Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| M-am gandit sa deschid un subiect asemenea celui cu slabitul care da rezultate tare bune, in care fiecare sa spuna cat timp am facut miscare si ce anume ... e ok ? Poate asa ne mobilizam si facem aproape zilnic miscare, atat pentru sanatatea fizica si psihica cat si pentru aspect.
Eu de exemplu ieri am jucat 1 si 30 minute tenis cu mici pauze de respiro si astazi am facut 4 serii a cate 50 abdomene si cateva exercitii de pilates pentru picioare si abdomen timp de 20 minute .
Voi cata miscare ati facut ?
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Azi dimineata am alergat 20 minute, cam 3-3,5 km. |
|

| bereea wrote:Azi dimineata am alergat 20 minute, cam 3-3,5 km.
Wow, e foarte bine ! Tu oricum ai conditie pentru ca ai facut sport . !
Si noi trebuie sa incepem sa alergam . Sa vad cat mai pot ... Pe vremuri alergam tot Herastraul ,1 data pe saptamama, care are in jur de 6 km. |
|

| Nu ma asteptam sa pot atat, mai ales ca nu alerg pe teren drept...dar pot reusi daca am vointa. Vreau 5 km pe zi. |
|

| La cum te-am vazut ca esti cu dieta , sigur o sa poti si cu alergatul. Succes ! Iti zic cat am reusit eu ! Al meu ara mult mai multa rezistenta , abia tin pasul cu el . |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Buna ideea, Taty! Bravo, fetele! Bereea, pana la urma te-ai mobilizat!! Spor si vointa, va doresc!!
Asa, eu nu pot face sport zilnic deci din start va spun ca doar de 3 ori/sapt. bifez partea cu exercitiul fizic. In rest ajung acasa dupa 19.30 si cad rupta de oboseala.
Dar... probabil ca se pune si alergatul prin parc cu copiii asadar nu s-ar putea spune ca sunt statica. |
|

| kali wrote:Buna ideea, Taty! Bravo, fetele! Bereea, pana la urma te-ai mobilizat!! Spor si vointa, va doresc!! Asa, eu nu pot face sport zilnic deci din start va spun ca doar de 3 ori/sapt. bifez partea cu exercitiul fizic. In rest ajung acasa dupa 19.30 si cad rupta de oboseala. Dar... probabil ca se pune si alergatul prin parc cu copiii asadar nu s-ar putea spune ca sunt statica.
Mersi Oana ! Eu zic ca e util pentru toate
E bine si de 3 ori pe saptamana decat deloc nu? Si clar se pune si alergatul dupa copii prin parc, care e chiar epuizant ... noi acum suntem in etapa misunarii continue , deci ... In dimineata asta am scapat, e mama la ora de alergat ... dar urmeaza dupa amiaza . |
|

| Multumesc, Kali , cu greu dar da, m-am mobilizat.
Taty, eu am iesit singura azi dimineata, poate il conving maine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Bravo fetele
Eu sunt mai... comoda, sa nu zic chiar lenesa. 1-2/saptamana bazin + prosteala de dupa-amiaza; dat in mintea copiilor (bici, coarda, elasticul). Cad lata cand intru in casa (20-20.30), asa ca nu-mi mai arde de nimic.
|
|

| Bere si sotului tau parca ii place sportul, asa ca sigur o sa reusesti .
Cris , saritul corzii tot miscare e , chiar super miscare !
Si noi ne jucam cu maimutica noastra sotronul , ca nu are cu cine saracuta ! Trebuie sa o invat sa sara coara ca sta prost la capitolul asta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, hello! Aici vreau si eu neaparat! Super topic, Taty! M-am apucat si eu de alergat pe stadion de ceva timp (nu chiar foarte mult) sau fitness acasa. Deocamdata abia rezist 3 ture, dar poate cu timpul voi reusi mai mult... |
|

| Anelise wrote:Hello, hello! Aici vreau si eu neaparat!  Super topic, Taty! M-am apucat si eu de alergat pe stadion de ceva timp (nu chiar foarte mult) sau fitness acasa.  Deocamdata abia rezist 3 ture, dar poate cu timpul voi reusi mai mult...
Welcome ! Ma bucur ca va place ideea mea !
Un antrenament se incepe de la usor la greu si de la simplu la complex! Asa ca ... keep on !
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Bun topic. Si eu m-am propus sa fac cat mai multa miscare. Si asa, ca o glumita, azi am fugit sa prind troleul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Ce intrebam eu dincolo ...
Taty ..50 de abdomene ? Wow !! E sar coarda si atat |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Deci... sala! |
|
|