Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sunteti foarte tari fetelor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Am sarit azi si ieri; c.m. uracios. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Bazin si putin... aqua gym (prosteala cu copiii)
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Oana, Criss .
Eu de duminica am febra in continuu , nu am mai patit asa ceva, mai ales ca am 5 zile consecutive de miscare.
Si noi ne-am jucat in curte leapsa si sotronul .
Haideti fetelor , va asteptam in numar mai mare sa va laudati . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu ma laud ca diminieatza nu am avut timp ptr mine mai de loc asa ca mai inainte mi-am terminat cele 25 de minute de ridicat greutati ptr maini si picioare cu tot cu fese.Vai chiar multumesc lui D-zeu ca am reusit fiindca de altfel cred ca nici nu puteam dormi.Spune-ti alergatura in piatza si supermarket se pune ?Cred ca am facut astazi vreo 5 km si asta numai prin piatza (nu am gasit parcare aproape si m-am carat cu sacosele in mana de vreo trei ori ) Fetelor superb ce ma bucur de grupul nostru .Si eu cantaresc mult mai mult decat arat asta din cauza sportului dar cine va avea indata cubuletze la burtica !! greutatea mai putin ma intereseaza acuma! |
|

|
E bine si 25 minute si eu tot atat am reusit . Se pun si km facuti in piata, sigur ca se pun . Si eu ma bucur de noi toate . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu sunt dezamagita: am 1 kg in plus in conditiile in care am mancat la fel si am facut si miscare.Asa ca azi dimineata in loc de alergat am facut clatite |
|

| bereea wrote:Eu sunt dezamagita: am 1 kg in plus in conditiile in care am mancat la fel si am facut si miscare.Asa ca azi dimineata in loc de alergat am facut clatite
... nu ceda , se mareste masa musculara d-aia iti arata asa cantarul . Sa aveti pofta .
Eu peste 10 minute ma apuc de treaba, sa vad cat rezist . |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am inceput si eu de astazi sportul....doar 10 min pentru inceput Sper sa reusesc sa reintru in forma....stau cam rau cu sanatatea si cred ca asta este una dintre masurile absolut necesare ca sa mi-o recapat! |
|

| aurishta wrote:Am inceput si eu de astazi sportul....doar 10 min pentru inceput  Sper sa reusesc sa reintru in forma....stau cam rau cu sanatatea  si cred ca asta este una dintre masurile absolut necesare ca sa mi-o recapat!
Bine ai venit in club ! E bine sa o iei treptat ! Sanatate multa .
Eu astazi ma mandresc cu 50 minute de pilates ! |
|

| Mi-am facut si sambata programul de dimineata, tot de 50 de minute dar duminica si astazi nu am avut timp deloc. Sedentara nu am fost, ca am alergat dupa pitic si ne-am plimbat foarte mult , dar nu e miscarea de care am nevoie. Va astept maine cu noutati si cu idei noi ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Eu am "facut miscare" prin gradina, printre flori , de 3 zile am febra la picioare... of mama... sedentarismul e de vina, de-abia astept sa se incalzeasca mai bine sa pot merge la bazin . Eu am slabit 4 kg din cauza stresului , nu a miscari, dar tot 3 burti am (la 51 kg ) |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ieri am facut un program ceva mai lung, 15 min ....mi-a crescut putin rezistenta la efort Pentru astazi planuiesc sa incerc un program de 30 de min....nu stiu daca voi putea sa-l duc la bun sfarsit, dar macar incerc! |
|

| Bravooo ! Continuati ! Eu am program putin mai tarziu , dupa cafeluta ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Am alergat si eu azi dimineata : 3,4 km.Sper sa nau fac iar febra musculara. |
|
|