Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Destul de multa. Deea, in special. Numai la scoala bea 500 ml, in parc inca vreo 500 ml si mai toata ziua... Si noaptea bea- niciodata nu pleaca la culcare fara sticla de apa (ma si enerveaza uneori, ca zice ca nu-i ajunge peste noapte jumatate de sticla si-o umple); deci, sare lejer de 1.5 l.
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si la mine Eden bea foarte multa apa daaa intradevar si multe lichide sucuri naturale etc .Si noaptea bea cel putin 750 ml apa si cateodata isi mai umple singura o sticla in toiul noptii. Oshry in schimb bea doar daca nu are incotro apa si de multe ori nu are incotro dar nu cred ca depaseste 1l pe zi .Cateodata adaug si putin sirop natural si atunci bea mai mult .Shiraz bea foarte multe lichide ,indiferent ca este apa sau apa cu sirop.Sucuri din comertz mai niciodata cu toate ca lui Eden i place tare ceaiul de piersici rece pe care-l bea taty. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu m-am gandit niciodata sa verific cata apa bea ...bea dupa cum cere organismul ,zile cu mai multa apa , zile cu mai putina, na,cine se streseaza sa masoare cata apa consuma 3 copii timp de 24 ore Stiu persoane carenu pleaca nicaieri fara sticla de apa,nu stiu cat de bine e sa torni apa in tine parca dupa un orar stabilit, e un mit ca sa bei nu stiu cata apa dar eu n-am fost niciodata de acord cu masuratorile astea.Organismul sanatos cere singur apa atat cat ii trebuie depinde ce bagi la stomac de cat de activ esti . Diana obisnuia sa bea un pahar cu apa dimineata pe stomacul gol.Spunea ca ii e sete, cam greu de crezut.Am hotarat sa o duc la dr ca suspectam diabet sau cine stie ce alta grozavie ...cand sa fac programarea ,pac surpriza Diana mea recunoaste ca bea apa ca asa a auzit ea la alte fete pentru frumusete |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Nu m-am gandit niciodata sa verific cata apa bea ...bea dupa cum cere organismul ,zile cu mai multa apa , zile cu mai putina, na,cine se streseaza sa masoare cata apa consuma 3 copii timp de 24 ore Stiu persoane carenu pleaca nicaieri fara sticla de apa,nu stiu cat de bine e sa torni apa in tine parca dupa un orar stabilit, e un mit ca sa bei nu stiu cata apa dar eu n-am fost niciodata de acord cu masuratorile astea.Organismul sanatos cere singur apa atat cat ii trebuie depinde ce bagi la stomac de cat de activ esti . Diana obisnuia sa bea un pahar cu apa dimineata pe stomacul gol.Spunea ca ii e sete, cam greu de crezut.Am hotarat sa o duc la dr ca suspectam diabet sau cine stie ce alta grozavie ...cand sa fac programarea ,pac surpriza Diana mea recunoaste ca bea apa ca asa a auzit ea la alte fete pentru frumusete
Si ca sa nu se ingrase ! La noi fiind o tara foarte calda si uscata nu putem fara apa deci foarte tare depinde de clima unde ne aflam .Noi aici suntem obligati sa bem multa apa fiindca nu putem trai lesini pe drum mai ales in perioadele de vara.Dar cunosc si problema multora care exagereaza si pur si simplu isi fac spalaturi exagerate la stomac consumand foarte multa apa fara limita ceea ce nu este indicat deloc,dar este chiar treaba lor. |