Cata miscare am facut astazi ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Tuesday, May 27, 2014 8:19 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
koko2008 wrote:
Ce intrebam eu dincolo ...

Taty ..50 de abdomene ? Wow !! E sar coarda si atat Crazy

Mi-ai dat idee buna cu coarda ... am avut o perioada de am topait mult cu coardabounce .

Aseara am plecat la alergat bounce , dar pentru ca nu am scapat de motata , nu am putut alerga cat ne-am propus ... am alergat doar 10 ture a cate 200 m ,cat cred ca avea pista de atletism.chitara

Oricum nu va zic ce febra am la bratul dreptras de la tenis ... al meu rade de mine , dar eu chiar am depus altfel de efort .

Hai fetelor cu miscarea !majoreta majoreta majoreta

bereea
Scris: Tuesday, May 27, 2014 9:34 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sotul meu mi-a instalat un program pe telefon care imi spuen cat am alergat, cu ce viteza, cate calorii am pierdut, etc.Deci, azi dimineata 2,77 km si 188 calorii pierdute.Putin, foarte putin.Si ma doare tot, fiecare muschiulet.
koko2008
Scris: Tuesday, May 27, 2014 10:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Am cules flori de ssalcam ...Lol se pune?
TatyKS
Scris: Tuesday, May 27, 2014 11:00 AM
Nivel

bereea wrote:
Sotul meu mi-a instalat un program pe telefon care imi spuen cat am alergat, cu ce viteza, cate calorii am pierdut, etc.Deci, azi dimineata 2,77 km si 188 calorii pierdute.Putin, foarte putin.Si ma doare tot, fiecare muschiulet.

Mie imi spui Haha ! Mana dreapta d-abia o ridic Lol .Ne doare acum , dar sa vezi saptamana viitoare bounce ce bine e !

Ce program ai ? Eu mi-am instalat un program care la final mi-a spus ca am alergat 4,8 km sic si doar 115 calorii ... cu tot cu drumul pana acolo credHaha .

koko2008 wrote:
Am cules flori de ssalcam ...Lol se pune?

Da Koko, ai lucrat brate Lol ! Hai vino si tu cu ceva ... ti-am pus un filmulet bun.Cheek Kiss
bereea
Scris: Tuesday, May 27, 2014 11:17 AM
Nivel

Se numeste Runtastic PRO si functioneaza prin GPS. Daca ai akergat aproape 5 kmBravoo e imposibil sa fi consumat doar115 calorii.
Cris-DL
Scris: Tuesday, May 27, 2014 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
bereea wrote:

Big Laugh Big Laugh
Daaa, am si eu instalata pe telefon o aplicatie care calculeaza caloriile, scanand codul de bare... cine o baga-n seama?! NuStiu Ne mai "jucam" seara, atat!

Waw, dar voi sunteti puse pe fapte mari... bravo fetele!!!

Koko, noi suntem cele mai puturoaseuff
...ieri am facut spirale, castele din carti de joc - un fel de genuflexiuni si fandari, nu? Crazy
koko2008
Scris: Tuesday, May 27, 2014 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Gata Taty...jumate de video Crazy
shirel
Scris: Tuesday, May 27, 2014 5:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Taty super!Bravoo Bravoo Exact ptr mine este topicul acesta ..eu ma abonez zilnic!
Deci eu fac in fiecare dimineatza incalzirea(c-am 10-15 minute in functie de cat timp am) foarte simpla as zice (trebuie sa caut ceva pozitii ca sa va dati seama ce anume fac fiindca asa este greu de explicat si chiar nu stiu denumirea exacta a fiecarui exercitiu si desigur ca nu in romaneste!alcool alcool Pe urma trec la ca-m 4-5 seturi de exercitii ptr fund ,burta si picioare la aparate .Iar mai fac ptr maini si picioare ca un fel ca canoe tot la un aparat special si exercitii c-am 50-100 ptr burta (asta acasa)imi pun picioarele pe un scaun culcata pe spate si fac cate 50-60 de ridicari am ajuns chiar si la 150 cateodata cand sunt in nervii ras sic .In casa fac iarasi exercitii pentru picioare si soldurile pe o parte c-am 30 ptr fiecare parte sau cate 4 reprize .Sa spunem fac sport in fiecare dimineatza de la 8.30 pana la 9.30 in general pe stomacul gol si cred ca dupa aceste exercitii beau c-am 750 ml apa.Nu va mai spun ca mai bag si seara cateodata cu Yohanan exercitii ca sa nu simpte singur!
Eu ma impart asa o zi fac afara exercitii si o zi in casa cand ridic greutatii,dar astazi am avut ceva foarte important de rezolvat dimineatza si am sarit peste program pe care il voi face seara in schimb fiiindca daca nu nici nu pot sa adorm ....eu sunt ca o drogata dupa sport ...total dependenta cum am fost odata cu tigara!sic
Succes fetelor Koko.Cris,Kali nu va lasati batute totul este mai greu la inceput pe urma nu mai puteti fara!!ras computerlove
TatyKS
Scris: Tuesday, May 27, 2014 10:57 PM
Nivel

bereea wrote:
Se numeste Runtastic PRO si functioneaza prin GPS. Daca ai akergat aproape 5 kmBravoo e imposibil sa fi consumat doar115 calorii.

Mersi Cheek Kiss !
Nuu, am si zis ca am alergat in jur de 2 km, dar programul imi arata 4,8 km ... am fi vrut noi sa alergam atata, dar fimea ne striga ca o ciuruiau tantarii ( si chiar asa era saracuta ).

koko2008 wrote:
Gata Taty...jumate de video Crazy

BravoooBravoo

shirel wrote:
Taty super!Bravoo Bravoo Exact ptr mine este topicul acesta ..eu ma abonez zilnic!

Esti de admirat ! Cheek Kiss

Eu astazi am facut decat 20 minute de exercitii pentru abdomen si picioare !
Am avut oaspeti si nu am mai plecat la tenis NuImiPasa , dar m-am jucat cu fimea leapsa si ne-am alergat bine 30 minute topai .

Crisule, eu am noroc ca si al meu vrea , ca ma trage dupa el .alcool

Va pup pe toate si astept cat mai multe prezente Gossip !
bereea
Scris: Wednesday, May 28, 2014 9:27 AM
Nivel

Azi dimineata am alergat 3,4 km am ars 240 calorii in 23 de minute.
TatyKS
Scris: Wednesday, May 28, 2014 9:37 AM
Nivel

bereea wrote:
Azi dimineata am alergat 3,4 km am ars 240 calorii in 23 de minute.

Bravoo Eu poate reusesc pe seara !

Gata si eu ! 35 minute abdomene, picioare si fesieri Crazy ... ma duc la dus ca sunt praf sic
Am ajuns la concluzia, ca eu sunt cel mai bun instructor Blushing pentru mine .

Va pup si va astept ! dance
bereea
Scris: Wednesday, May 28, 2014 9:44 AM
Nivel

super, TatyBravoo
anaionescu
Scris: Wednesday, May 28, 2014 11:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/28/2014
Buna fetelor !
Mi se pare foarte tare ideea de a deschide acest topic. Eu am facut ieri 20 de minute de speed fitness. L-am descoperit de curand, tot cautand pe net cum as putea sa fac miscare in mod eficient, dar intr-un timp foarte scurt. Asa am ajuns la mesaj editat de moderator: reclama!, unde fac electrostimulare musculara si exercitii cardio de trei ori pe saptamana. Pana acum nu ma ratat nicio sedinta si sunt super-multumita de rezultate.
bereea
Scris: Thursday, May 29, 2014 9:36 AM
Nivel

Azi tot 3,4 km si parca incepe sa cedeze si febra musculara.

Taty, e normal sa-mi arate cantarul mai mult dupa ce alerg decat inainte de a alerga?Numai mie mi se intampla! Sotul meu a alergat ieri 7 km si cantarul ii arata exact cu 1 kg mai putin...ca si are nevoie el de slabit!
TatyKS
Scris: Thursday, May 29, 2014 10:13 AM
Nivel

bereea wrote:
Azi tot 3,4 km si parca incepe sa cedeze si febra musculara.

Taty, e normal sa-mi arate cantarul mai mult dupa ce alerg decat inainte de a alerga?Numai mie mi se intampla! Sotul meu a alergat ieri 7 km si cantarul ii arata exact cu 1 kg mai putin...ca si are nevoie el de slabit!

Bravo Bere Clap !
Asa patesc si eu ... depinde mult ce ai mancat ieri sau poate pur si simplu retii apa ... la femei este mult mai des intalanit decat la barbati. Eu zic sa te urci pe cantar, doar la sfarsitul saptamanii .Cheek Kiss .

Eu semnez si astazi condica cu 25 minute de exercitii pentru brate si abdomen.

Spor la treaba !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.