic niste poze cu noi in forma asa cum numai noi mamicile ambitioase putem sa aratam.
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bere, Kali va invidiez ... eu in ultimele zile nu am facut miscare , pentru ca am tot fost plecati la plimbari de dimineata pana seara . De astazi iar la lucru ! va pup si faceti cata miscare va suporta organismul O saptamana frumoasa ! |
|

| Shirel, Taty, Mioara, monica, Kali, aurisha
Azi tot 5 km. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote: Azi tot 5 km.
Bravo, esti ambitioasa! Ma pregatesc si eu de miscare |
|

| bereea wrote:Shirel, Taty, Mioara, monica, Kali, aurisha Azi tot 5 km. . |
|

| Aurisha, Taty multumesc!
Ma gandesc ca ar trebui ca o zi sa alerg si una sa fac ceva exercitii. Seara e mult prea cald ca sa pot face ceva, deja sunt lesinata de caldura. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Va felicit sincer, mamici ambitioase
M-ati ambitionat si-am fost si eu la sala... spre final, dupa numai cateva abdomene, am intzepenit de mijloc , am simtit ca m-am rupt de la jumate. Chiar nu e scuza, stiam ca-s defecta la mijloc, am facut si proceduri, insa cred ca este mai grav decat stiam! Acum, dupa ce ca-s subreda, am si-o febra de tooooata frumusetea! Nu e de mine, renunt la sala (oricum nu-mi placea, dar am incercat), ca sa nu ajung la cutit. Cand ma refac, revin la coarda, bici si bazin.
|
|

| Cris-DL wrote:Va felicit sincer, mamici ambitioase M-ati ambitionat si-am fost si eu la sala... spre final, dupa numai cateva abdomene, am intzepenit de mijloc  , am simtit ca m-am rupt de la jumate. Chiar nu e scuza, stiam ca-s defecta la mijloc, am facut si proceduri, insa cred ca este mai grav decat stiam! Acum, dupa ce ca-s subreda, am si-o febra de tooooata frumusetea! Nu e de mine, renunt la sala (oricum nu-mi placea, dar am incercat), ca sa nu ajung la cutit. Cand ma refac, revin la coarda, bici si bazin. . Imi pare rau Crisule ! Ai grija de tine si fa miscarea care te avantajeaza ! Cu spatele nu e de glumit ! ! Pup. |
|
|