Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor....ieri seara fetita mea s-a trezit deodata la 12 noaptea acuzand dureri mari de burtica si a vomat f mult de m-am si speriat,sa mai linistit o jumatate de ora si a aformit pana dimineata,cand sa trezit dimineata a spus ca ii e rau si iar a vomat.a avut si un scaun dar nu f moale,am sunat doc de la grigore alexandrescu si mi-a spus sa ii dau de 3 pri pe zi cate 3ml de debridat si cate un sfert de pastiluta de 10mg de metroclopramid de 3 ori pe zi.ieri toata ziua nu a mai vomat a spus doar ca o doare burtica,a fost ok si azi noapte.....intrebarea mea e,,,, daca e ok acum cat timp ii mai dau metroclopramid?????????? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Probabil doctorita este cea care te poate sfatui. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu la baietii mei le-am dat cate 3 zile impreuna cu Debridat,asa mi-a recomandat medicul. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| pana trece greata. sau ii poti da picaturi de metroclopramid. exista si asa ceva. sunt pt copii |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| aurishta wrote:Daca nu mai varsa, poti sa nu-i mai dai.
Exact. La metroclopramid este risc crescut de reactii adverse neurologice, deci e recomandat sa se evite pe cat posibil. Cu cat mai putin, cu atat mai bine. Pe noi, medicul copiilor nu ne lasa sa-l folosim nici macar impotriva raului de masina. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| stela-stely wrote: cat timp ii mai dau metroclopramid??????????
daca nu mai varsa,nu-i mai da |