Cat timp trebuie sa treaca pana sa ramaii insarcinata dupa anti-conceptionale ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nelly
Scris: Tuesday, August 19, 2008 9:49 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna tuturor,
De 2 zile citesc forumul pentru ca sunt o noua aspiranta la statutul de mamaica.
Vrem ca peste vreo 2 luni sa concepem un bebe de aceea am incetat sa mai iau anticonceptionala.
Cat timp trebuie sa treaca pana sa ramaii insarcinata?
Eu am ciclu neregular si fffff multe chisturi (mici) pe ovare. De aceea aniticonceptionalele imi erau recomandate.
Incerc sa ma pregatesc pentru sarcina si am sa fac si o vizita la medic.
Momentan sunt happy si extaziata de decizie si am luat net-ul la rascolit bounce
Anelise
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nelly, bine ai venit!!! pupici pupici

Am citit cazuri in care a aparut sarcina imediat urmatoarea luna dupa intreruperea anticonceptionalelor. Deci se poate sa ramai foarte repede. Numai Doamne Doamne stie! angel Eu iti tin pumnii ca la tine sa vina repede barza sa nu astepti prea mult aceasta minune. Pupici!!! pupici pupici pupici majoreta majoreta majoreta
dora27
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
Buna Nelly! Bine ai venit!Referitor la intrebarea ta e necesar sa treaca de la 3 la 6 luni pana sa dai liber la bebei.Bafta multa !
Nelly
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:19 AM

Mercic,
Stiu ca sarcina poate aparea imediat, intrebarea era cand e bine sa apara?
Am auzit ca trebuie sa existe o pauza de 6 luni intre anticonceptionale si sarcina.
Eu nu sunt dispusa sa astept decat vreo 2 sic
dora27
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
De acord cu tine Liz ,dar la mine nu s-a intamplat asa de repede.Am renuntat la anticonceptionale acum 8 luni si uite ca tot aspiranta am ramas...deocamdata...deci ...cum vrea Domnul...
Nelly
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:23 AM

mi-e cam frica de raspunsul medicului.
anticonceptionalele le luam pentru chisturile de pe ovare.
daca le intrerup imi vine menstruatia de trei ori pe luna, in unele cazuri, sau dupa 2 luni, in alte cazuri.
citeam aici ca se poate stabili momentul ovulatie.
la mine.... cred ca nu e cazul
Anelise
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nelly, cele mai bune raspunsuri ti le va da medicul tau. Eu una ti-am zis doar ce am mai citit. pupici pupici pupici
bulibuli
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
teoretic e bine sa astepti vreo 3 luni, practic poti ramane foarte usor, imediat dupa ce intrerupi AC.. dar e posibil sa apara unele sangerari, dificultati la inceputul sarcinii, insa daca le depasesti ai toate sansele sa ai un bebe sanatos; in situatia ta s-ar putea sa ai oricum aceste dificultati in a mentine sarcina, dar pentru astea exista tratament, nu te stresa inutil, vorbeste cu dr tau si o savezi ce-i de facut de aici incolo!!!

Eu iti urez bun venit si te asteptam cu vesti din cele mai bune, in curand! Iti tin pumnii!majoreta
Nelly
Scris: Tuesday, August 19, 2008 10:53 AM

merci, merci
inca n-a inceput stresul... cred ca o sa vina abia dupa ce merg la medic
acum sunt extaziata si citesc tot ce imi pica in mana, legat de sarcina, preconceptie, etc
ce nu imi place e ca fiecare medic are parerea lui. Daca mergi la 4 medici fiecare iti zice altceva.
Doctorita care mi-a recomandat pastilele mi-a zis ca ele se elimina din corp in 48 de ore (de aia in prospect scrie sa folosesti metode aditionale de protectie daca ai uitata sa iei o pastila), alt medic mi-a zis ca daca vreau vreodata sa am copii sa renunt la ele cat mai repede. Daca iau pastile ma dor sani, daca nu iau imi vine de 3 ori pe luna.... nici eu nu mai stiu ce sa fac banghead
oricum, acum le-am oprit, oi vedea ce fac ras
dya
Scris: Wednesday, August 27, 2008 8:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Nely bine ai venit...grup Referitor la intrebarea ta sunt convinsa ca un medic cu "capul pe umeri" iti va spune ca dupa sase luni de la intreruperea anticonceptionalelor poti sa concepi un bebel. Succes.angel
ingerash
Scris: Wednesday, August 27, 2008 3:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bun venit,Nellypupici
Am fost la medic pentru aceeasi chestie si mi-a spus sa las o pauza de 6 luni ,intre timp sa folosesc prezervative.chitara
Nelly
Scris: Thursday, August 28, 2008 1:33 PM

Merci pt raspunsuri fetelor,
Am prietene care au ramas insarcinate dupa 2-3 luni si bebeii sunt ok.
Nu prea mai am rabdare 6 luni bounce bounce
Oricum, sfatul medicului il voi urma. Programarea e abia pe 8 septembrie iar pana atunci ma mai informez in stanga si-n dreapta ras
PrincessLilou
Scris: Thursday, November 5, 2009 12:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
eu cred ca depinde de constitutia fiecaruia. eu am luat jasmine aproape 10 ani si m-am lasat de ele anul asta in august. acum suntem in Noiembrie si sunt deja in prima luna insarcinata. pot sa zic ca m-a luat prin surprindere. am citit si auzit atatea povesti cu persoane care au luat anticonceptionale mult timp si ca le-a trebuit un an sau doi sa ramana insarcinate si mie sa mi se intample asa de usor!? pot sa spun ca ma consider norocoasa.
eu nu am auzit de chestia cu asteptatul 6 luni dupa pastile. mie doctorita nu mi-a spus sa fie ceva in neregula ca nu am asteptat atat. ceee
sper sa te ajute domnul si sa vina barza cat mai repede. :)
KRYS85
Scris: Friday, November 6, 2009 7:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Buna Nelly !!!

Si eu am luat anticonceptionale si cand m-am hotarat sa fac un bebe domnul doctor mi-a interzis categoric sa raman insarcinata atunci imediat,mi-a spus ca tre sa fac pauza de 5-6 luni iaR dupaceea sa raman insarcinata,exact asa am facut si dupa 6 luni am si ramas,iti doresc bafta si zic sa mai astepti umpic ,parerea mea!!!pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.