|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu am incercat spe mii de tetine pana una i-a placut.Uneori tetina nu le place.Incearca tetina cu debit mare daca diferenta de debit e problema . |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| am luat un bibe simplu si am pust in lapte un pic de cereale pt bebei . si a tras catea guri - cred ca ii era foame si somn . stiu ca am mai avut un alt biberon cand avea 4-5 luni dar tetin nu-i placea urla din clipa in care punea gura pe ea . acum trebuie sa insist si pana la urma o sa se obisnuiasca cu biberonul |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Se obisnuieste cu siguranta, mai ales daca n-are alegere. Trecerea de la tzitzi la biberon a fost pentru noi extrem de usoara.Trebuia sa o intarc intr-o saptamana.A acceptat biberonul cu multa placere, ba chiar incepuse sa ia in greutate mai bine.Mai greu cred ca a fost pentru mine sa nu o mai tin la piept . |
| vad ca biberonul cel nou l-a acceptat mai usor . ii dau chiar acum cu el laptele de seara . de cand m-a vazut cu el in mana a lasat joaca - semn ca stia ce urmeaza . la san o mai pun cam de 2 zi - dimineata cand am ceva lapte ca se aduna de peste noapte si la somnul de pranz . |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Succes Ania |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Nici al meu nu a acceptat biberon. In schimb a acceptat imediat cana cu pai, mai ales ca nu trebuie sa stea pe spate cand bea. Pt noi a fost o solutie buna, numai asa bea laptele. Biberoane si tetine, cani cu cioc, etc. am o intreaga colectie... |
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Al meu n-are nicio treaba! Ziua ii da mama lapte praf, si cum intru pe usa se repede la tzitzi de zici ca nu le-a mai vazut in viata lui. As vrea sa-l intarc pt ca noaptea nu prea doarme ca ii place sa mai suga. |
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Asa facea si al meu..noapte ar fi stat numai legat innebunisem .L am aranjat-ii dau apa mai sugea doar la 7 dimineata. In rest deloc...dar il intarc de tot pana la 1 an!! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne numai tzatza nu-i mai dadeam acum la 1 an dupa ce ca sta medalion de gatul meu toata ziua sa nu dorm nici noaptea -nuuuu!Eu cand am vrut s-o intarc noaptea apa si s-a mai trezit o zi-doua-trei ,iar acum nici pentru apa nu se mai trezeste .Face nani de la 10 pana dimi la 7si30 ca o fetita mare . |
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana - felicitari! Are mami fetitza mare! Pup medalionul! |
| ma consider o mamica norocoasa atunci . Arya a fost tare buna din punctul asta de vedere .Arya dupa 3 luni nu s-a mai trezit noaptea dupa mancare . "Cauta" mancare pe la 6 dimineata apoi doarme la loc . Inca nu imi vine sa renunt de tot la san , ma apuca nostalgia , dar sa vedem cum evolueaza lucrurile . Biberonul l-a acceptat asa ca ma bucur ca pot sa alternez san - biberon in functie de necesitati . |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Din cate am auzit de la medicul meu pediatru ideal este peste 6-7 luni, dar am votat pana la un an. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Eu am alaptat pe fetita mea Ramona exclusiv pâna la vârsta de sase luni si am continuat, alaptare în paralel cu diversificarea nutritiei pâna la vârsta de doi ani. As vrea sa il alaptez si pe Adrian macar pana la 2 ani în paralel cu diversificarea nutritiei |
|
|