Chestionar intrebare: Cat timp ar trebui sa imi alaptez copilul?
Alegere Voturi Statistici
Deloc 1 1%
Pana la 3 luni 2 2%
Pana la 6 luni 4 4%
Pana la 9 luni 6 6%
Pana la 1 an 44 47%
Pana la 1 an si jumatate 21 22%
Pana la 2 ani 10 10%
Pana la 2 ani si jumatate 1 1%
Pana la 3 ani 1 1%
Peste 3 ani 3 3%
Nu stiu 0 0%

Cat timp ar trebui sa imi alaptez copilul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, June 27, 2013 9:19 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Faptul ca doarme cu tzatza in gura nu-i un bine, e un obicei la care va renunta destul de greu.Dar nu-i imposibil.Important e sa fii tu hortarata.Succes!
t-mihaela
Scris: Thursday, June 27, 2013 8:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Ruth wrote:
urmatoarele motive:
1. pt ca m-am simtit vinovata ca lui Abel i-am dat tot 9 luni(am fost nevoita pt ca am plecat in Germania pt 2 luni) stiu ca fi se pare aiurea dar in inimioara mea asa m-am simtit, acum dupa o lunga discutie cu sotul , cu mami si prietene care toti m-au sfatuit ca nu are rost sa ma simt vinovata incep sa ma impac cu gandul, desi recunosc ca mie greu, ii iubesc la fel si mi se pare nedrept ce am facut dar nu am avut incotro
2. Beni doarme cu mine din prima zi de viata si noaptea nu ma odihnesc pt ca toata noaptea e cu tzitzi in gurita,dimineata ma trezesc mai obosita decat ma culc, nu mai zic ca daca plec undeva si il las la mami trebuie sa fiu acasa pt k nu doarme fara tzitzi, si aici recunosc ca l-am invatat rau, dar pt mine a fost mai comod asa
3. vara asta ne-am propus ca o sa mergem in vacanta doar noi doi pt ca o sa avem 5 ani de casnicie, dar am hotarat sa renuntam asa k am anulat tot, asta pt confortul meu si a lui Beni
deci fetelor ce ma sfatuiti NuStiu

Primul motiv nu tine,dragostea fata de copil nu sta in cate luni il alaptezi.Nu te simti vinovata fara rost.
Motivul serios e al doilea, tu ai nevoie de odihna ,sa cresti doi copii mici te epuizeaza pana la refuz. Eu tin minte ca ziua in amiaza mare am cazut din picioare ,credeam ma asez pe scaun, aveam de gand sa fac asta dar mintea a luat-o inaintea faptei ai m-am trezit lata pe jos.Grija mare cu noptile astea cu somn nesomn creierul incepe sa faca ca un computer virusat.Profita ca ai o mama sa te ajute, mai lasa-l pe la ea cand ai nevoie de odihna .
Ruth
Scris: Friday, June 28, 2013 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
thankyou fetelor
miha ai dreptate, dar stii ce-i naspa nici macar la amiaz cand dorm copii nu pot sa dorm, de multe ori zic azi dorm la amiaz si eu o ora dar imi aduc aminte de una de alta cat e de facut si-mi fuge somnul, mai ales ca atunci pot sa lucru in liniste cand dorm ei Crazy
mami ma ajuta si ea cum poate, are doi copii in plasament si unu are ceva probleme nu grave dar destul, plus ca mai vine si frate miu cu fetele si ele micute de aceasi varsta cu ai mei, de ma mai duc si eu cu ai mei e casa de nebuni, bine ca nu ma refuza mami niciodata da ma gandesc si eu la ea steag
de aia ma gandeam sa-l intarc sa-mi fie mai usor noapte ca ziua mai trece cu jucarii, pe afara
Deyu.
Scris: Friday, June 28, 2013 11:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Ruth wrote:
miha ai dreptate, dar stii ce-i naspa nici macar la amiaz cand dorm copii nu pot sa dorm, de multe ori zic azi dorm la amiaz si eu o ora dar imi aduc aminte de una de alta cat e de facut si-mi fuge somnul, mai ales ca atunci pot sa lucru in liniste cand dorm ei Crazy

Exact asa si eu!!hainoroc
Miha.
Scris: Sunday, June 30, 2013 10:23 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2013
Eu am alaptat-o pe Anto pana la 18 luniSimplyLove
koko2008
Scris: Sunday, June 30, 2013 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Avem 10 luni...si m am hotarat...noaptea nu i mai dau..ar sta conectat non stop si eu nu pot dormi !!!De 2 nopti am reusit !!A fost greu dar a trecut angel Ii mai dau seara si dimineata .Cred ca i suficient .dance
Deyu.
Scris: Sunday, June 30, 2013 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/19/2012
koko2008 wrote:
Avem 10 luni...si m am hotarat...noaptea nu i mai dau..ar sta conectat non stop si eu nu pot dormi !!!De 2 nopti am reusit !!A fost greu dar a trecut angel Ii mai dau seara si dimineata .Cred ca i suficient .dance

Koko, noi avem 1 an si o saptamana si ii dau de la 9 luni doua mese de lapte : dimi si seara. Deci e suficient! Sanatate lui bebe!SimplyLove
koko2008
Scris: Sunday, June 30, 2013 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Bravoo El e un papacios oricum...dar ii place sa se dragalesca angel
Deyu DistanceKiss
flor3ntza
Scris: Tuesday, July 2, 2013 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2013
eu fetita am intarcat-o la 2 ani jumate, ajunsesem sa merg la servici, insa seara isi astepta tzitzi majoreta . Parerea mea e ca pentru noi e mai greu decat pentru ei, sa renuntam la anumite obiceiuri, insa eu sunt de parere ca macar pana la 2 ani copilul trebuie sa fie hranit macar o masa pe zi cu lapte matern.
bereea
Scris: Tuesday, July 2, 2013 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Pana la 2 ani? Mi se pare mult prea mult si, poate, fara rost? ce mai contine acel lapte matern?
oanamaria
Scris: Tuesday, July 2, 2013 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Apropos de alaptatul asta prelungit vorbeam cu un tatic -taximetrist si din una in alta se plangea ca baietelul lui de 3 ani si ceva nu mananca mai nimic toata ziua ,ci doar lapte de la mamica lui ,adica suge de cate ori are chef ,toata ziua cu sanul in gura si nu mananca mancare .
Era foarte suparat ca sotia nu vrea sa renunte la alaptat si ca baietelul e asa de atasat de tzitzi si la o varsta asa de mare inca suge zi si noapte .
Din punctul meu d evedere 1 an e arhisuficient .
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 2, 2013 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Ruth wrote:
thankyou :
de aia ma gandeam sa-l intarc sa-mi fie mai usor noapte ca ziua mai trece cu jucarii, pe afara

Intarca fara remuscari .Copilul are nevoie de mama odihnita si energetica nu de mama eroina in alaptat sic .

Apropo eu pe cea mare am alaptat-o 3 luni ,pe mijlocia un an si pe asta mic 4 luni.Na , fiecare cata a vaut noroc hohot
Ania
Scris: Friday, July 12, 2013 12:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
si eu trebuie sa incep sa reduc de cate ori o pun la san pe arya ziua. noaptea nu e problema doar ziua . chiar daca mananca mancare vrea si la san . apoi adoarme doar la san . si vrea cam des la san odata la 2 -3 ore . nu neaparat ca suge mult cam 5 min max 10 .
Ruth
Scris: Saturday, July 13, 2013 4:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
multumesc de ganduri fetelor thankyou
nu am reusit sa il intarc de tot suge la amiaz cand trebuie sa doarma si apoi seara si o data de 2 ori noaptea, nu-l mai las toata noaptea ii mai dau bibica plange un pic si apoi adoarme
Ania
Scris: Tuesday, July 16, 2013 7:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
am si eu o intrebare - cum ati reusit sa treceti bebei pe biberon ? eu nu prea mai am lapte - iar arya mai mult se enerveaza si incepe sa imi faca rau pt ca trage tare cand vede ca nu iese cam nimic sau doar cateva guri .
daca stau cam 3-4 ore abia daca se strange lapte pt 5 -6 min de supt din ambii sani , si cred ca e timpul sa o mut pe biberon ca nu o mai supar degeaba ... voi cum ati procedat ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.