Chestionar intrebare: Cat timp ar trebui sa imi alaptez copilul?
Alegere Voturi Statistici
Deloc 1 1%
Pana la 3 luni 2 2%
Pana la 6 luni 4 4%
Pana la 9 luni 6 6%
Pana la 1 an 44 47%
Pana la 1 an si jumatate 21 22%
Pana la 2 ani 10 10%
Pana la 2 ani si jumatate 1 1%
Pana la 3 ani 1 1%
Peste 3 ani 3 3%
Nu stiu 0 0%

Cat timp ar trebui sa imi alaptez copilul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miorita02
Scris: Monday, March 11, 2013 2:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
si eu am votat 1 an .de alapta am alaptat 11 luni la dominik si seby inca suge dar are abea 6 luni.
Deyu.
Scris: Saturday, March 16, 2013 4:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Eu am votat un an si jumatate! Angel
Chiar daca Ali are doar 8 luni, eu am foarte mult lapteee.pupici Si sper sa ma tina, cat de cat, pana atunci.
bebinobox
Scris: Wednesday, April 17, 2013 1:43 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Declaratia Innocenti(ANEXA2) spune:
"Tuturor femeilor ar trebui sa le asigure posibilitatea de a alapta exclusiv si copiii ar trebui alimentati exclusiv cu lapte de mama de la nastere pana la 6 luni. Dupa aceea, copiii ar trebui sa fie alaptati in continuare pe langa o alimentatie complementara adecvata pana la 2 ani si peste"
Ania
Scris: Wednesday, April 17, 2013 7:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
Am votat si eu un an si jumatate.
Pe Samuel doar 3 sapt , nu am mai avut lapte bottle , iar cu Arya inca ii dau piept ,sper sa mai ajung pana la un an ca nu suporta bibe , iar lapte mai am cheers
oanamaria
Scris: Tuesday, April 23, 2013 7:53 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Noi am trecut de 10luni si inca alaptez de 2luni doar de la un san pe celalalt mai mic l-a refuzat categoric .
Alaptez doar seara la culcare si in timpul noptii de 1-2ori depinde cum vrea Giuli.
roxinthya
Scris: Tuesday, April 23, 2013 8:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Oana felicitari!
Si noi cam la fel - iubeste tzitzi de nu se poata!ras
oanamaria
Scris: Tuesday, April 23, 2013 10:00 AM
Nivel

Felicitari si tie Roxi!
Eu cred ca din cauza tzatzicii Giuli e asa de dependenta si innebunita dupa mine ,ma acapareaza ,ar sta numai in sufletul meu gen medallion de gat .Stefi nu era asa cu toate ca-i ziceam eu lipitoare ,dar Giuli l-a intrecut de departe .coeur
koko2008
Scris: Monday, May 13, 2013 3:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Noi papam dimineata , la 2 , si seara la culcare , plus in timpul noptii .E innebunit dupa titi dar tot pe tati il iubeste mai mult.
TatyKS
Scris: Monday, May 13, 2013 6:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
koko2008 wrote:
Noi papam dimineata , la 2 , si seara la culcare , plus in timpul noptii .E innebunit dupa titi dar tot pe tati il iubeste mai mult.

Lol

Nu cred ca are legatura cu alaptatul lipiceala de mami ... fina mea nu a alaptat deloc si fetita e umbra ei permanentaras ras . Oana, asa e Giuli mai mamoasahearts .

Sunteti niste fericite ca inca mai aveti sanBravoo dar va si apreciez ca aveti inca rabdarepupici .
koko2008
Scris: Monday, May 20, 2013 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Rabdare...nu stiu daca mai am....dar daca la i vedea cum cauta :))))
roxinthya
Scris: Wednesday, May 29, 2013 4:36 PM
Nivel

Fetelor eu ma urc pe pereti de nervi! Pe Petru l-am lasat la mama si acum am niste tzitzi de cred ca pot si eu sa sparg cutii de bere cum facea tipa aia la TV. Incerc sa ma mulg dar fara folos ca nu prea am spor si imi pare tare rau ca il arunc (n-am cum sa-l pastrez in nebunia aia care este la mine in casa).
Imi e frica sa nu pierd laptele pana vineri ca nu prea as vrea sa il intarc desi toata lumea ma sfatuieste asta - mama mai ales. Ea se gandeste f tare la binele meu ca sa nu mai fie atat de dependent de mine ca - vorba Oanei - e medalion.Hilar
oanamaria
Scris: Wednesday, May 29, 2013 11:05 PM
Nivel

Mai Roxi ce rau imi pare ca ai probleme cu tzati poate rezisti pana vineri cumva .
Giuli dupa cum v-am zis mai suge doar o data pe zi noaptea cateva minute cred ca mai mult de sete decat de foame ,dar medalion tot este -innebunita dupa mami .Sa auziti cum tipa cand vin acasa din oras ,cum chiuie si cica cat stau plecata si e cu bona ma striga continuu ma-ma-maaaaaaa!angel
TatyKS
Scris: Thursday, May 30, 2013 8:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
roxinthya wrote:
Fetelor eu ma urc pe pereti de nervi! Pe Petru l-am lasat la mama si acum am niste tzitzi de cred ca pot si eu sa sparg cutii de bere cum facea tipa aia la TV. Incerc sa ma mulg dar fara folos ca nu prea am spor si imi pare tare rau ca il arunc (n-am cum sa-l pastrez in nebunia aia care este la mine in casa).
Imi e frica sa nu pierd laptele pana vineri ca nu prea as vrea sa il intarc desi toata lumea ma sfatuieste asta - mama mai ales. Ea se gandeste f tare la binele meu ca sa nu mai fie atat de dependent de mine ca - vorba Oanei - e medalion.Hilar

Nu ai pompa ? Imi pare rau ... hai ca nu se pierde in 2 zile ... oricum el numai papa acum mult laptic si il poti tine pentru dimi si seara Cheek Kiss

Oana, ce scumpica e Giuli ... cred ca iti e tare greu sa pleci de langa e .

Oana, Roxy va pup medalioanele computerlove
Ruth
Scris: Thursday, June 27, 2013 1:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
fetelor am si eu o problema... sau mai multe Crazy
ne luptam cu intarcatul lui Beni si nici cum nu reusim, am tot redus numarul de mese de tzitzi pana am ajuns sa ii dau doar la amiaz si seara (de fapt toata noaptea), cand am redus celelalte mese de lapte le-am inlocuit cu mese de mancarica si nu a fost nici o problema, de doua zile am scos si pe cea de la amiaz si a plans copilul de ti se rupea sufltul plans plans plans , nu vrea sa ia sticla nici cu lapte nici cu ceai. Azi la amiaz a plans iar pana a adormit apoi in somn a suspinat o jumate de ora si tot zicea ma-ma prim somn, eu plangeam in bucatarie si nu am mai rezistat m-am dus si l-am pus la san
vreau sa il intarc din urmatoarele motive:
1. pt ca m-am simtit vinovata ca lui Abel i-am dat tot 9 luni(am fost nevoita pt ca am plecat in Germania pt 2 luni) stiu ca fi se pare aiurea dar in inimioara mea asa m-am simtit, acum dupa o lunga discutie cu sotul , cu mami si prietene care toti m-au sfatuit ca nu are rost sa ma simt vinovata incep sa ma impac cu gandul, desi recunosc ca mie greu, ii iubesc la fel si mi se pare nedrept ce am facut dar nu am avut incotro
2. Beni doarme cu mine din prima zi de viata si noaptea nu ma odihnesc pt ca toata noaptea e cu tzitzi in gurita,dimineata ma trezesc mai obosita decat ma culc, nu mai zic ca daca plec undeva si il las la mami trebuie sa fiu acasa pt k nu doarme fara tzitzi, si aici recunosc ca l-am invatat rau, dar pt mine a fost mai comod asa
3. vara asta ne-am propus ca o sa mergem in vacanta doar noi doi pt ca o sa avem 5 ani de casnicie, dar am hotarat sa renuntam asa k am anulat tot, asta pt confortul meu si a lui Beni
deci fetelor ce ma sfatuiti NuStiu
roxinthya
Scris: Thursday, June 27, 2013 9:19 AM
Nivel

Ce seamana povestea ta cu a mea!!!
Eu nu-ti dau niciun sfat pt. ca numai tu sti cum simti sa faci! Pupici si intarcare usoara!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.